מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף!!האם יש סיכוי או לוותר?טלי25/12/2007
אני בת 34 גרושה עם ארבעה ילדים משני נישואים קודמים
בזמן הליכי הגירושין האחרונים הכרתי גבר בן 55 ללא ילדים רווק שהיה בהתלבטות לגבי קשר ארוך בו הוא נמצא.
אנו מכירים שנה מתוכה שמונה חודשים זוג רשמי
הוא בינתיים סיים את הקשר והם נשארו בידידות טובה ואני התגרשתי.
הילדים(בנים) שלי מאוד אוהבים אותו והוא נמצא אצלנו רוב השבוע וגם ישן מדי פעם.
הוא מעוניין להמשיך את הקשר כך תמיד ללא שינוי,משמע לא להתגורר יחד.
אני מאוד מעוניינת להתגורר יחד ויש לנו פיצוצים אדירים בשל כך.
ישנה פרידה לפחות פעם בשבוע ליום יומיים ולאחר מכן חוזרים.
מגורים משותפים חשובים בעיניי מאוד,ואני חשה כי אין לי פרטנר לעניין.
מנגד נמצא הגרוש הראשון שמבקש בכל יום סיכוי לחזור ולעבוד על הקשר.
איתו יש לי שלושה בנים.
אני ובן הזוג הנוכחי אוהבים מאוד,מבחינה מינית הכל מעולה. צוחקים יחד ומבלים.
נכנסנו למעין מערבולת שאני מאוד רוצה להתגורר יחד והוא נחרד רק מעצם העלאת הרעיון להתגורר יחד עם משפחה.
מהגרוש הראשון התגרשתי בשל חוסר אמון מצידו בי וגם בעיות במין.
מה לעשות????????? האם אני משלה את עצמי שבן הזוג בסוף אכן ישתכנע לגור יחד ?
האם כדאי להיפרד ממנו (וזה יהיה דבר קשה מאוד עבורי רגשית) ולחזור לגרוש הראשון ולנסות שוב?
בבקשה בבקשה עצה מכל מי שקורא.נמצאת בצומת דרכים מבלבלת ביותר וקשה.
תודה מראש לכל מי שיגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרושה+ילדים ורווק בן 50
מירי ארזי25/12/2007הרי בעצם השאלה ישנה את התשובה.
את עם משפחה ילדים, רעשים,(חיוביים ושליליים) והוא רווק שרגיל למרחב מחייה שלו, לשקט שלו, הרי הוא בחר זאת מטעמים ברורים של צורך מרחבי.
הקשר שלך איתו יכול להיות נהדר הדבש ללא העוקץ, אל לכל החלטה יש מחיר. עשי לך טבלה בצורתT מצד אחד רשמי את מה שאת מחפשת בקשר זוגי ובצד השני רשמי את שיש לך בקשר הזוגי ועשי השוואה בין הרצוי למצוי היכן שיש יותר + זו ההחלטה הנכונה.
טבלה שניה של T רשמי את מחיר ההחלטה בהביט הכלכלי והרגשי.
ושוב לכל החלטה יש מחיר.
עשי את אותן הטבלאות לגבי אב ילדייך פשוט כרווח והפסד.
בהצלחה
מירי ארזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשה שאין פרטנר למגורים משותפים
JJ25/12/2007טלי יקרה!
בזמן הליכי הגירושין מבעל שני, צעירה עם 4 ילדים, הכרת רווק חופשי המבוגר ממך ב-21 שנים. אתם בקשר רישמי 8 חודשים ואת כבר לוחצת שיעבור לגור אתכם ואילו הוא נחרד מכל מחוייבות ובפרט ממגורים ביחד עם משפחה הומה. ואת שואלת אם להמשיך לשכנע אותו להתחייב לגור יחד. התשובה בגוף השאלה. לא.
מגרושך הראשון יש לך 3 בנים והוא רוצה לחזור לקשר, מגרושך השני יש לך בן נוסף. סלחי לי על הציניות, אבל אולי, בשביל המזל, תלדי ילד חמישי לרווק האמיץ ואז תיפרדו. חווית 2 גירושין, לאן את ממהרת? את צריכה לעבוד קצת על עצמך, טלי!
בא לגן = בלאגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה טובה בשבילך
ליאל01/01/2008את צריכה ללכת עם הבחור הנוכחי מכמה סיבות יש בינכם סקס טוב, אתם צוחקים יחד ומבלים שזה הכי הכי חשוב ובונוס הילדים שלך אוהבים אותו...
לגרוש שלך אין שום בסיס לזה שתחזרו אין פה אימון במערכת הזוגית שלכם לפחות את כלפיו הסקס גרוע איך את יכולה לחזור למישהו שאת לא אוהבת? למישהו שרע לך איתון מכל הבחינות?
את רוצה בכוח להיות אומללה??? הרי לא תישארי לבד הבחור שאת איתו היום כפי שאת מתארת משלים אותך אז למה לך להרוס דבר טוב רק בגלל שהוא עדיין ואני מדגישה רק עדיין לא מוכן למעבר מגורים יחד.....?????
זה יבוא עם הזמן תני לא זמן אל תלחיצי אותו בסוף עוד הוא ירצה שתגורו יחד ....ואז תצחקי
ואל תחזרי לגרוש שלך את נורמלית???? לא טוב לך איתו אל תהרסי לעצמך את החיים למה לך לתת לו הזדמנות ??? הוא שווה את זה בכלל ?? או שזה מתוך התפשרות??
תחשבי על זה ......
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי המון המון תודה
טלי02/01/2008התגובה הכי מעודדת שקיבלתי ושנתנה חיזוק למה שגם אני מרגישה בתוך תוכי
המון תודה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי היקרה
ליאל03/01/2008אני מעודדת אותך להיות עם מישהו שטוב לך איתו כי אני חושבת שאת לא מעריכה את עצמך אני חושבת שאת צריכה להאמין בעצמך שמגיע לך את הכי טוב מה חסר לך???
למה שלא תקבלי את הטוב ביותר ..? במיוחד שזה מתחת לאף שלך ?
תהני מכל רגע חיים פעם אחת תהני זה החיים שלך תעשי בהם את כל הטוב שאת רק יכולה
והכי חשוב תזכרי שכל דבר והזמן שלו
מ- מקום ז- זמן ל- לעשות (מזל)
ותתני לו את הזמן שלו כי רק ככה תוכלו לבנות מערכת יחסים שמבוססת על כבוד, סבלנות, נתינה והכי חשוב ברגע שיש לך את הבסיס האהבה והסקס המושך הכל מתגמד .....
אני ממש שמחה וגרמת לי לחייך על הבוקר שעודדתי אותך זה משמח אותי מאוד את מקסימה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)