אני בצרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בצרות
    סובלת
    04/03/2011

שלום ,
    אני נשואה כבר שנה , בשבוע 32 להריוני .. עזבתי את הבית משום שבעלי אלים מאוד שקשה לי להתמודד ולחיות איתו , חזרתי לבית ההורים בחזרה אבל לא מקובל עליהם שאני אשאר אצלם,אבא שלי יושב בכלא ואין להם מאיפה להתפרנס.. הגשתי תביעת מזונות וקבעו לנו ישיבה בעוד חודש , אני יכולה לעשות משהו שאני אקבל מזונות לפני התאריך הזה ??
    כי אני חושבת על לברוח מהבית , אמא שלי והדודים לוחצים עליי שאני אחזור לבעלי כי אני עומדת ללדת ואני לא רוצה בשום אופן..עובדת הסוציאלית בלשכת הרווחה אצלנו לא עוזרת לי .. אם בשבוע הזה אני אחשוב על לברוח מהבית יהיה לי לאן לפנות בכדי שיעזרו לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בצרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתובות של ארגוני סיוע

דורית כהן
    06/03/2011

זה זמן מאוד לא טוב להזדקק לשירותי רווחה מכיוון שהעוס"ים שובתים.
    אני מציעה שתגלשי למאמר באתר של "שיל" שהכותרת שלו היא:
    "מקלטים וקווי חירום לנשים הסובלות מאלימות" (לצערי לא ניתן להוסיף לינק כאן)
    שיש בו המון מידע על מקלטים ומספרים של קווים חמים שמיועדים לנשים הסובלות מאלימות
    אני מקווה ששם תוכלי לקבל מידע וכלים שייסייעו לך לעשות את הבחירה הטובה ביותר עבורך ועבור ילדך.
    זכרי לשאול אותם מה הדרך הכי טובה לקבל את הכספים הדרושים לך מבעלך בזמן הכי קצר ומה המקלט הכי קרוב והכי מתאים לצרכים שלך.

מתוך המאמר הזה הדבקתי להלן קצת מידע. כדאי לך לגלוש לשם כי יש שם עוד כמה גופים ועמותות וטלפונים, ולא כולם שייכים למשרד הרווחה, אז אני מקווה שחלקם יענו לך:

נשים הסובלות מאלימות במשפחה יכולות לפנות טלפונית לקווי חירום שיפורטו להלן וכן לפנות למקלטים המיועדים לתת מחסה אמין וחסוי להן ולילדיהן לפרק זמן עד מציאת פתרון למצבן אם על ידי שיקום התא המשפחתי או פירוקו והבטחת עצמאותה של האשה וילדיה.
    מקלטים לנשים מוכות - השרות לטפול בנשים ובנערות במשרד העבודה והרווחה בשתוף עם ארגוני נשים מפעיל 13 מקלטים לנשים מוכות ברחבי הארץ.
    מס' הטלפון: 02-6712446.

מרכזי נעמת לטיפול באלימות במשפחה
    ,קבוצות תמיכה לנשים מוכות וקבוצות לגמילה מאלימות לגברים מכים
    ייעוץ משפטי, מקלט מוגן
    ירושלים - א' - ה' 09:00 - 12:00
    טל: 5610608-02
    תל אביב (מרכז גליקמן, בשיתוף עם עריית ת"א) - א' - ה' 09:00 - 15:00
    טל: 6492469-03
    חיפה - א' - ה' 09:00 - 12:00
    טל: 8513079-04

חזקי ואמצי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלטים וקווי חירום לנשים

אסנת
    06/03/2011

מתוך שירות יעוץ לאזרח - משרד הרווחה והשירותים החברתיים

http://shil.haifa.ac.il/shil2/jsp/general/Article.jsp?aid=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו