מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני בצרותסובלת04/03/2011
שלום ,
אני נשואה כבר שנה , בשבוע 32 להריוני .. עזבתי את הבית משום שבעלי אלים מאוד שקשה לי להתמודד ולחיות איתו , חזרתי לבית ההורים בחזרה אבל לא מקובל עליהם שאני אשאר אצלם,אבא שלי יושב בכלא ואין להם מאיפה להתפרנס.. הגשתי תביעת מזונות וקבעו לנו ישיבה בעוד חודש , אני יכולה לעשות משהו שאני אקבל מזונות לפני התאריך הזה ??
כי אני חושבת על לברוח מהבית , אמא שלי והדודים לוחצים עליי שאני אחזור לבעלי כי אני עומדת ללדת ואני לא רוצה בשום אופן..עובדת הסוציאלית בלשכת הרווחה אצלנו לא עוזרת לי .. אם בשבוע הזה אני אחשוב על לברוח מהבית יהיה לי לאן לפנות בכדי שיעזרו לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתובות של ארגוני סיוע
דורית כהן06/03/2011זה זמן מאוד לא טוב להזדקק לשירותי רווחה מכיוון שהעוס"ים שובתים.
אני מציעה שתגלשי למאמר באתר של "שיל" שהכותרת שלו היא:
"מקלטים וקווי חירום לנשים הסובלות מאלימות" (לצערי לא ניתן להוסיף לינק כאן)
שיש בו המון מידע על מקלטים ומספרים של קווים חמים שמיועדים לנשים הסובלות מאלימות
אני מקווה ששם תוכלי לקבל מידע וכלים שייסייעו לך לעשות את הבחירה הטובה ביותר עבורך ועבור ילדך.
זכרי לשאול אותם מה הדרך הכי טובה לקבל את הכספים הדרושים לך מבעלך בזמן הכי קצר ומה המקלט הכי קרוב והכי מתאים לצרכים שלך.
מתוך המאמר הזה הדבקתי להלן קצת מידע. כדאי לך לגלוש לשם כי יש שם עוד כמה גופים ועמותות וטלפונים, ולא כולם שייכים למשרד הרווחה, אז אני מקווה שחלקם יענו לך:
נשים הסובלות מאלימות במשפחה יכולות לפנות טלפונית לקווי חירום שיפורטו להלן וכן לפנות למקלטים המיועדים לתת מחסה אמין וחסוי להן ולילדיהן לפרק זמן עד מציאת פתרון למצבן אם על ידי שיקום התא המשפחתי או פירוקו והבטחת עצמאותה של האשה וילדיה.
מקלטים לנשים מוכות - השרות לטפול בנשים ובנערות במשרד העבודה והרווחה בשתוף עם ארגוני נשים מפעיל 13 מקלטים לנשים מוכות ברחבי הארץ.
מס' הטלפון: 02-6712446.
מרכזי נעמת לטיפול באלימות במשפחה
,קבוצות תמיכה לנשים מוכות וקבוצות לגמילה מאלימות לגברים מכים
ייעוץ משפטי, מקלט מוגן
ירושלים - א' - ה' 09:00 - 12:00
טל: 5610608-02
תל אביב (מרכז גליקמן, בשיתוף עם עריית ת"א) - א' - ה' 09:00 - 15:00
טל: 6492469-03
חיפה - א' - ה' 09:00 - 12:00
טל: 8513079-04
חזקי ואמצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקלטים וקווי חירום לנשים
אסנת06/03/2011מתוך שירות יעוץ לאזרח - משרד הרווחה והשירותים החברתיים
http://shil.haifa.ac.il/shil2/jsp/general/Article.jsp?aid=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)