מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לשפר מערכת יחסים במשבראורנית19/12/2007
אני בת 30, בעלי בן 34. נשואים 4 שנים שמתוכם בערך שנתיים וחצי - שלוש מנסים להיכנס להריון.
לאחר שנה של טיפולי הפריה נכנסתי להריון ואחרי חודשים עברתי הפלה - זה היה לפני שנה.
במהלך הטיפולים וגם לאחר סיומם יש לציין כי בעלי לא היה בעדם ולא רצה אותם אך שיתף פעולה בגלל שאני רציתי. כרגע המצב הוא שבעקבות הטיפולים הוא טוען שהוא עדיין אוהב אותי אך לא מאוהב בי ולא יודע אם כדאי שנמשיך את מערכת היחסים. הוא לא מעוניין לחזור לטיפולי הפרייה ומצד שני אנחנו כבר שנה מנסים טבעי ולא מצליחים. אני נמצאת בייעוץ שעקב זה הגעתי למסקנה שאם בעלי לא רוצה להשקיע ולעשות הכל כדי שיהיו לנו ילדים אז נלך לפירוד. באמת הלכנו יחד לרבנות והתחלנו בתהליך. מיד לאחר מכן הוא התחיל להגיד שאולי פעלנו בפזיזות ושנחשוב על כך.
עכשו לאחר חודש, העניין שוב צף למעלה ושאלתי אותו אם הוא רוצה להישאר איתי והוא אמר שהוא לא יודע. הוא היה גם אצל אותה יועצת והיא גם אמרה לו שיחליט ואם זה לא זה אז שניפרד.
לי מאוד קשה עם הגירושים מכיון שאני מרגישה שלא מיצינו את מערכת היחסים , במיוחד לאור העובדה שהכל מבחינה פיזית תקין אצל שנינו ונראה לי שאנחנו לא נכנסים להריון בגלל אנרגיות שליליות ולחץ.
אשמח ליעוץ כלשהו.... אני די מיואשת מכל הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש מסויים
דורית כהן20/12/2007אורנית היקרה,
נדמה לי שאני קולטת כאן איזה "רעש":
אני מתרשמת שכמו בהרבה מקרים של קשיים בכניסה להריון, הכניסה להריון הפכה להיות הדבר החשוב ביותר בחיים שלך, ודרכה את בוחנת את כל השאר, לרבות האהבה לבעלך. במיוחד המשפט: "לי מאוד קשה עם הגירושים מכיון שאני מרגישה שלא מיצינו את מערכת היחסים , במיוחד לאור העובדה שהכל מבחינה פיזית תקין אצל שנינו ונראה לי שאנחנו לא נכנסים להריון בגלל אנרגיות שליליות ולחץ"
האם יש בזה משהו?
מה שאני מנסה לומר הוא שעדיין לא יישרת קו עם בעלך לגבי הבאת ילד ביחד, מכיוון שהוא לא ממש רוצה ואפילו נרתע. לדעתי יש צורך לברר מה הוא באמת רוצה כמו שאמרה לו היועצת, כי נראה לי שהוא לא טיפוס מספיק ישיר ואמיץ.
האם את רוצה להביא ילד איתו בנסיבות האלו? האם שקלת שאויל תיכנסי להריון ולא תישארו יחד? האם האפשרות הזאת מכוסה מבחינתך?
אני חושבת שמכיוון שבעיקר הוא מתלבט - אולי כדאי שיילך לייעוץ נפרד, לא ליועצת שלך, מישהו שיעזור לו לבחון מה הוא באמת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)