מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצרכים שלילא פחות חשובים!!שרון04/04/2011
שלום לכולן ולכולם, מה הייתם עושים עם הייתם מרגישים שלבן זוגכם יש נטייה להתעלם ממה שחשוב לכן ולהסתכל יותר על מה שחשוב לו?
אני אסביר: אנחנו זוג טרי יחסית, יעברנו למושב שבעלי רצה לעבור אליו למרות התנגדותי הראשונית, לו יש רכב מהעבודה ולי יש רכב שהוא פשוט הדבר הכי מקרטע שנתקלתם בו בחייכם,אני רוצה להחליף אותו לרכב טוב יותר מכיוון שכשאני רוצה להגיע למקומות כמו תל אביב או איזור המרכז, אני נאלצת לפנות לתחבורה הציבורית שהיא ממש לא סימפטית בישראל, מה הייתם מציעים לי לעשות?
אני מנסה להסביר לבעלי שהצרכים שלי גם חשובים ואני צריכה רכב נורמלי שאוכל להתנייד בו
תודה לכם ואשמח לקרוא תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתתפי פורום יקרים - אנא חוות דעתכם
מוניקה הרשקוביץ04/04/2011שרון יקרה,
מדברייך עולה כי המעבר למושב היה, בסופו של דבר, גם על דעתך ובהסכמתך, כך, שלמיטב הבנתי, נושא המגורים לא נעשה תוך התעלמות מרצונותייך, האם אני מבינה נכון?
לעניין הרכב, אני מבינה לליבך. יש יתרונות בולטים לנסיעה ברכב פרטי. הנסיעה מתקיימת בזמנים הנוחים לך וכמן כן הנסיעה עצמה נוחה יותר, שקטה ופרטית וזמן הנסיעה קצר יותר, ללא "סיבובים" מיותרים לצורך איסוף והורדת נוסעים.
אולם, אפשר למצוא גם יתרונות בנסיעה בתחבורה הציבורית. אפשר לנמנם, לקרוא , לעבוד וכו'. לנצל את זמן הנסיעה ולקדם דברים ש"לא הספקנו לעשות" במקום להתרגז מבזבוז הזמן בפקקים...
מעבר לכך קיים השיקול הכלכלי ותדירות הנסיעות ליעדים באזור המרכז.
אם את חשה שיש צורך אמיתי ברכב נורמאלי, כפי שהגדרת זאת, יש מקום לפרוש בפני בעלך טיעונים רציונאליים ומנומקים, כלומר, פני להיגיון ולא לרגש, אולי זה יצליח יותר...
בנוסף, תוכלי לחפש באינטרנט ובעיתונים אחר רכב אשר יתאים לצרכייך ויהיה בבחינת "מציאה" כך שלבעלך יהיה קשה לומר לך "לא".
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)