מעוניינת בהכוונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעוניינת בהכוונה
    שויין
    24/12/2007

שלום.
    אני נשואה מס' חודשים, אני ובעלי מאד אוהבים אחד את השני, אך יש דבר קטן המפריע לטוהר נישואינו.
    בתקופה האחרונה צצות לי מחשבות וחלומות מעברי על גבר עמו הייתי בקשר.
    הדבר גורם לי הרגשה לא נוחה, וגם בעלי מרגיש זאת ואיני רוצה שהוא יפגע מהמצב או יהסס שאיני אוהבת אותו.
    מה אני צריכה לעשות ע"מ שהמחשבות יעלמו?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת בהכוונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזדמנות לצמוח!

דורית כהן
    25/12/2007

שלום לך שויין!
    לפעמים זוג טרי יוצר אינטימיות כל כך חזקה, עד שזקוקים לקצת "ספייס" אחד מן השנייה. אלו לא תהליכים מודעים ורצוניים. אני חושבת שיש איזה "חבלן" קטן בתוכך, שדואג ו"מסדר" שייווצר קצת ריחוק, כמו החלומות על אותו חבר קודם. אני חושבת שאין לגבר הזה משמעות מיוחדת אצלך, אבל ההיזכרות בו משרתת מטרה - והיא לשים קצת גבולות ביניכם, לא להיות אחד בתוך השני כל הזמן. זה לא גרוע בעיני, זה רק מסמל שצריך קצת היפרדות ביניכם. ממליצה לך לקרוא את המאמר על [a href='http://www.zugiut.net/?p=67' id='link']"זוגיות כמגרש אימונים לצמיחה אישית: הטיפוס בסולם המובחנות (דיפרנציאציה)"[/a] על מנת להבין את מנגנון הצמיחה בזוגיות. העיקרון הוא שכל משבר - קטן או גדול - זו הזדמנות לכל אחד מבני הזוג לצמוח עוד קצת, להתפתח באישיותו. ומה שקורה לכם כרגע הוא משברון. איך שתתמודדו איתו - יכול להצמיח אתכם או מצד שני לגרום לכם לזהירות יתר בנושאים מסויימים. אני מקווה שהכיוון יהיה צמיחה ולא זהירות יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשויין

ליה
    30/12/2007

כשאני התחתנתי בתחילת הנישואים גם לי הייה דבר כזה...זה עובר!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו