זקוק לחיבוק כמו היפנית מהסרט בבל...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוק לחיבוק כמו היפנית מהסרט בבל...
    אלמוני
    18/03/2011

הבעיה היא אצלי,חיפשתי אישה נכה רגשית כמו אמא שלי בדיוק...בספר:"נשים שאוהבות יותר מידי" הסופרת אומרת שצריך לבנות חיים משל עצמי,למצוא תחביבים,חברים וכו' ולא להיות עסוק בלשנות אותה כי זה לא יקרה כל עוד אני ארצה והיא לא...מפני ש-17 שנים החיים שלי סובבים סביבה בנסיון להפוך אותה לאוהבת כמו שתמיד רציתי את אימא שלי...אבל היום,לאחר שנתיים טיפול התפייסתי עם אימא שלי ויותר מכך התפייסתי עם עצמי!
    נכון לעכשיו אני פשוט מתעלם ממנה כמו שהיא עושה לי....חבל לי שהילדים שלנו לא חווים זוגיות נכונה אצל הוריהם...איזה דוגמא לזוגיות הם יראו לגבי עתידם?
    הטרגדיה הכי גדולה היא שבתוך תוכי אני מאוד אוהב אותה אבל יודע שהזוגיות שלנו לא ממלאת אותי ...אני זקוק באופן נואש לחיבוק אבל אני לא מסוגל לנהל חיים כפולים ולבגוד...כאילו זו הקללה שלי-לעולם לא להיות נאהב כמו שהייתי רוצה! לא כילד ולא כמבוגר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הועתק לשרשור המקורי מה-17.3.11

עדי בדיחי
    18/03/2011

העתקתי תגובה זו לשרשור המקורי שלך.

עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו