לא יודעת איך לפנות אליו...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך לפנות אליו...
    אני
    07/03/2011

שלום,
    נשואה שנה בתחילת ההריון הראשון.
    בשבועות האחרונים לא קיימנו יחסים- יותר בגללו מאשר בגללי. הייתה איזושהי סיטואציה מינית לפני כשבוע שנגמרה ממש לא טוב...לא יודעת אם מותר לתאר כאן...
    מאז כמעט ולא נגע בי- גם מגע לא מיני ממש- ליטוף של הגוף, הנחת ידיים וכו' דבר שהוא היה עושה בעבר כל הזמן.
    דיברתי איתו על זה לפני יומיים והוא אמר שהוא טרוד בגלל כמה דברים שעוברים כרגע על המשפחה מהצד שלו...ושהוא לא התכוון לזה.
    בכל זאת, הרגשתי חוסר ביטחון ועשיתי משהו לא בסדר...
    נכנסתי למייל שלו...
    וראיתי מייל ששלח לו חבר עם תמונה של 2 בחורות בלי מלל (כנראה לפני זה דברו בטלפון-הוא והחבר). אין לי מושג מי הן אבל ממה שנראה לי אחת מהן היא חברה שלו לשעבר שיש לנו סיפור ארוך עם אקסים ולכן החלטנו ששנינו מנתקים קשר לגמרי איתם ושלא יהיו לנו ידידים/ידידות מהמין השני.
    אני רוצה לפנות אליו על כך אבל אני לא יודעת מה לעשות! לומר לו שנכנסתי למייל שלו? הוא יכול להיפגע מזה... דרך אגב- הוא נכנס למייל שלי בחופשיות כי אני משאירה אותו תמיד פתוח וזמין- אין לי מה להסתיר...
    אשמח לתגובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך לפנות אליו...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותר לתאר כאן הכל

דנה
    07/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איך לפנות אליו... - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    07/03/2011

"אני" יקרה,

לא ציינת מהי מהות הזוגיות שלכם, אולם, לאור העובדה, שהעלאת בפני בעלך, בצורה כנה, אמיתית וישירה את עניין היעדר המגע שלו בשבועות האחרונים, ואני מניחה שבאותה שיחה אף העלאת את תחושותייך וגעגועייך למגעו, לליטופים ולתשומת-הלב הפיסית שהיית רגילה לקבל ממנו, במנות גדושות ובתדירות גבוהה, אני משערת שזוגיותכם איתנה ויציבה ומבוססת על פתיחות, כנות, יושרה וישירות, אינטימיות נפשית ופיסית וחברות.
    זאת ועוד, ציינת שהחלטתם יחד, שכדי לשמור על זוגיותכם מפני העבר, אתם מתנתקים הדדית מהאקסים שלכם. כלומר, הקשר הזוגי שלכם מבוסס גם על הדדיות, שוויוניות, אמון ונאמנות.
    למרות שנראה שבניתם יחד קשר זוגי יפה את חשה חוסר ביטחון בקשר.
    תשומת-הלב, החיבה והחום שבן-זוגך העניק לך במגעו, כחלק משגרת חייכם, הרגיעה את תחושת חוסר הביטחון הזו, מגעו היה בבחינת "הצהרה" שהכל בסדר, אך כאשר תדירות המגע פחתה וזאת בנוסף לחוויה המינית (שוב מגע) הלא נעימה (אשר בהחלט ייתכן שגם חוויה זו הושפעה מהדברים הקשורים למשפחתו ומטרידים את מנוחתו), תחושת חוסר הביטחון שלך "הרימה" את ראשה ואף הביאה אותך לעשות "משהו לא בסדר" כדברייך, ולהיכנס למייל שלו.
    מציאות חיינו מורכבת מתחושותינו, חוויותינו וראיית העולם הסובייקטיבית שלנו.
    חוסר הביטחון שלך מהווה מרכיב כבד משקל בתפיסת המציאות שלך, ומראה תמונת האקסית במחשב של בעלך מלבה ומחזקת את התחושה הזו.
    אולי הדברים פשוטים יותר? אולי הוא באמת מוטרד מזה זמן מה בבעיות שונות במשפחתו וטרדות אלה גורמות לו להתנהג שונה מהרגיל, וזאת מבלי שהוא יהיה מודע לכך כלל?
    אולי חבר שלח לו את התמונה מבלי שהוא ידע על כך לפני כן?
    למה את חשה שאסור לך להיכנס למייל שלו? האם הוא ציין אי-פעם שאת מנועה מלהסתכל במייל שלו?
    אולי זה בסדר מבחינתו שתכנסי למייל שלו, כמו שהוא נכנס לשלך?
    כפי שציינתי בתחילת דבריי אני מתרשמת שזוגיותכם יציבה ואיתנה ומבוססת על יסודות בריאים, חשובים ועמוקים.
    לאור זאת ולמען השקט הנפשי שלך אני מציעה לך לומר לו שיצא לך לראות את תמונת האקסית שלו במייל שלו ולשאול אותו בכנות, שמאפיינת אותך ואת הקשר שלכם, את כל השאלות שטרידות את מנוחתך.

מאחלת לך הצלחה בשיחה!
    אשמח באם תחליטי לשתף אותנו בפורום בממצאיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו