שאלה של נתינת כסף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה של נתינת כסף
    צביה
    20/12/2007

אני נשואה לגבר שנשוי פעם שנייה ויש לו ילד גדול מהנשואים הקודמים .
    האם בעלי צריך לקבל את אישורי או הסכמתי או לידע אותי כאשר הוא נותן כסף לילדו הגדול ?
    בעלי טוען שהוא מרוויח כסף טוב וזו זכותו לתת לבנו כסף מתי שהוא רוצה גם אם אני לא מסכימה אפילו שהחשבון שלנו משותף .
    מי צודק ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של נתינת כסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהו בנו. אין צודק ולא צודק.

שלום
    21/12/2007

יקירתי. ידעת שאת מתחתנת עם אבא שאוהב את בנו ורוצה לגדל בן מאושר. אילו זה היה בן משותף לכם, גם אז הייתם דנים בכל פרוטה? אבל ראוי שתסכמו ביניכם, כמה. כי לגבי סכומים מאוד גדולים לדעתי כן צריך לסכם ביניכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זה סכום גבוה

צביה
    21/12/2007

כמה זה סכום גבוה 1000 ש"ח 2000 ש"ח ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל יחסי/ם?

יהודית ברגמן
    22/12/2007

האם חשבתם לדון בעניין פעם? סכומי כסף הניתנים באהבה לבן מחשבון משותף - כמובן שכדאי לשוחח ברוגע ולסכם מהו סכום גדול ומהו סכום קטן שלא דורש דיון. וכל זאת בהתאם לרמת ההכנסה והאפשרויות וכמובן הצרכים. דומה שהעניין עקרוני ולאו דווקא הסכום - הלא כן? הכל יחסי .. או שמא יחסים... :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו