מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלוהים.....דנה23/12/2007
אז ככה.... אני נשואה כבר 5 שנים,קצת לפני החתונה הגעתי למצב שהרגשתי שאני לא כ"כ נמשכת לבעלי אבל האמנתי שזה יסתדר כבר אחרי החתונה כי כן היו מצבים שהיתה איזו משיכה מסוימת....התחתנו ומיד נכנסתי להריון ושוב היה לי מן משבר כזה של ריחוק ודחיה מהבעל... אני חייבת לציין שבעלי הוא אדם טוב ומתחשב והוא מבחינתו לעשות הכל שיהיה לי טוב, אבל מצד שני יש לי בעיה שהוא לא מעורב כמעט בכלל בחיים שלי ושל הילדים(יש לנו 2 ילדים) אני מגיעה כבר כמה פעמים להרגשה שדי ,אני חייבת לקום וללכת כי אני מרגישה שלגדל את הילדים איתו או בלעדיו זה כמעט אותו דבר ולי הוא כמעט ולא מועיל אז למה זה טוב בכלל??! אני מרגישה שחסרה לי מאד הרומנטיקה והאהבה,ואצלינו הכל טכני ומשעמם... כמובן שגם השגרה עושה את שלה אבל רק 5 שנים עברו אז מה יהיה בהמשך?? ומצד שני אני חושבת על הילדים שאולי זה יפגע בהם אבל אני מפחדת שעוד כמה שנים אני אתחרט שלא עשיתי את זה קודם ושסתם נשרפו לי החיים וגם הם יהיו גדולים ואולי יפגעו יותר.....
מה עושים על מנת להגיע לפתרון הנכון מבלי להתחרט אח"כ או יותר נכון להגיע לזה עם הרגשה של שלמות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתקשר ולא למהר לשבור כלים
יהודית ברגמן24/12/2007דנה יקרה, רק מי שלא עושה לא טועה. ולעולם אי אפשר לדעת מה יהיה בעוד שנים. רצוי ללכת ליעוץ ולא למהר לשבור כלים, נסי לשוחח עם בעלך ולשתף אותו בכנות בתחושותיך ובחששות שלך. יתכן שלמרות הרגישות וההתחשבות שלו בך, הוא לא מודע למה שחולף בראשך, אולי גם הוא חש בריקנות ורוצה להמשיך בזוגיות טובה יותר ולהפיק יותר תשוקה, ריגושים, חיזור, חברות, מעורבות ושותפות, תצטרכו לשבור את השיגרה ולעבוד יותר על הביחד. בכל מקרה מומלץ לפנות ליועץ/ת נישואים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדרשת התערבות חיצונית
דורית כהן24/12/2007היי דנה, מה שאת מתארת דורש התערבות מהירה, כי כל עוד אינכם עושים דבר לשינוי - התחושות שלך ( ומי יודע כנראה גם עליו עוברים דברים וכנראה גם הוא לא משתף אותך) רק יעמיקו עם הזמן. קחי עצמך בידיים ופני בהקדם לייעוץ. רק שם תוכלי לברר עם עצמך ואיתו מה גרם וגורם לריחוק הזה, והאם אפשר לעשות משהו בקשר לכך. תתפלאי, לפעמים שינויים קטנים יוצרים הבדל מאוד גדול ברגשות. אני סומכת עליך שכאשר היכרת אותו לפני כך וכך שנים, היית מאוהבת וראית בו הרבה דברים טובים שהתאימו לך, ואני מניחה שהם עדיין קיימים אצלו, אלא שהם לא מקבלים ביטוי ביום יום, ואולי יש צורך בעידוד ובחום מצידך כדי שהם יצאו לאור. ייעוץ זוגי טוב יאוורר את התחושות של שניכם, את הצרכים הרגשיים, ותקבלו כלים חדשים לתקשורת, ואם כל זה לא יעזור - לפחות תדעו איפה אתם עומדים ולא תסחבו זאת על פני שנים, כמו שחששת שיקרה. אני יודעת שגם הצעד הזה של פנייה לייעוץ הוא מפחיד בפני עצמו, אבל ממה שאת מתארת - זה עלול להיות רק יותר גרוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילים זהות
מיכל16/01/2008גם אני חייה במציאות זהה כל כך לשלך ,אותן שאלות בדיוק ,אותם לבטים .מדהים איך תארת את מצבך וכמעט הרגשתי כאילו אני כתבתי זאת , אין לי תשובות אני התחלטי ללכת לטיפול לבדי ,בעלי לא אוהב מטפלים ,,,,,,לא יודעת מה לעשות - כל פעם אני מרגישה אחרת -
אבל יום אחד אדע בברור והטיפול שלי הוא נהדר עבורי ומחזק אותי כאשה לעצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)