בעלי לוטש עיניים על נשים אחרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי לוטש עיניים על נשים אחרות
    אסתר
    14/03/2011

שלום,
    בעלי חובב נשים מסתכל ברחוב, בבתי קפה, אפילו במגזינים וכו'
    לוטש עיניים חודרניות ביותר ומזמינות.
    בעבר לפני כ - 5 שנים בגד בי כשנה
    בגידה לא קיימת , אבל עדיין המבטים שלו מזמינים ביותר.
    אציין שהוא בעל עסק ואמיד (רכב יפה) וזה מושך נשים.
    כל שנות נישואיי וגם לפני הוא מסתכל על נשים ומעיר הערות:
    "איזה חזה... איזה תחת...מה הייתי עושה לה..וכו'.

אני נראית חתיכה , ומפנקת אותו .

מה לעשות, לא להעיר לו ? להתעלם?
    איך מפסיקים זאת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי לוטש עיניים על נשים אחרות - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    14/03/2011

שרית יקרה,

מדברייך עולה כי אחד ה"התחביבים" של בעלך הוא לפלרטט עם בנות המין היפה והוא אף "מתורגל ומיומן" בכך.
    כך היה גם לפני שהכיר אותך, אחרי שהכיר אותך, במהלך ההיכרות עמך וקשירת הקשר הזוגי ביניכם וגם אחרי שבחר להינשא לך, וכאן "קבור הכלב", הוא בחר, מרצונו החופשי, אני מניחה, להינשא לך. הוא בחר בך להיות שותפתו לחיים, הוא בחר לחיות את חייו לצידך ולהקים איתך משפחה.
    הוא בחר בך מכולן. אותך ולא אחת אחרת מכל אותן נשים שהסתנוורו ממעמדו הכלכלי ומכל סמלי-הסטאטוס המתלווים לכך.
    מעבר להיותך חטובה, כפי שציינת, אני חושבת שיש לך המון מעלות שהן בבחינת יתרונות עבורו.
    את אוהבת, סבלנית, סובלנית, מכילה, מקבלת, מאפשרת ומפנקת, כפי שציינת.
    אחדות מההגדרות המילונאיות של המילה "פינוק" הן ריצוי, הסכמה לכל דבר, ותרנות, להמעיט בדרישות.
    מעבר לעונג שאת גורמת לו ומעבר לרכות ולאהבה שאת עוטפת אותו בהן, ב"פינוק" שאת מרעיפה עליו את למעשה, מאפשרת לו להמשיך במנהגו הקלוקל ובכך מוותרת על עצמך.
    עצם פנייתך לפורום מעידה על העובדה שקצת בהתנהלותו ולכן, לשאלתך, לא להתעלם, לא להבליג, לא לקבל ולא להכיל יותר. לא לאפשר לו יותר להמשיך כך ולקבל אותך ואת טוב ליבך, את סבלנותך, סובלנותך, את אהבתך ויכולת הקבלה וההכלה שלך כמובנים מאליהם.
    אני שבה ומדגישה שבך הוא בחר ולכן הוא צריך לכבד את בחירתו בך, הוא צריך לכבד אותך.
    אם עד היום הוא בחר, מטעמי נוחות, להתנהל כרצונו באופן שאינו מכבד אף אחד מכם, הגיע הזמן ל"הפוך את המקל" במערכת הזוגית שלכם.
    הגיעה העת ל"פנק" פחות ולדרוש יותר.
    היי אסרטיבית, החלטית ונחושה ודרשי ממנו להתנהל באופן שיכבד את שניכם.
    במידה וגם כאשר תנהגי כך התנהלותו הלקויה לא תשתנה יהיה עלייך לשקול את צעדייך בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו