זוג במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוג במשבר
    שרון
    03/03/2011

שלום לכם אני בן 37 נשוי אישתי בת 32 נשואים מיזה 11 שנה עם 2 ילדים 9-10 הנישואים שלנו עברו הרבה משברים אני יודע שאני לא הייתי יציב בתחילת הנשואים היה איכפת לי רק מעצמי וזהו.יוצא לבד מבלה לבד.היה איכפת לי רק מעצמי.היו לנו מיספר פרידות וחזרות.ליפניי כמה ימים גיליתי שאישתי דיברה עם חברה בפייסבוק וסיפרה לה שבשבוע שעבר היקפיץ אותה הבן של הבוס שלה שהוא גם נשוי לאיזה מקום ובדרך הם עצרו והוא נישק אותה הם עוובדים ביחד כמיספר שנים וכשיש בעיה בבית או ריב ביני לאישתי היא מספרת בעבודה הכל היא עשתה מימני שם בעבודה שלה בילתי אמין .כאשר גיליתי את זה לאישתי שאני יודע היא ליגלגה על זה וישר הכחישה.אמרה אני רוצה להיתגרש .אני אשקר אם אני אגיד שאין לי רגש אלייה.אי חסר אונים לא יודע מה לעשות וממורמר.היא רוצה ליפתוח תיק גירושים.האם עליי ללכת איתה בדרך שלה שהיא רוצה להיתגרש ולהרוס את הבית?החצי שנה האחרונה עזרתי לה המון בעבודות הבית.מפרנס אותה בכבוד!דואג לכל מה שאפשר!!עוד משהו קטן אישתי מאוד קלת דעת וכל לסבן אותה עיי" חברות ואני מאמין שיש לחברות שלה הרבה בעיניין.את החברות היא תמיד תשים לפניי!וגם את הפייסבוק!אז בבקשה אני רוצה עצה ליפניי שאני מפרק את החבילה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוג במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מוסיף עוד כמה דברים ששכחתי!!

שרון
    04/03/2011

אישתי פשוט מיתלהבת רוצה כל כך ליהיות גרושה!!יש לה כמה חברות שהם גרושות.היא מוכנה לוותר על הכל כדיי ליהיות גרושה למרות הכל לאחר שלושה ימים שהיא בהחלטה שלה.אתמול קיימנו יחסים ועדייןישנים ביחד וגרים באותו בית.אמרו לנו כמה פעמים לכו ליעוץ זוגי רציתי והיסכמתי לעשות כך רק שאני חיכיתי שהיא תיקבע את הפגישות ותזיז עיניינים!!תעזרו לי תנו לי עצות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחזור לטיפול זוגי ולנסות שוב

עדי בדיחי
    04/03/2011

הי שרון,

לא נעים כל מה שאתה עובר.. יש כמה נקודות שאני רוצה לציין:
    1. הסיפור של אשתך עם הגבר הנשוי והעובדה שקראת על זה בפייסבוק שלה מלמדים על איזשהו סימן דרך שלה- אני לא בטוחה שהיא ממש רצתה להסתיר את זה, או שממש התחרטה על הרגע שעשתה את זה. לי נשמע שיש סיכוי טוב שהרבה דברים נסחבים מהעבר שלכם ויתכן והיום היא קצת מגיבה לזה- השערה אחת. השערה שניה שמה שהיא מספרת קבל עם ועדה - יתכן וזו באמת החוויה האמיתית שלה, ואז נשאלת השאלה מה עושים.
    2. כתבת לגבי יעוץ זוגי- לא הייתי חושבת שיהיה נכון שהיא תזיז עניינים- אתה צריך להזיז עניינים. זאת הצעה הכי טובה שאפשר לתת לך לפני שאתה "זורם" איתה לגירושין.
    3. היא נורא רוצה להיות גרושה- נשמע שאכן קל לה ללכת עם רוח החברות, ומה שאולי נשמע נורא "טרנדי" - להיות גרוש ו"משוחרר" כ"כ.. היא נשמעת לי מאוד מושפעת מכל המסביב, ואולי זה עוד משהו שגורם לה להיות בקלחת הזאת של לספר מה עובר עליה בתוך הנישואין ולהוציא אותך לא טוב.
    4. העובדה שבעבר היית דואג רק לעצמך ושהיו פרידות וחזרות יכולה לספר לנו שיש קשיים באמון ובהיוצרות ביטחון במערכת היחסים שלכם- מובן שלבנות קשר מנקודה כזאת הוא הרבה יותר קשה.
    5. לסיכום אני חושבת שאתה צריך לקיים איתה שיחה- שאתה מוכן להתחיל מהתחלה בתנאי שהולכים לטיפול זוגי (ואתה מזיז עניינים), ואם היא לא מקבלת את ההצעה הזאת, ואין בה רצון לגשר ולראות אם יש בה גם צד שלא רוצה להתגרש (עם כל ההשלכות על הילדים וכו') - רק אז לחשוב על להיפרד, וגם כאן אני מסייגת- אולי פסק זמן ופרידה כאשר אתה לא ישן בבית, אבל מבחינתי עד שלא ניסית הכל- לא לפרק את החבילה. חשוב מאוד לנסות לבדוק האם כן אפשר להתעלות מעל הקשיים ולגייס שיתוף פעולה כלשהו מצידה.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מאוד עדי!

שרון
    05/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו