מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היא מסננת אותייונתן18/04/2011
יצאתי עם מישהי לפני כשבוע, נהננו ביחד כמעט שכבנו אבל בסוף לא. ביום שאחרי דיברנו על כמה שנהננו ואמרנו שניפגש שבוע הבא כשהיא חוזרת שוב מהצבא. היא חזרה והתקשרתי אליה כמה פעמים והיא סיננה. שלחתי לה סמס והיא חזרה בתגובה ש"לא נראה לה שילך ואני אחלה ובהצלחה". יומיים אחרי זה התקשרתי ממספר שהיא לא מכירה, היא ענתה, אמרתי לה שאני רוצה להבין מה קרה והיא ניתקה לי בפרצוף.
מה אני אמור לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשכוח ממנה
אושרת20/04/2011תמשיך הלאה, היא לא מעוניינת.
זה מאוד ברור מתגובותיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מסננת אותי - תגובה
מוניקה הרשקוביץ20/04/2011יונתן יקר,
אתה לא ממש יכול לעשות משהו...כדי ליצור משהו ביחד צריך "יחד", צריכים להיות שניים שמעוניינים בכך. לעומת זאת בשביל פרידה או אי-קשר יש צורך באחד בלבד... היא החליטה שלא מתאים לה יותר והמשיכה הלאה. אולי היא פגשה מישהו אחר, אולי היא נזכרה שהשאירה בבסיס מישהו אחר...
אין ספק שהדרך בה היא פעלה, ההתחמקות ממך, לא הייתה מן המכובדות בלשון המעטה.... אולם לא בטוח שאם היא הייתה מסבירה לך את מניעיה היית מרגיש יותר טוב...
אני מסכימה עם אושרת, עליך להמשיך הלאה ולמצוא מישהי אחרת, משהי שתרצה ליצור יחד איתך "ביחד".
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)