אני אובדת עצות!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני אובדת עצות!
    אובדת עצות
    06/03/2011

בעלי ואני נשואים קרוב לשלושים שנה .
    הוא בן 50 ואני בת 45.
    הוא עובד בעבודה מסודרת , מוערך מאוד ומאוד מקובל באיזור מתוקף תפקידו.
    מזה כמה שנים הוא בקשר חברי ( הוא אומר שזה רק קשר חברי ואני דיי מאמינה לו) עם בחורה בת גילו. אותה אחת עובדת במוסד ממשלתי והוא נזקק לסיועה בכל מיני עניינים. מה שמרגיז אותי הוא הקשר המאוד קרוב ביניהם . דיברתי איתו על כך והוא אומר שהוא לא מוכן לוותר על הקשר כי הוא צריך אותה ( בענייני עבודה).לא מזמן הוא היה מאושפז והיא שלחה לו מסרון ובו התעייננה בשלומו .עניתי למסרון :" תודה ....."
    למחרת היא אמרה לבעלי שהיא יודעת שאני עניתי. הוא אומר שהוא לא יכול להיות לא נחמד למי שנחמד איתו ושהרקע ליחסים הוא עסקי ובכל זאת אני מוצאת את עצמי לא פעם כועסת ומתוסכלת. יש לציין שהמין בינינו טוב הוא כל הזמן אומר שהוא אוהב אותי ורק אותי , מפרגן ותומך . אותה אחת לומדת ולא פעם שמעתי אותו מעודד אותה לקראת בחינה קרובה. אני יודעת שהיה לה רומן לא מזמן עם מישהו נשוי ( גם היא נשואה) . הקשר הטלפוני ביניהם אינטנסיבי וכן דברים שאפשר לפתור בטלפון הוא מעדיף לגשת אליה למקום העבודה במקום לפתור בטלפון והוא מתאמץ להסתיר את זה ממני. אני אובדת עצות ומחכה לתשובתכם. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אובדת עצות!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידידות אפלטונית

דורית כהן
    07/03/2011

אובדת עצות יקרה, לאחר 30 שנים של נישואים, יש דברים שמשתנים. כמו שאנחנו משתנים באופן אישי לאורך תקופה, כך גם הזוגיות והכללים שלה משתנים, על מנת להתאים את עצמם (הכללים) לשינויים שחלים בנו.
    קורה שמתפתחת ידידות אפלטונית נעימה וחשובה בין גבר ואישה.
    ברור שככל שאת תחשדי ותלחצי עליו בנושא הידידות הזאת - כך הוא יעדיף להסתיר מפנייך עובדות ומידע - על מנת לא להכניס מתח נוסף ביניכם.
    אז מאוד יתכן שזו הסיבה היחידה להסתרה שלו - להימנע מעימותים, ולא כי יש לו מה להסתיר בתחום הרומנטי.
    נסי לפרגן לו במקום להציק לו, אבל לא לפרגן בציניות ובעוקצניות, אלא באמת לקבל שיש לו קר ידידותי עם אישה, וכי הוא מקבל משהו מן הקשר הזה, שאולי הוא לא מקבל ממך.
    התלבטתי אם להשאיר את המשפט האחרון והחלטתי להשאירו: לדעתי זה חלק מן ההתבגרות שלנו - היכולת לקבל שאנחנו לא מושלמים, ולא יכולים לספק את כל הצרכים של בן הזוג שלנו, כפי שהוא אינו יכול תמיד לספק את כל הצרכים שלנו.
    כתבת שיחסי המין שלכם טובים ויציבים לאורך המון שנים - זה כשלעצמו דבר נדיר ומשמח, וככל שאת תקבלי את הידידות הזאת מתוך פרגון ונדיבות - יש להניח שהוא יסתיר פחות ויעריך אותך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו