מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובססיה ורכושנות בזוגיותקטנה24/02/2011
שלום לכם
אני גרושה מזה 16 שנה ובכל מערכת יחסים שהיתה לי התנהגתי בצורה של רכושנות ואובססיה כלפי בן הזוג, עד כדי סיום המערכת. מותר לציין שזה גורם לי לסבל נוראי שכן אני מבטלת את עצמי ומרוכזת רק בבן הזוג. היה וקבענו לשוחח טלפונית בשעה מסוימת והוא לא עומד בה, אני מתחילה להיות חסרת שקט ומנוחה בצורה קיצונית ואני פשוט סובלת מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לצאת מזה
עדי בדיחי25/02/2011שלום קטנה,
את לא "נשמעת" כ"כ קטנה, לאור המודעות ששידרת בכמה שורות שכתבת לנו. נשמע שאת יודעת מה הבעיה, שאת יודעת שאת זו שמנהלת את חייך באופן הזה- שמערכות מסתיימות- ונראה שאת מבינה שזה קיצוני מדי. יש אפשרות לסייע, ויש לך אפשרות לצאת מהמעגל הזה, שיש בו הרבה כאב לשני הצדדים, ובעיקר לך- אני מאמינה שסיוע מקצועי בהחלט יוכל לעזור לך. יש היום המון גישות שעם קצת פתיחות וחשיפה אליהן- זה עולם ומלואו. יש מטפלים מצוינים ויש הרבה תקוה - לצאת מהמקום הכואב ולהתחיל להתקדם למקום טוב יותר.
הרבה פעמים אובססיביות ורכושנות מגיעות ממקום עמוק ושורשי של חוסר ביטחון (אולי משם ה"קטנה"?), ומקומות כאלה שמלווים אותנו רוב שנותנו הם לא פשוטים- שווה לפתוח, לשתף ולהתחלק בהם עם איש מקצוע. אם תרצי שאפנה אותך, פני אליי במייל ואשמח לעזור. (מופיע בפיסקה למעלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)