לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    ב
    08/03/2011

אני נשואה+ 2 בשנות ה30 לחיי נשואה 10שנים בעלי אדם טוב אבל יש חילוקי דעות על התנהלות כלכלית ולא מזמן היינו במשבר גדול בנושא יש לנו חשבונות ניפרדים הוא מאוד אוהב הגרלות ומניות וחשבתי שהוא עושה זאת במידה סבירה ובסוף התגלה לי שהוא עשה את זה קצת יותר מידי הצטברו חובות ואני לקחתי את זה קשה מאוד והחלטתי שנישאר ונסדיר את החובות קשה לי איתו אני עשה זאת למען הילדים וגם בגלל שאני לא לגמרי שלמה בשר לעזיבה.
    זה התברר לי רק בזמן הזה אף על פי שתמיד ידעתי שהוא לא מתנהל הכי נכון כלכלית אז שרדנו.
    בשנתיים האחרונות אני עובדת עם גבר שהתאהבתי בו מעל הראש הוא גם אהב אותי ונתן לי אהבה לא לקחנו את זה מחוץ למישרד לא מין ולא פגישות אבל אהבה רגש גדול וענק תמיד יש עליות ומורדות בנינו אני תמיד רוצה יותר והוא כזה אובד עיצות וזהו פעם האחרונה לפני שבועיים הוא פשוט אמר לי שאני צריכה להבין שאי אפשר לקחת את זה רחוק ושגם אני לא יכולה וניפגעתי מאוד ושוב ניתוק וכרגע אנחנו מדברים על עבודה וברוח טובה. אני מתפוצצת מבפנים אני כל כך רוצה אותו ורוצה להיות איתו ומפחדת להתקרב אליו ברור לי שהתוצאה תהיה אותה תוצאה ושאולי הוא גם ידחה .
    אבל אני לא מצליחה לוותר עליו בלב אני ממש כואבת וקשה לי.
    מה אני עושה לא מצליחה לצאת מיזה?
    חשבתי ליזום שיחה איתו כדי לבדוק האם הוא מרגיש כמוני אבל אני פוחדת להרגיש דחוייה ונודניקית.
    אני רוצה לציין שאני זו שכל הזמן מנסה לחזור אליו חזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדקי מה את מרגישה

עדי בדיחי
    09/03/2011

שלום ב,

אני מבינה מהודעתך כי היום היחסים מול בעלך לא משביעים רצון- אם זה ההתנהלות שלו לגבי כסף, מניות.. דברים שמובילים למשבר כפי שציינת. אני מאמינה שלאחר שנתגלה לך שישנם חובות רבים מכפי שידעת גם חווית משבר אמון לא פשוט וחוסר ביטחון לחיות לצידו. למרות כל זאת החלטת להישאר איתו- וכביכול קיבלת אותו כפי שהוא, למרות שהוא לא יודע להתנהל כלכלית כפי שהיית רוצה.

במקביל (?) חלה פרשת אהבים בינך לבין גבר אחר, כנראה אהבה שמפצה אותך על חסרים שיש לך היום עם בעלך. אהבה שמאפשרת לך להרגיש נאהבת, להעניק אהבה, ללא כל המגבלות הכלכליות, עניינים עם הילדים וכל מיני מתחים שמגיעים לתוך הבית דווקא כי אתם גרים יחד, נשואים הרבה שנים וכו'. האהבה שיש לך היום בעבודה היא למעשה ריענון "מצוין" עבורך. את גם מספרת שאין ביניכם, בינך לבין ה"מאהב", יחס דומה לקשר הזה. את רוצה אותו תמיד יותר, ואילו הוא אולי רוצה, אולי מהסס, אולי עם הרבה מצפון, אולי מרגיש אשמה- לא רוצה להתקרב מדי ומבקש להיות במרחק.

השאלה שאת מציגה לא קשורה כלל לבעלך אלא לאיך להתקרב לגבר בעבודה ללא תחושת דחיה, או איך להישאר מספיק בטוחה וקרובה אליו אם אגלה לו לגמרי מה אני חשה.. אני חושבת שזה שהוא שומר על מרחק לא בא סתם- הוא, אולי את לא לגמרי תסכימי, גם שומר עלייך. הקשר איתו פשוט מספק לך את המשבצת שחסרה לך היום עם בעלך. לא אוכל לתמוך ולעודד אותך לגשת, להתקרב, כאשר את מחויבות ונשואה.. זה יביא אותך לפלונטר גדול בהרבה ויזיק לך בהמשך. הנישואין שלך צריכים סיוע- ואת צריכה לבדוק מה את מרגישה- האם את מוכנה להישאר עם בעלך וללכת ליעוץ, או כל עזרה אחרת- לעבוד טוב על הקשר ולהחזיר את האמון? או- שבאמת באמת לא טוב לך איתו ומוכנה להיפרד ולצאת מהקשר. ואז- השאלה שלך לגבי קירבה לגבר אחר- תהיה גם עבורך רלוונטית יותר. כי תרגישי כבר מוכנה יותר. הכן הייתי מבקשת עבורך שתחשבי האם את יכולה עוד לתת צ'אנס לבעלך, יחד איתו לעבוד טוב על הנישואין שלכם, לעבוד על ההתנהלויות שלא טובות לך, ולנסות לא להסתנוור מהמסביב (ברור שאם היית נישאת לגבר מהעבודה- גם איתו היו משברים.. פשוט בעבודה זה הרבה יותר מוגן ובטוח).

אם את באמת חשה שבעלך ואת כבר לא מתאימים- כדאי לשקול את הצעדים, לאחר שניסית הכל ובדקת אם את עדיין אוהבת, עדיין מרגישה התאמה. אופציות מהצד תמיד יהיו לך, חשוב שתזכרי.. מעבר לזה- הגבר האחר לא מראה סימנים של קירבה ורצון לקשר, מעבר למה שקיים היום, כך שכדאי שתחשבי גם על נקודה זו.. יתכן וקירבה נוספת אליו אכן תפגע בך, ולא כדאי.

היי חזקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו