מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגורים משותפיםיפיתי20/12/2007
שלום,
שמי ענת אני בת 29 ובן זוגי בן 28 (כתבתי הודעה נוספת בפורום)
אני ובן זוגי ארבעה חודשים יחד במהלך היו לנו כמה שתי פרידות.
חשוב לי להגיד שלבן זוגי לא היתה מערכת יחסים מעל 3 חודשים ב7 שנים האחרונות.
והוא עדיין לא יצא מבית הוריו.
שדברנו על מגורים משותפים הוא אמר שנעבור לכשהוא ירגיש מוכן לעבור ושכרגע הוא לא מוכן
כי יש כמה דברים שמפריעים לו :
ואז הוא נתן דוגמאות לדברים מאוד איזוטרים כמו מפריע לי איך שאת יוצאת מאמבטיה עם המגבת,מפריע לי איך שאת מתאפרת, שיש לך קשקשים , שאת אוכלת מהר מדי, לא מורידה שיערות בתדירות מספיק גבוה.......
ועד שהוא לא ירגיש יותר בנוח עם הדברים האלה או שלחילופין הם ישתנו הוא לא רואה עצמו עובר לגור איתי.
הוא גם שופט אותי בצורה מחמירה ומעביר ביקורת על איך אני אהיה עם ילדים ואיך אני אהיה בתור אישה.
ואומר שהוא חושב קדימה על חתונה (בעוד שנתיים.....)
אני גרתי בעבר עם כמה בני זוג, יתכן והעירו לי פה ושם על דברים כאלה אבל לא בצורה כזאת.
שאלתי היא האם יש פה בעיה מאחר ובן הזוג אמור לקבל אותי כמו שאני ולא לנסות לשנות את כל ההרגלים שלי , ולנסות להתאים עצמו אלי.
או שאולי הוא מחביא מאחורי זה את החוסר מוכנות הבסיסית לעבור לגור עם חברה, ולצאת פעם ראשונה מבית הוריו.
האם הגעתי לשוקת שבורה?.
תודה,
יפיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזרום הלאה, יקירתי...
דורית כהן20/12/2007יפיתי היקרה,
מצאת לך מישהו מאוד איסטניס וביקורתי! למה לך? נראה שהוא מחפש שלמות ואף פעם לא יהיה מרוצה.
אולי כדאי לך להמשיך הלאה ולא שווה כל כך לחכות לו שייצא מבית הוריו. שייצא משם אל מישהי אחרת ויהיה שלם עם עצמו. במקרים כאלו אין טעם ללחוץ, אלא צריך לקרוא את המסר. מה גם שכבר הזפקתם להיפרד פעמיים בתקופת זמן קצרה יחסית, מעידה שיש ביניכם פערים וקושי תיקשורתי ליישב אותם.
מקווה שתזרמי הלאה ותמצאי מישהו מתאים יותר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)