מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוניקה שלום רבב05/04/2011
אני כותבת פה מידי פעם אני נשואה+ 2 8 שנים עם בעלי כתבתי פה על קשר שהיה לי עם גבר בשנתיים האחרונות ביקשתי את הייעוץ שלכם בנוגע אליו והצעת לי להמשיך בחיי ובנישואי - אני רוצה לספר לך שכך אני עושה וכבר שבוע שלמות שאני עובדת איתו באותו מקום התעשתתי והמשכתי הלאה וכל זאת שאני שומרת איתו על יחסים תקינם ומכובדים אני גאה בעצמי ואני עושה את זה ממקום טוב.
מה שכואב לי זה החיים שלי אני מרגישה שהיחסים שלי עם בעלי השתפרו אני נותנת לו והוא לי ואני עושה זאת בלב שלם לצערי הרב בעלי הוא הטיפוס שלא יודע להתנהל כלכלית ורוב החיים שלנו ושלו לפנייהוא נע בין הלוואות להלוואות אנחנו לא בחשבון משותף כי לא הצלחנו לאחד ואני גם ראיתי שהוא מיתנהל לא נכון אז ניזהרתי מודה תמיד אני מדברת איתו ודואגת לו והוא תמיד מקטר וכך המשכנו לצערי הרב ב4 חודשים האחרונים הוא הסתבך כלכלית הוא התעסק בהגרלות משך כסף מהחשבון מניות ניסה להשיג כסף ופתאום גיליתי הכל עכשיו אנו במשא ומתן מול הבנק להסדיר את החוב .
הוא פנה למישפחה שלו לאימו לאחים אחיות כמובן שכולם די התנגדו להשאיל כי הוא די תמיד מיתנהל כך למרות שבשנים שאנו נשואים הוא כימעט לא השאיל כספים מהם אח אחד עזר .
אימו הייתה בביתנו וצעקה עליי ואני החזרתי לה מאז אנו לא מדברות כולם די נעלמו .
לצערי הרב בעלי המשיך לפנות לאחים שלו לעזרה שלא על דעתי והם רק ממשיכים לתת לו עיצות הם גם אומרים לו שאני אשמה וביגלל שלא ניהלנו חשבון משותף אז זה המצב שלו.
השבוע הוא דיבר עם אח שלו וזה סירב לתת לו כסף לאחר מיכן ראיתי הודעה שהוא רושם לו שיתגרש מימני ואז הוא יתן לו הלוואה והוא סתם אחד הוא פשוט לא רוצה להשאיל לו .
אני ממש עוברת די נימאס לי מהכל לא מספיק הוא סיבך אותנו הם מפנים אלי אצבע כאילו לא ניהלנו משק משותף ולא שמרתי על מעשיו
עיזרי.לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה
מוניקה הרשקוביץ06/04/2011"ב" יקרה, ברוך שובך,
אני זוכרת אותך היטב ואני שמחה שבחרת לחזור ולשתף אותנו בפורום בדבר הקורות אותך.
יש לך את כל הסיבות להיות גאה בעצמך. "הוצאת" את עצמך בכוחות עצמך בלבד מ"בור" שואב וזולל אנרגיות שלא תרם לך כלל, לא קדם אותך בחייך ולא אפשר לך להתפתח בשום צורה.
לקחת החלטה ל"צנן" את מערכת היחסים עם חברך לעבודה ופעלת לשם כך. כפי שציינת, זה נעשה ממקום טוב, מתוך בחירה, מתוך החלטה מושכלת ולא מתוך מריבה וסערת רגשות. מאחר שכך מערכת היחסים ביניכם כעת מכובדת, מכבדת ונכונה עבורך.
עתה, את דפוס הפעולה הזה עלייך להעתיק לביתך לצורך הסדרת הנושאים הכספיים והאישיים יחד עם בעלך והעלאת חייכם על המסלול הנכון עבורכם ולמענכם כמשפחה.
האתגר העומד בפנייך בתחום המשפחתי מורכב יותר. כדי להתמודד עימו בהצלחה עלייך להתעלם, עד כמה שניתן, מ"רעשי הרקע", כלומר להתרחק עד כמה שאפשר, בזמן הקרוב, ממשפחתו של בעלך ומהערותיהם, שאינן במקומן ואינן מקדמות או עוזרות לכם כלל.
נראה שמעבר להתנהלותך הכלכלית הנכונה את החזקה והמובילה מבין שניכם, כך שיהיה עלייך ממש לנהל את כל צעדיו הכלכליים של בעלך. לבדוק את כל הוצאותיו ולראות כיצד הן עומדות מול ההכנסות בחשבון הבנק שלו.
ציינת כי את חשה שיחסייך עם בעלך השתפרו, את באת לקראתו ואז הוא בא לקראתך. כלומר, הוא מאוד רוצה לראות אותך "בצד" שלו. הוא נהנה מקרבתך ומעריך את תמיכתך.
את לא רק פועלת נכון, אלא כפי שציינת, עושה זאת בלב שלם ואין לי ספק שבעלך חש בכך ומוקיר זאת.
"מעקב צמוד" מצידך אחר התנהלותו הכלכלית ובכלל לא רק שיוכל להוציא אתכם (לאט לאט) מהמשבר הכלכלי אליו נקלעתם אלא גם יוכל לקרב בין שניכם.
אני מאמינה שבעלך יעריך את תמיכתך ואת עזרתך וישתדל מאוד לפעול כך שתהייה מרוצה ואף גאה בו.
אשמח באם תבחרי להמשיך לשתף אותנו בפורום בקורות אותך וכמובן אשמח להיות כאן עבורך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)