מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליחה להחזיק בקשר יותר מחצי שנהניבה27/03/2011
אני סטודנטית חרוצה ומשקיענית, וככזו אני גם נוטה ליצור קשרים עם סטודנטים או סטודנטים לשעבר בעלי מודעות ללימודים שלהם, אפשר להגיד מעט חנונים.
אני נראת לא רע וכסטודנטית שלומדת בקמפוס שמורכב ברובו ממקצועות טכנולוגיים רווי גברים, לא חסרים לי הצעות לקשר.
לרוב, לאחר שנוצר הקשר הראשוני, הקשר ממשיך לנסוק.
מתחילת הקשר, כשכבר ברור ששנינו מעוניינים להמשיך אותו אני מתנהגת בטבעיות.
אני מחייכת בכל פעם שאנחנו נפגשים, מצחקקת מבדיחות ואמירות מצחיקות, מביעה רצון להתראות שוב ומתעניינת בכל דבר שהוא מספר.
לא מדובר בצביעות, אני באמת אוהבת להעשיר את ידיעותיי ולכן כמעט ואין דבר שלא יכול לעניין אותי, אולי רק כדורגל.
הבעיה מתחילה בחלוף 4-5 חודשים.
לאחר מספר חודשים, זה כבר לא מלהיב את הבחור שאני נחמדה וחייכנית, הוא לא נהנה לשמוע את מחמאותיי על המחוות שהוא עושה למעני.
למעשה, הנחמדות שלי נמאסת עליו במהרה ואני, שהצגתי את עצמי מלכתחילה באופן הטבעי ביותר שלי, כפי שאני מתנהגת ביום יום סופגת תלונות על כך ש- אני פשוט טובה מדי.
גם ניסיונות שלי להחמיא פחות, להיפגש פחות, לדבר פחות בטלפון לא עוזרים.
מדובר בניסיונות נואשים שדוחים את הברור מאליו בעוד שבוע שבועיים ולאחריהם או שמתנהלת עוד שיחת יחסינו לאן בה אני מתבקשת לחדש, להפתיע לגוון אחרת הקשר לא יעבוד, או שכבר אובדת התקווה ואנו מסכמים על השארותינו ידידים ומפרקים את החבילה.
כבר הציעו לי מספר פעמים לקרוא ולהפנים את הכתוב בספר "למה גברים אוהבים ביצ'יות", אבל אני תמיד טענתי שזה לא טבעי לי.
אני לא יכולה לביים מערכת יחסים על סמך הספר ללא שום התייחסות לאופי האמיתי שלי.
ועכשיו, אחרי פרידה שלישית שנובעת מאותה הסיבה בדיוק, אני שואלת אתכם- מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מעלימה את עצמך מאיזו סיבה
דורית כהן28/03/2011ניבה היקרה, מכיוון שזה קרה כבר 3 פעמים ברצף, אני אכן מסכימה איתך שיש דברים בגו.
נראה לי שאת יותר מדי מכרכרת סביב הבחור ומנסה להשביע את רצונו, ושוכחת לחשוב על עצמך ולדאוג לעצמך.
הייתי מחפשת מהו המודל שעומד לנגד עינייך בזוגיות, נניח ההורים שלך - האם יש שם מישהי שנוטה לוותר על עצמו ולהיות רק לשרות האחר?
בקיצור - הקשבה ותשומת לב לאחר - כבר יש לך. זה מצויין.
עכשו את צריכה לפתח הקשבה אל עצמך ואל הצרכים שלך ולא לחשוש להעלות את רצונותייך שלך.
אחרת את שקופה מדי ולא קיימת כישות נפרדת. כאילו את חיה דרך החבר.
אז בשלב הראשון ליחסים את מוצאת חן בזכות מי שאת ומה שהוא רואה בך. אבל ככל שעובר זמן - ואת נבלעת ביחסים ומאיזו סיבה שקשורה כנראה בילדות שלך - מעלימה את עצמך ואת קולך הנפרד - אז זה מתחיל לשעמם. את מפסיקה להיות פרנטרית והופכת לצל משעמם, שאין לו ערך מוסף.
אני כאן כמובן הגזמתי עכשו כדי להדגיש את הנקודה ועמך הסליחה...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)