מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוק לחיבוק כמו היפנית מהסרט בבל...אלמוני18/03/2011
הבעיה היא אצלי,חיפשתי אישה נכה רגשית כמו אמא שלי בדיוק...בספר:"נשים שאוהבות יותר מידי" הסופרת אומרת שצריך לבנות חיים משל עצמי,למצוא תחביבים,חברים וכו' ולא להיות עסוק בלשנות אותה כי זה לא יקרה כל עוד אני ארצה והיא לא...מפני ש-17 שנים החיים שלי סובבים סביבה בנסיון להפוך אותה לאוהבת כמו שתמיד רציתי את אימא שלי...אבל היום,לאחר שנתיים טיפול התפייסתי עם אימא שלי ויותר מכך התפייסתי עם עצמי!
נכון לעכשיו אני פשוט מתעלם ממנה כמו שהיא עושה לי....חבל לי שהילדים שלנו לא חווים זוגיות נכונה אצל הוריהם...איזה דוגמא לזוגיות הם יראו לגבי עתידם?
הטרגדיה הכי גדולה היא שבתוך תוכי אני מאוד אוהב אותה אבל יודע שהזוגיות שלנו לא ממלאת אותי ...אני זקוק באופן נואש לחיבוק אבל אני לא מסוגל לנהל חיים כפולים ולבגוד...כאילו זו הקללה שלי-לעולם לא להיות נאהב כמו שהייתי רוצה! לא כילד ולא כמבוגר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הועתק לשרשור המקורי מה-17.3.11
עדי בדיחי18/03/2011העתקתי תגובה זו לשרשור המקורי שלך.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)