הצרכים שלילא פחות חשובים!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצרכים שלילא פחות חשובים!!
    שרון
    04/04/2011

שלום לכולן ולכולם, מה הייתם עושים עם הייתם מרגישים שלבן זוגכם יש נטייה להתעלם ממה שחשוב לכן ולהסתכל יותר על מה שחשוב לו?
    אני אסביר: אנחנו זוג טרי יחסית, יעברנו למושב שבעלי רצה לעבור אליו למרות התנגדותי הראשונית, לו יש רכב מהעבודה ולי יש רכב שהוא פשוט הדבר הכי מקרטע שנתקלתם בו בחייכם,אני רוצה להחליף אותו לרכב טוב יותר מכיוון שכשאני רוצה להגיע למקומות כמו תל אביב או איזור המרכז, אני נאלצת לפנות לתחבורה הציבורית שהיא ממש לא סימפטית בישראל, מה הייתם מציעים לי לעשות?
    אני מנסה להסביר לבעלי שהצרכים שלי גם חשובים ואני צריכה רכב נורמלי שאוכל להתנייד בו
    תודה לכם ואשמח לקרוא תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתתפי פורום יקרים - אנא חוות דעתכם

מוניקה הרשקוביץ
    04/04/2011

שרון יקרה,

מדברייך עולה כי המעבר למושב היה, בסופו של דבר, גם על דעתך ובהסכמתך, כך, שלמיטב הבנתי, נושא המגורים לא נעשה תוך התעלמות מרצונותייך, האם אני מבינה נכון?
    לעניין הרכב, אני מבינה לליבך. יש יתרונות בולטים לנסיעה ברכב פרטי. הנסיעה מתקיימת בזמנים הנוחים לך וכמן כן הנסיעה עצמה נוחה יותר, שקטה ופרטית וזמן הנסיעה קצר יותר, ללא "סיבובים" מיותרים לצורך איסוף והורדת נוסעים.
    אולם, אפשר למצוא גם יתרונות בנסיעה בתחבורה הציבורית. אפשר לנמנם, לקרוא , לעבוד וכו'. לנצל את זמן הנסיעה ולקדם דברים ש"לא הספקנו לעשות" במקום להתרגז מבזבוז הזמן בפקקים...
    מעבר לכך קיים השיקול הכלכלי ותדירות הנסיעות ליעדים באזור המרכז.
    אם את חשה שיש צורך אמיתי ברכב נורמאלי, כפי שהגדרת זאת, יש מקום לפרוש בפני בעלך טיעונים רציונאליים ומנומקים, כלומר, פני להיגיון ולא לרגש, אולי זה יצליח יותר...
    בנוסף, תוכלי לחפש באינטרנט ובעיתונים אחר רכב אשר יתאים לצרכייך ויהיה בבחינת "מציאה" כך שלבעלך יהיה קשה לומר לך "לא".

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו