מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חששותלירון04/04/2011
היי,
אני בחורה בת 25 שיוצאת עם בחור בן 28 ואנחנו 4 שנים יחד. אני ממתינה בקוצר רוח להצעת נישואין ממנו אך זה עדיין לא הגיע בטענה שהוא ממתין לדירה החדשה שהוא קנה שתיבנה ואז נתחתן ונגור בה.
מה אתן חושבות על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות - תגובה
מוניקה הרשקוביץ06/04/2011לירון יקרה,
הרבה גברים מנהלים ומתנהלים בתוך מערכת זוגית לאורך שנים, אוהבים, תומכים, נוכחים ומתכוונים להישאר בזוגיות הזו כל חייהם, אולם ה"התחייבות הגדולה" שבאה עם הצעת הנישואין מלחיצה אותם, שינוי הסטטוס מ"רווק" ל"נשוי" גורם להם למתח אדיר. זה לא שההצעה לא מגיעה, בסופו של דבר הם מצליחים להתגבר על החששות הנ"ל אולם הם זקוקים לזמן שלהם ... בנוסף, ישנם גם כאלה שמרגישים בטוחים יותר עם ההתחייבות הזו של הנישואין, כאשר הם יודעים שיש להם בוודאות קורת גג, בית משלהם.
נראה שבן-זוגך הוא אחד מהנ"ל, אולם את יכולה לדעת הרבה יותר טוב מאיתנו.
אם את חשה ש"זה זה" מבחינת שניכם, שיש לכם קשר חזק ובריא ושהוא צריך להרגיש ביטחון ושליטה על חייו בכל סיטואציה, אז כנראה שהוא ממתין לראות במו עיניו את הדירה החדשה כדי לעשות את הצעד הגדול הזה, מבחינתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות
לירון12/04/2011יש טעם לדבר איתו על זה עוד פעם?
כי דיברנו על זה מלא פעמים והוא נותן לי תחושת בטחון בקשר ובאהבה שלו אבל הוא אומר שעד שהדירה תהיה לא מוכנה הוא לא מתחתן. הוא אומר לי שהוא רואה אותי אם ילדיו ואישתו אבל הוא מחכה לדירה.
מקווה שיהיה בסדר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות - תגובה
מוניקה הרשקוביץ12/04/2011לירון יקרה,
כמו שאני רואה זאת, התשובה לשאלתך נמצאת בפנייתך.
את חשה ביטחון בקשר ובאהבתו אלייך והוא גם אומר לך מפורשות שאיתך הוא מתכוון לחיות את חייו.
האיש אוהב אותך ורואה את עתידכם יחד כמשפחה.
אולם, הוא מאוד נחוש להתחיל את כל "המהלך" הזה רק לאחר שהדירה שלכם תהייה מוכנה.
אני מאמינה שתחושותייך לא מטעות אותך. עוד קצת סבלנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת ש...
מישהי08/04/2011לפעמים באמת גברים נלחצים מחתונה ..אין מה לעשות, אפשר להעביר ככה שנים ביחד, אבל אם הוא אוהב אותך ואת בסה"כ צעירה...אז תני לזה צ'אנס וחכי ואל תלחצי מהעיניין.אני מכירה זוגות שבאמת חיכו הרבה שנים עד שהגבר רצה להתחתן...זה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)