דורית ככ קשה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דורית ככ קשה לי
    דניאל
    14/03/2011

הי דורית , אני ככ מוטרת , אני לא מצלחיחה להחזיק את עצמי מלא לדבר על האישה הזו.
    אני כל הזמן חולמת שאולי נפגש איתה וששאולי איתה נחמד לו יותר לדבר .. מה לעשות ?
    הרי אם אפתח את זה איתו רוב הסיכויים שיכחיש.
    ואם לא היה בינהם כלום בסוף? אני לא חופרת לעצמי בור?
    הרי יתעצצבן שאני מנדנדת לו בעניין שאין כלום.
    קשה לי להתעלם מכול המיילים אני מפחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורית ככ קשה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומר למחשבה

דורית כהן
    15/03/2011

דניאל, כמו שכבר כתבתי לך בעבר, זה לא יהיה נכון מצידך לבלוע ולהתעלם מתחושות הבטן שלך.
    לאחר הבחינה שלך - מה דעתך לקבוע לעצמך תאריך - שבו את פותחת את הנושא איתו באומץ ומבקשת לקבל ממנו תשובות רציניות, כי חשוב לך לדעת את האמת - מה היה שם ביניהם בעבר ומה הוא מרגיש אליה עכשו.
    יש להניח שאם לא תעשי זאת כי את מפחדת לגעת ומפחדת מתגובתו - ההימנעות הזאת תמשיך לאפיין את הזוגיות שלכם יותר ויותר, והסכנה היא שהוא ימשיך להסתיר מפניך דברים חשובים לו.
    נקודה למחשבה עבורך:
    שימי לב איך את מגיבה רגשית לדברים שקשה לך לשמוע ממנו. יתכן שהוא מסתיר מפנייך דברים משום שקשה לו לשאת תגובות רגשיות שלך, כמו בכי או כעס או איבוד שליטה. אני רואה שהרבה פעמים גברים לא עומדים בתגובות הרגשיות שלנו הנשים...והתוצאה היא שהם ממדרים אותנו ולא פתוחים בפנינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית..

דניאל
    16/03/2011

הבעיה היא שברגע שאפתח את העניין הוא ייכנס למגננה .
    ימשיך להגיד שמדובר בקשרי עבודה ושאני מנסה לחנוק אותו ולהחליט עבורו עם מי לנהל קשרים.
    ושאין לי זכות לזה , אומר שאארוס לו את העסק שזה כמובן לא נכון רק משתמש בכך כדי להצדיק את הקשר עימה.
    אין לי הוכחה שמשהו לא כשר בהכרח העשה אבל המיילים והסמסים רגשיים מדי.
    לפני שנעשנו חברים ראיתי שכתב לה שתתקשר אליו שהיא יוצאת מהבית ויאחל לה לילה טוב והייא הרי נשואה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

מירי
    17/03/2011

דניאל היקרה,

סליחה שאני מתפרצת ועונה למרות שפנית לדורית - אני פשוט מוכרחה.
    רואים שומעים מרגישים את המצוקה הגדולה שאת נמצאת בה.

את כל הזמן מחפשת - שיגידו לך שהכל בסדר שזה לא נורא. שרגיעו אותך .... מצטערת כך אני רואה את הדברים. שאין בעיה שהוא בקשר אם מישהי נשואה - ועוד בקשר כזה.
    אבל לצערי(אני יוסיף לדעתי) אף אחת לא תעשה זה .

תיהי אמיצה יקירתי - סעי למקום מרגיע ,תנשמי עמוק - ותחשבי באמת באמת - עם כל מה שאת יודעת על הקשר שלו עם אותה אישה - האם זה נראה לך בסדר, האם זה נראה לך כשר כהגדרתך .........
    אם דעתך נוחה והכל בסדר - אז סבבה תרגיעי את עצמך תמשיכי בחייך איתו.
    אבל העיקר תיהי שלמה ורגועה.
    אבל אם לא וכנראה שאם זה כל כך מטריד אותך אז יש בזה משהו רע - ואם זה כל כך מטריד אותך אז הוא צריך גם להתחשב בך - לא . גם אם נגיד וזה קשר וטהור לחלוטין.
    מה יש לגבר עם אישה נשואה או אפלילו שהייתה רווקה - לבקש ממנה שתתקשר ותגיד לילה טוב. או שהוא כותב שהוא מתגעגע... איפה בעלה בתמונה - הוא יודע מהקשר הזה?

את צודקת מאה אחוז - שברגע שמתחילים לדבר איתם (מנסיון ) - הם מתגוננים , הם משקרים (גם לפעמים) ובחצפנותם - בסוף גם מסוגלים להאשים אותנו בחנק, בהרס הזוגיות .
    מה שהם עצמם גורמים ועושים. לא לוקחים אחריות. תלוי איך עושים את זה....
    איך מנהלים את השיחה הזאת.
    חביבתי - אני למדתי על עצמי משהו חשוב גם שאת מדברת איתו על הנושא את צריכה להיות אסרטיבית. בטוחה בעצמך -יותר מה הקווים שלך האדומים ,מה את דורשת ורוצה מהקשר הזה . ולא מתחננת בוכה מבקשת לא החלטית .......
    מה את רוצה. החשבו זה את ....מה את מצפה בקשר הזה ואחרי שתיהיה בטוחה בצפיות שלך ... תוכלי להיות יותר חזקה מולו.....

שוב, אני חייבת לכתוב - ולו רק יכולתי - לכתוב את זה באותיות של קידוש לבנה - את עדיין לא נשואה לו .. ותעשי חביבתי את השיקול הזה.

העיקר, שתיהי שלמה מאושרת ורגועה.
    מחבקת אותך מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף-

בני
    17/03/2011

לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר,
    כל הכבוד - מירי,
    פורים שמח לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו