מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צורך בריגושיםאפרת04/04/2011
היי
אני אפרת בת 32 נשואה+3 קטנים . אני מאוד אוהבת את בעלי אבל זה לא מונע ממני לחפש ריגושים לעיתים סיפקתי אותם ולעיתים השארתי אותם בגדר פנטזיה .
הבעיה שלי היא שלפני שבוע דרך מסיבת חברים הכרתי מישהו מקסים שהיה ביננו קליק מיידי (חשוב לציין שהוא לא ממש עונה על הדרישות שלי כדיי להכנס לקטגוריית החתיך המושלם) אחרי המפגש הזה (שהיו בו המון מבטים ותו לא) נפגשנו שוב במפגש חברתי אחר כאשר לאחריו הייתה לנו שיחה בה הוא אמר שמצאתי מאוד חן בעיניו ושהוא מעוניין להכיר אותי עוד. זה כמובן החמיא לי עד מאוד...אך שציינתי בפניו שאני נשואה הוא ממש התקפל ..האמת ממש אצילי מבחינתו אבל מבאס מבחינתי וכמובן ששידרתי עסקים כרגיל כדיי לא להביך את עצמי עוד.... בכל אופן הבעיה שלי היא שמאותו רגע שהוא התקפל אני לא מפסיקה לחשוב עליו. אפילו שהוא לא ממש לטעמי. אני מרגישה שזו אובססיה מסויימת. כאילו שה"לא" שלו מושך אותי יותר..
האם יש תופעה כזו שנמשכים יותר ללא?.....
מה לעשות?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בריגושים - תגובה
מוניקה הרשקוביץ04/04/2011אפרת יקרה,
זהו הטבע האנושי.
לעולם, כל עוד ה"כדור" במגרש שלנו, יש לנו את זכות היתר להתלבט, אך ברגע שיכולת ההחלטה נלקחת מאיתנו או לחילופין מחליטים עבורנו ש – לא ואין אפשרות, דווקא אז אנו מתאווים לכך יותר מכל ועל אחת וכמה כאשר מדובר על משיכה ו"ניצוצות" וכמו במקרה שלך על "מים גנובים", וכידוע מים גנובים ימתקו...
לשאלתך, טוב תעשי אם תתמקדי במשפחתך. כאשר תחפשי דרכים ליצירת ריגושים עבור ה"מערכת הביתית" ותהיי ממוקדת בכך תשיגי שני יעדים טובים.
ראשית, תמצאי את מבוקשך בזוגיות שלכם ותוכלי לממש את מאווייך יחד עם בעלך ושנית, לא תאפשרי זמן פנוי ל"אובססיה" הנוכחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)