מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשות עם עצמיקים23/03/2011
שלום לכולם ,לפני כחצי שנה התחתנתי עם מישהו שיצאתי איתו במשך 6 שנים ,אבל בזמן האחרון יש לי הרגשה שאני הןלכת להישבר ,אני אף פעם לא בגדתי בו במשך כל הזמן שהינו חברים וגם לאחר נישואים,אני מרגישה שאני נרקבת מבפנים שאין את הלהט (למרות שהוא אומר לי כל יום שהוא אוהב אותי והוא בן אדם מקסים)אומנם יש לנו סקס מצוין אבל אני מרגישה שחסר לי משהו ,איזה ריגוש ,משהו.יש לי מכר בעבודה שאנחנו מבלים די הרבה ביחד וממשק העבודה שלנו הוא משותף,ובזמן האחרון היחסים שלנו התקרבו עוד יותר אני מאוד מנסה להימנע מלהיסחף למשהו אסור אך מאוד קשה לי,אני לא רוצה לבגוד בבעלי אך ההרגשה של הריקנות פשוט לא עוזבת אותי,תעזרו לי בבקשה ,אשמח לקבל כל עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גברת
מירי23/03/2011גברת,
תתאפסי על עצמך- לפני שאת פוגעת בבעלך ועושה משהו בזוי ושפל .
תחשבי עליו ולא עלייך . את התחתנת איתו א תמחוייבת לו - את רוצה לבגוד . תעזבי אותו ואז את חופשייה...........
את מרוקנת -תמלאי את עצמך ... תנסי לשדרג את מערכת הזוגית שלך.....
תעשי עם החיים שלך משהו........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מוניקה על העצה
קים24/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לעשות עם עצמי - תגובה
מוניקה הרשקוביץ23/03/2011קים יקרה,
ציינת שאתם בזוגיות למעלה משש שנים. לא ציינת בת כמה את, אך אני מניחה שאת צעירה (בסביבות השלושים, אולי אף פחות). הכרת את בעלך כאשר הייתם צעירים גדלתם והתבגרתם יחד. עברתם שינויים יחד, התפתחתם יחד וליוויתם זה את זו לאורך פרק זמן לא מבוטל.
אישך אוהב אותך, הוא אדם מקסים והאינטימיות הפיסית שלכם מצוינת.
מדברייך עולה כי האינטימיות הנפשית נשחקה ולכן אבד לך ה"ניצוץ" בקשר הזה.
במקום ל"הילחם" על הזוגיות שלך את מחפשת את החלק החסר ב"שדות זרים".
אני מסכימה עם מירי, אל תתפתי למה שנראה לך כרגע כפתרון לחוסר בריגוש. לא רק שתתחרטי לאחר מכן, התחושות הקשות שילוו אותך יגרמו לך לתחושת ריקנות אף גדולה מזו שאת חשה היום, וכל זה בנוסף לכך שתעשי מעשה שלא ייעשה ותפגעי בבעלך באופן שאולי יסתום את הגולל על נישואיכם.
האם בעלך מודע לתחושותייך? האם הוא מודע לכך שחסר לך משהו בקשר ביניכם, משהו שהיה שם ונשחק?
במידה ולא, נסי לשתף אותו. כנות, שיתוף ופתיחות יחזקו את האינטימיות הנפשית שלכם והקרבה תחל לחזור ולקנן ביניכם.
במידה ובעלך מודע לכך ושותף לתחושותייך (למרות שמדברייך אני מתרשמת שהוא לא חש כמוך), תוכלו לפנות לאיש מקצוע כדוגמת מאמן לזוגיות או יועץ זוגי.
באשר לחברך לעבודה, אני מציעה לך להתרחק ממנו עד כמה שאפשר ובהקדם. אם מתאפשר לך לעבוד מול מישהו מקביל אליו עדיף.
הסבירי לבחור הזה שהקשר שלכם קבל "תפנית" לא מבורכת מבחינתך ולטובת שיניכם עדיף להתרחק קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)