חיפוש זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיפוש זוגיות
    מישהי
    07/04/2011

שלום שוב ד"ר..כתבתי לך בפורום השני,אבל הוא די זנוח ופה אני רואה שמגיבים יותר.ותודה על תגובתך אז פה אני ממשיכה את מה שכתבתי. אני בגילאי העשרים, ופגשתי מישהו שנדלקתי עליו די הרבה, זה לא קורה לי כמעט. לצערי הרב, אני כל פעם חוזרת על אותן טעויות בגלל חוסר בטחון עצמי. אני אמנם בתחילת טיפול, אבל ממש בהתחלה ולכן בין לבין יש פער של שבוע שאני מרגישה אבודה בלי יכולת להיוועץ...בינתיים קורים די הרבה דברים שאין לי יכולת להתמודד איתם ולהתאתגר איתם . כמו למשל הבחור הזה שפגשתי,. תמיד שאני פוגשת גבר שמצא חן בעיניי אני מאבדת את עמוד השידרה שלי ..אני מנסה להציב גבולות על ידי אמצעים חיצוניים כמו לקבוע עיסוק לאחר הפגישה שיאלץ אותי ללכת, או שיטות שעובדות לזמן קצר.אם התכוונת מבחינה מינית אני משתדלת להיות מאוד חזקה אף שבאופיי אני לא ולא ליפול מהר ברשת,גם כי למדתי שזה כך מתאים לי יותר.אבל עדיין אני פולטת שטויות למכביר ואני נשמעת כאדם מוזר אולי אני משערת או יותר מידי סמרטוטי מאחר ואני אדם חסר בטחון .. אני גם לא יודעת כמה זמן יקח עד שאוכל לפתח את תחושת הבטחון והאסרטיביות ובינתיים הבחור פשוט יתמוסס ויעלם והנה בינתיים אחרי הדייט השני לא יצר קשר בינתיים אמנם עברה יממה אבל זה מרגיש כמו נצח.חויתי אהבה בחיי וזה היה שונה לחלוטין, זה היה מלווה בהתלהבות...והכל טס מהר ופה זה אחרת...ז"א הייתה נשיקה...אז איך זה יכול להיות, הבנתי שלפעמים יש גברים שלא ממש מזיז להם מגע זה מה שמעניין אותם, אבל בכל זאת.אני מרגישה עכשיו די לא טוב מכל הסיפור הזה, מבואסת ונדחית.אני מנסה להתעסק בדברים אחרים אבל לא הולך לי.איך משנים את ההתנהגות ההרסנית הזאת?איך יוצאים מזה?איך משדרים בטחון בדייט למרות שאין בטחון,לפחות בהתחלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייט שני ושלישי עם עצמך!

דורית כהן
    08/04/2011

רוית היקרה, אם לשפוט מסגנון הכתיבה שלך, אז נדמה לי שאת משדרת משהו קצת מבוהל ועמוס יתר על המידה, ויתכן שבמפגש עם גבר חדש הוא קולט את הלחץ הזה ואת הצורך הנואש שלך שכבר יקרה משהו, וזה מבהיל אותו.
    כתבת שהתחלת טיפול נפשי, וזה חשוב בעיני. אולי להתרכז עכשו בלהתיידד עם עצמך, לחפש את המקומות החזקים והשווים שלך. כאילו את צריכה לפני שאת יוצאת לדייטים לצאת לדייט עם עצמך, וגם לגלות מי את אחרי הדייט הראשון והשני עם עצמך. כלומר להכיר יותר טוב את עצמך.
    אני מקבלת את ההרגשה כאשר אני קוראת את דבריך שאין לך מושג מה את שווה, וכי אינך סומכת על עצמך שמישהו יתעניין בך וירצה להיות איתך. סביר להניח שאת משדרת זאת לגברים אותם את פוגשת והם לא מצליחים להכיר אותך מעבר לחזות חסרת הבטחון והמבולבלת שאת נוהגת בה מרוב לחץ.
    אז הכיוון הוא היכרות עם עצמך קודם כל. אולי לעשות הפסקה בדייטים עכשו. הציבי לעצמך מטרות שיקדמו אותך בעיני עצמך: נניח למצוא תחום עניין ולהתעמק בו, להציב לעצמך מטרה בתחום ההופעה החיצונית - על מנת שתרגישי בטחון עצמי גבוה יותר. אם את רזה מדי - להשמין. אם את שמנה מדי - להרזות. לטפח את עצמך כדי שתרגישי טוב עם איך שאת נראית. לאחר שתשקיעי בעצמך ותעמדי במטרות האלו - תרגישי מחוברת יותר לעצמך ומסוגלת יותר לסמוך עלייך, שיש לך כוחות להתמודד ולקדם את עצמך. אני מאמינה שהחשיבה החיובית הזאת תשודר החוצה - בבוא הזמן - כלפי גברים שתיפגשי איתם ואף הם יחשבו שאת שווה. השדר הזה הוא משהו פנימי שאו שאתה מרגיש אותו על סמך הצלחות שצברת בחיים או שאינך מרגיש אותו ואתה משדר תבוסתנות.

לגבי הגבר הספציפי - יש להניח שהוא לא נדלק אחרי הדייט השני וזה משהו שיכול לקרות גם לאישה השווה ביותר - לפעמים זה עניין של טעם, או של כימייה חסרה, או שליבו נתון למישהי אחרת וקשה לו להתעניין באמת במישהי חדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו