אפשר ייעוץ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אפשר ייעוץ?
    חסוי
    10/04/2011

שלום,
    אני בן 18 וחצי, ויש לי חברה בת 18.
    אנחנו יחד כבר קרוב לשנה ועוד לא קיימנו יחסי מין.
    חודשים רבים אנחנו עושים את זה "על יבש" ומספקים אחד את השנייה
    בכל מיני דרכים, אבל כשהסיטואציה מגיעה לרצון עז מצידי להתקדם ולקרוע
    סופית את קרום הבתולין שלה היא מסרבת ואומרת לי לי "עדיין לא".
    האהבה שלנו ממש חזקה, יש בה תשוקה, מחוייבות, אינטימיות, הכל.
    אני מוכן לעשות הכל בשבילה, אבל אני חושש שהיא אולי לא מרגישה כמוני?
    אולי היא לא בטוחה שאני האחד שאת הפעם הראשונה היא רוצה לעבור איתו?
    אולי היא מפחדת מכאב החדירה? היא תמיד אומרת שכשזה יגיע זה יגיע, ואני לא מציק
    יותר מידיי בנושא, אני מוכן לחכות לה כמה זמן שתצטרך, אפילו עוד שנתיים, אבל מטריד אותי שאולי זה לא האישיו של ה"להיות מוכנה" לזה? שאולי יש משהו מעבר שמונע ממנה לתת לנו להתקדם לדבר האמיתי? אני אוהב אותה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפשר ייעוץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללחוץ - לא! לפתות - כן

דורית כהן
    11/04/2011

חסוי יקר, לדעתי לא נכון ללחוץ בנושא הזה. זה נושא מאוד אישי, מאוד רגיש עבור כל אישה, ואני דווקא רואה בכך משהו יפה אצלה, שהיא רוצה להיות בטוחה שהיא עושה את הדבר הנכון לה, בזמן הנכון ועם האדם הנכון.

יש הרבה צעירות שמקלות ראש בעניין ורק רוצות להיות "אחרי זה" ומוכנות שלם כך לעבור חווייה ממש לא נעימה עם מישהו לא חשוב ולא אהוב ולא אוהב, וחבל.

כאשר אתה מפציר בה והיא אומרת עדיין לא - ואתה זורם איתה ומקבל זאת - הולך ונבנה האמון הבסיסי שלה בך - שלא תעשה לה משהו בניגוד לרצונה.

חשוב מאוד שהיא לא תצטרך להרגיש שהיא במגננה על גופה, אלא ההיפך, שיש לה את החופש להביע את רצונותיה בסקס, ושגם לך יהיה את החופש להביע את רצונותיך ותשוקותיך בסקס, ובמקביל - שכל אחד מכם ירגיש שיש לו את החופש להיענות או לסרב לאחר - בלי להרגיש אשמה.
    האם יש לכם את תחושת החופש הזאת?

אני מאמינה שכמו שהיא אמרה לך - היא בשלב מסויים תרגיש שהיא רוצה זאת. נסה להשתמש במילים יפות שמתארות לה עד כמה אתה רוצה להרגיש אותה מבפנים, רוב הנשים מאוד מושפעות ממילים יפות ומיוחדות. אבל עליך לעשות זאת מבלי ללחוץ. יש הבדל בין לחץ וביקורת לבין הבעת תשוקה ופיתוי. הראשון יוצר מגננה ותחושת אשמה והשני יכול להדליק את הדמיון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו