פסק זמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסק זמן
    עדי
    26/02/2011

שלום רב,
    לפני כמס' ימים הודיע לי בן זוגי כי הוא מבקש שנעשה הפסקה ( "פסק זמן" כלשונו) במערכת יחסינו בטענה כי טוב לו איתי ואני באה ממשפחה עם ערכים ובלה בלה... אבל "ליבו אינו מסונכרן" היינו, איננו יודע מה הוא חש כלפיי וכואב לו שהוא מרגיש שהוא אוהב אותי.
    יצאנו 3 חודשים, לרוב אני השתדלתי להגיע עליו (אנחנו גרים רחוק שנינו בבית הורינו- מרחק של כ-50 דק' נסיעה) כי באמת הרגשתי שזו מערכת יחסים ששווה לי להילחם עליה.

כיום אני מרגישה מעין פיספוס וכעס בו זמנית וזאת כי אנני יודעת אם זה סתם תירוץ "שאינו אוהב" כי אני לא חושבת שזה עניין של זמן או שמא מדובר בדבר אחרון. אולי הכיר בחורה אחרת, או הוא עוזב את הארץ אולי הוא חושב שאינני מתאימה לו.

הוא כל הזמן נתן לי להרגיש שאיננו סומך עליי כי בחורות אחרות רימו אותו אז כעסתי שהשווה אותי אליהן וכתוצאה מכך כל הזמן אמר לי ש"יש לי פתיל קצר" שזה ממש לא נכון אני בחורה מאוד רגועה.

שאלתי היא: מבחינת הסיפור על קצה המזלג מה דעתך/כן על פסק זמן במערכת יחסים? זה דבר לגיטימי? אני לא נתקלתי מעולם בסיטואציה כזו.
    האם זו דרכו להיפרד ממני רק לא לומר זאת במפורש?
    האם לחכות מאיתות ממנו או שזה נראה כבר אבוד?

תודה מראש, עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסק זמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדי היקרה

יובל
    26/02/2011

עדי היקרה אני מניסיון יכולה להגיד לך שהוא ביקש פסק זמן רק לחשוב באמת אם את חשובה לו יכול להיות הוא מרגיש קצת " חנוק " הוא קצת רואה לראות אם באמת שווה לו להמשיך את הזוגיות
    תהיי רגועה תני לו את הזמן והכל יהיה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

עדי
    26/02/2011

מניסיונך, הם יוצרים קשר בד"כ? או שזו מעין דרך להגיד לי: "תביני לבד שאני נפרד ממך"?

השאלה היא גם כמה זמן זה מייאש אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תהיי היוזמת

דורית כהן
    26/02/2011

עדי היקרה, מכיוון שמדובר על מערכת יחסים ממש קצרה, ממש חדשה, זה הרבה פחות מקובל לקחת "פסק זמן" בשלב מוקדם זה. באינטואיציה שלי - הוא רוצה חופש ממחוייבות ונוח לו להשאיר אותך - מבחינתו - עם איזה פתח של אפשרות חידוש הקשר.

אני מציעה, בייחוד לאור העובדה שעד כה את היא זו שעשית את המאמץ לנסוע אליו הביתה, והוא לא ממש התאמץ, שעדיף עכשו שאת תנתקי מגע איתו ולא תיזמי קשר.

אם הוא רציני ואוהב - הוא ימצא את הדרך חזרה. ואז תצטרכי לבחון האם את באמת רוצה אותו בתור בן זוג. עד כמה הוא מוצא חן בעינייך, ומתאים לך.

הרי אם את תהיי היוזמת - תהיה לך בעייה: לא תוכלי לדעת במידה וייעתר לך - האם הוא באמת רוצה אותך, או שזה פשוט נוח לו שאת שם ממתינה לו... או שלא הצליח לו עם מישהי אחרת ואת היית בשבילו ברירת המחדל! חשוב שתתני לו עכשו להזיע קצת ולחשוש שאת לא בכיס שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו