תגובתו של מנהל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובתו של מנהל
    אחת
    14/04/2011

איני מבינה מדוע מנהל ביה"ס בו לומד בני תמיד תופס אותו בהפסקה ואומר לבני (בן ה-14): "יש לך אמא טובה מאד", וגם בשיחות שלי איתו בטלפוניות תמיד חייב להשחיל את המשפט "את אמא טובה מאד", וזה משהו בקביעות אצלו. כבר הפסקתי לענות לו "תודה רבה" . מדוע הוא "חייב" תמיד לומר לי את המשפט הזה. מוזר בעיני. האם יש משהו מסתתר מאחורי זה?? גם לא נעים לי באופן אישי לשאול אותו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובתו של מנהל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושב

גיא
    14/04/2011

שאת יודעת למה... רק צריכה אישור ממישהו נוסף שיאמת את החששות(?) שלך.

הוא מחזר אחריך אבל בצורה הכי זהירה שיש, בכל זאת מנהל, לא רוצה להסתכן. לא רוצה להיחשף לתביעה או סתם אי-נעימות, הרי הוא עובד עם נשים כל היום.

את כל זה אני כותב כמובן ממעט האינפורמציה שנתת בהודעתך. אם משום מקום הוא פתאום זורק לך את השורות האלה, בלי שיש סיבה קונקרטית למדוע את אמא כה טובה (ואני בטוח שזה נכון), אז כן. הוא מתחיל איתך. זו דעתי לפחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית-

בני
    14/04/2011

א. כי את באמת אמא טובה מאוד !
    ב. כי הוא בן אדם נחמד שאוהב להחמיא לאחרים !
    ג. כי הוא מחפש קצת ריגושים וחושב שאולי את מעוניינת להיות איתו בקשר !
    ד. כי הוא גילה שאת משתפת פעולה, ומסמיקה או נבוכה מהמשפט הזה, וזה עושה לו טוב !
    ה. כי חיוך מושך חיוך, ואת כנראה מאוד אבל מאוד אוהבת שהוא אומר לך את זה !
    ו. כי את לא בטוחה באישיות שלך, ומחפשת הכרה אצל אחרים, עובדה שאת ממשיכה להתקשר אליו, ומאפשרת לו להמשיך לומר לך את המילים החמות הללו, (שדרך אגב הם מאוד מחממות את הלב לכל אדם ואני לא רואה בזה שום בעיה.)
    ז. בסעיף הזה אני חושב שאין צורך להוסיף אפילו אות אחת !
    עוד משהו גבירתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לך זה אומר?

עדי בדיחי
    14/04/2011

הי שרית,

כתבו לך כאן שני גברים- אני מניחה שהממוצע של שניהם היא תשובה מספקת בהחלט. אבל רק להוסיף, שאכן יכולות להיות כל מיני אפשרויות, החל מכך שלאותו מנהל אין דמות כזאת מול עיניו- מהי אמא טובה והאמירה יכולה לנבוע ממקום נטו שיתופי ותמים, וכלה בכך שהוא מנסה לחזר או למצוא חן וכו'.

אני דווקא הייתי מתעכבת על השאלה- מה לך זה עושה, והאם חשוב לך לקבל חיזור או פידבק כזה או אחר, האם את מרגישה מוערכת יותר?

מה שחשוב מה את מרגישה בסיטואציה ואיך את מפרשת אותה, מה שהוא חושב זה לא כ"כ רלוונטי- אלא אם כן את שמה עליו את הדגש, ועל תפיסתו, ואז זה משהו אחר.

מקוה שנתתי חומר למחשבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו