קלפטומן?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קלפטומן?
    svetlana
    02/04/2011

אני אישה נשואה.שנים אני בקשר עם גבר נשוי.הנישואיים שלי מתמיד גרמו לי יותר כאב,מאשר אושר.לא כולל ילדים-יש לי ילדים,שהם האושר שלי.בעלי שטלטן,בור,קמצן ונצלן.אני אוהבת את האיש,שאני בקשר איתו,אוהבת כך,שאין גבר לידו בעיניי.אף אחד לא יכול לעמוד בתחרות נגדו בעיניי.הוא גם אוהב אותי ,כפי שיכול.אני אוהבת קשר רציף וחם.הוא יותר שומר על הפרטיות.הוא גם בעל חלומות רבים בנושא מין ורומז לי תמיד להזמין למפגש שלנו-אחד לכמה שבועות-עוד אישה,גבר בשבילו-הוא דו מיני או זוג.אי זה תנאי,אך תמיד נרמד.הוא מאוד נדיב במתנות ובהבטחות.הוא אומר,שניהיה יחד אחרי כמב שנים,שרק אמתין,שניסע יחד לפה ולשם,נקנה בית.אך אף הבטחתו אינה התקיימה,חוץ ממתנות.הוא מציעה לבד פעילות משוטפת ומפסיק להזכיר אותה,כאשר הזמן מתקרב.עושה זאת תמיד וזה גורם לי לפקפק בכל,אשר הוא אומר.אני גם לא רוצה לנדנד ולחנך אותו,אך ההבטחות היקות מטריפות אותי. הוא אומר,שאנחנו ביחד,קובע שיחה ומבטל בדקה אחרונה.אני רוצה להאמין,לא מצליחה וגם לא צריכה-הוא רק מאהב.הוא אומר,שזה שאלה של זמן,אך לא אוהב לדבר על הפרטים.אוהב לפנטז על בילוי משוטף או חיים משוטפים.שעוד אף אחד מהבילויים לא התקיים.אבל אף איש לא קרוב אלי יות ממנו.מה קורה איתי?בבשקה,תסבירו לי.למרות,שלי זה נראה ברור או לא?כאשר אני זקוקה לחבר-הוא תמיד איתי ותומך וסולח הכל ומקשיב ודוחף ומעודד ומקבל.מה הבעיה של ההבטחות והפנטזיות.הוא תמיד אחראי,אז למה לא איתי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלפטומן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי את מתכוונת ל"פנטזיונר"?

דורית כהן
    03/04/2011

סווטלנה היקרה, את כבר מכירה אותו המון שנים, והבנת כבר שהוא טוב בהעלאת רעיונות נעימים שהוא יודע שכיף לך לשמוע עליהם - אבל אין בעצם כיסוי למה שהוא מבטיח.

יצרתם עולם מלאכותי, לא ריאלי, שתורם כנראה לשניכם הרבה מאוד מבחינה רגשית, אלא שלעולם הזה אין ייצוג ממשי, ריאלי. העולם הזה חזק בפנטזיה וחלש במציאות.

מכיון ששניכם נשואים - אולי זו באמת הפונקציה החשובה של מה שיצרתם - התכניות שלפחות אפשר לדבר עליהן - אם לא לבצע אותן - שמאפשרות לכם להחזיק מעמד בנישואים אפורים ואומללים. יתכן שהוא חושש לממש תכניות מסויימות מחשש לפגיעה בחשאיות, אז נוח לו להישאר ברמה של פנטזיות.

אולי הפנטזיות והתכניות הדמיוניות מרוממות את מצב רוחו ומספקות לו אשלייה של היחלצות מחייו האפורים. זה תפקידן של הפנטזיות.
    ואצלכם זה הרבה יותר מפנטזיות: את כותבת שכאשר את זקוקה לחבר הוא תמיד שם ותומך ומבין אותך ומעודד ומקבל. וחוץ מזה כמובן הוא המאהב שלך, אז מצבך לא רע...יש לך גם מאהב, וגם חבר נהדר, ואולי לא צריך יותר מכך?

מקווה שקצת שפכתי אור על מה שקורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו