מכור למחשבים ולעבודה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מכור למחשבים ולעבודה.
    yulia
    08/04/2011

שלום לכן.. אני כל כך צריכה עצה.. כי אני ממש קרובה לסיים את הקשר עם בן הזוג הנוכחי שלי. קצת רקע: הוא בן 27 , אני 25. (3 חודשים יחד). הכרנו באתר הכרויות. כאשר נפגשנו לראשונה, נוצר קליק מיידי והשבועיים הראשונים פשוט היו כייפים ברמה שאאפשר לתאר. נסענו לכל מני מקומות, בילינו, והכל היה בסדר עד שהחבר שלי, גאון במחשבים החליט שהוא פותח אתר כלשהו. תמכתי בו עודדתי אותו אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה בניית האתר תשפיע באופן כל כך לא חיובי על הקשר שלנו. מאותו הרגע שהוא החליט לבנות אותו הבנתי כמה בודדה אני מרגישה. הוא יושב על זה ימים ולילות.. בכל רגע פנוי שיש לו כי גם הוא עובד ולומד.בהתחלה היינו נפגשים בסופ"ש כי לא רציתי להפריע לו עם האתר וגם כי אני לומדת ועובדת במהלך השבוע אבל גם בסופ"ש להזיז אותו מהמחשב פשוט בלתי אפשרי. דבר זה מונע מאיתנו לתקשר, לעשות סקס , לנסוע או לבלות. אני מוצאת את עצמי מחכה , מצפה לרגע שהוא יבוא ויחבק אותי, שיתנהג כמו פרטנר והאדם שהכרתי ... ניסיתי לדבר איתו על זה, הוא אמר שהוא מנסה לעשות הכל בשביל לסיים את זה מהר ואז הוא ישתחרר מהנטל הזה אבל הבעיה היא, שהוא כבר סיים לבנות את האתר ועדיין אין שינוי. הוא בן אדם מקסים, אינטליגנטי, מצחיק, הוא כל מה שרציתי בגבר אבל חוסר העניין הזה במה שקורה בחוץ, עם הסביבה או איתי משגע אותי. מה אני צריכה לעשות? אנחנו נפגשים רק סופי שבוע או אצלי או אצלו ועדיין אין עם מי לדבר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור למחשבים ולעבודה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להשוות אותו לאמן

דורית כהן
    09/04/2011

יו-יו היקרה, אני מעריכה שהתקופה הראשונה בה הייתם יחד והיתה קסומה - איננה אופיינית לו וזה מאוד הטעה אותך לגביו. יש סיכוי גבוה לאור מה שאת מתארת - שהטבע שלו זה לצלול לעבודה ולהיסחף לשם, וכי זה המקום המועדף עליו. טיפוס של וורקוהוליק.
    לפעמים אני משווה זאת לזוגיות עם אמן. מדוע? כי אמנים - יש סביבם הילה כזאת שהם זקוקים למוזה, לשקט, לזמן של דגירה על היצירתיות שלהם, וידוע מראש שהם שקועים בעצמם ולא מצפים מהם ליותר מדי חברותיות. סולחים להם.
    לאחרונה פגשתי מישהו מתחום ההיטק שהישווה את עיסוקו לעיסוק ביצירתיות ובאמנות, וזה מצא חן בעיני. היכולת הזאת ליצור עולם ומלואו וכל הזמן לשפר אותו - יש בכך משהו מן האמן.
    עכשו נחזור אלייך: האם היית מוכנה להיות בת זוג של אמן? נניח צייר או מוסיקאי? או סופר? זו בדרך כלל זוגיות לא מאוזנת משום שבזוגיות כזאת מאפשרים ליצירה של האמן להיות במרכז ומטפחים אותה, ויש לגיטימציה לאמן להיות שקוע בעבודתו ימים כלילות ויש יותר סלחנות כלפיו בהרבה תחומים.
    אם היית מוכנה להיות בת זוג של אמן - אז על אותו משקל - את יכולה להישאר איתו בזוגיות הלא מאוזנת הזאת. פשוט לקבל שהוא כנראה רוב הזמן יישאב לעבודתו, זה עושה אותו מאושר.
    אם לא מתאים לך המודל הזה של זוגיות, אלא את רוצה מערכת שוויונית מכל הבחינות - אז אולי הוא איננו הבן זוג המתאים עבורך.
    מה שבטוח, הוא שאם תמלאי את הזוגיות שלכם בתלונות כלפיו על מה שכתבת ותנסי לשנות אותו - עד מהרה הזוגיות הזאת תתפרק, כי כנראה זה יפריע לשניכם יותר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו