חסרת אונים...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים...
    דנה
    03/04/2011

אני ובעלי נשואים פחות משנה..ואני לא מקבלת חום והאהבה כלל וזה מפריע לי מאד הוא לא מראה שום חשק מיני או חשק סתם לחיבוק ..מנסה ליזום לפעמים ולא הולך.. מיואשת כבר מהשנה הראשונה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

אני
    03/04/2011

הי.גם אני אותו דבר...רק 8 שנים...מתרגלים..ולצערי,אם הוא ימשיך,תצטרכי לחפש חום בחוץ...(אם לא תרצי לפרק את הנישואין).זה לא ישתפר,ואם כן,רק קצת...
    בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד קצת שאלות אלייך

דורית כהן
    04/04/2011

דנה היקרה, לא כתבת מספיק כדי שנוכל להתייחס יותר בפרוטרוט ולהבין יותר לעומק מה קורה ביניכם. אם תוכלי לספר ממתי שמת לב לכך? האם הוא באופן רגיל אדם חם ויודע להביע אהבה? יש מישהו שכלפיו הוא כן מביע אהבה וחום? נניח ההורים שלו, חברים, ילדים בסביבתו?
    האם לבעלך יש תלונות עלייך? לפעמים - כמו שאת מאוכזבת ממנו - הוא מאוכזב ממך לגבי דברים שהוא ציפה להם עם הנישואין ואולי הוא אינו יכול להתגבר על האכזבה. אולי גם הוא מרגיש שאינו מקבל את הדבר הכי חשוב לו?
    נסי להעשיר אותנו בקצת יותר מידע ואולי נוכל לעזור יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו