זקן ומאוהב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקן ומאוהב
    ג'רי
    25/02/2011

שלום לכולם
    גיל 50, הכרתי נערה בת 20 חילת שנסענו הרבה ביחד, הייתי לוקח אותה למקום השירות, במהלך השעות הרבות של הנסיעה פיתחנו קשר ידידות, הבנתי שהיא במצוקה כספית ואני שחשקתי בה הצעתי לה תמיכה והיא נענתה וכך התפתח בנינו קשר ידידות אינטימית,
    יש לך חבר כמה שנים, ולי מאד הציק שנפגשנו לעיתים הוא היה מתקשר והיא כולה נופת צופים בשיחתה אליו, היא אוהבת אותו מאד,
    הפסקתי לתמוך בה ורק לעיתים רחוקות תמכתי בה, אך תמיד שרציתי לפוגשה היא הייתה נענית בשמחה,
    ניסיתי לסיים את מערכת היחסים בנינו, אך היא נפגעה מאד ואף בכתה, וכמובן שחזרנו שוב,
    השבוע היא התחמקה מפגישה בנינו, ואף אמרה שהיא שוקלת את המשך הדרך בנינו,
    מחד הייתי רוצה להפסיק את הקשר כי בשבילנו אינו "בריא" כלל,
    שוחחנו על הנושא והיא לא רוצה לנתק את הקרש, היא רוצה שנמשיך להיות חברים אבל אינטמיות, האם זה אפשרי ? אני לא חושב שאפשר לנהל ידידות בלי סקס המערכת שלנו.
    מאידך אני מרגיש שיש ריקנות והיא חסרה לי.?
    מה עושים,???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקן ומאוהב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלכודת של דבש

דורית כהן
    26/02/2011

ג'רי היקר, לצערי נכנסת למלכודת דבש, והבחורה פשוט מצאה מכרה זהב שהיא יכולה לנצל. שלא יעלה על דעתך שהיא רוצה אותך. עובדה שהיא לא רוצה אינטימיות איתך.
    אבל היא כנראה מאוד זקוקה לתמיכה הכספית וקשה לה לוותר עליה.
    זו מערכת יחסים לא בריאה עבורך ועבורה, וכדאי לך - עם כל הקושי הרגשי - ממש להתנתק ממנה מכל הבחינות.
    אם אתה מרגיש בודד - יש כמובן המון נשים פנויות שישמחו להכיר אותך. אל נא תקנה יחסים ואהבה בכסף, כי אף פעם לא תוכל לדעת האם מישהי רוצה להיות איתך בזכות אישיותך או בזכות הכסף שלך.
    צפה לקושי שיימשך תקופה מסויימת - אולי חודש, אולי כמה חודשים. אבל ככל שתמצא מישהי אחרת שתרגש אותך, זה יעבור לך מהר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו