היא מסננת אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היא מסננת אותי
    יונתן
    18/04/2011

יצאתי עם מישהי לפני כשבוע, נהננו ביחד כמעט שכבנו אבל בסוף לא. ביום שאחרי דיברנו על כמה שנהננו ואמרנו שניפגש שבוע הבא כשהיא חוזרת שוב מהצבא. היא חזרה והתקשרתי אליה כמה פעמים והיא סיננה. שלחתי לה סמס והיא חזרה בתגובה ש"לא נראה לה שילך ואני אחלה ובהצלחה". יומיים אחרי זה התקשרתי ממספר שהיא לא מכירה, היא ענתה, אמרתי לה שאני רוצה להבין מה קרה והיא ניתקה לי בפרצוף.
    מה אני אמור לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היא מסננת אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשכוח ממנה

אושרת
    20/04/2011

תמשיך הלאה, היא לא מעוניינת.
    זה מאוד ברור מתגובותיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא מסננת אותי - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    20/04/2011

יונתן יקר,

אתה לא ממש יכול לעשות משהו...כדי ליצור משהו ביחד צריך "יחד", צריכים להיות שניים שמעוניינים בכך. לעומת זאת בשביל פרידה או אי-קשר יש צורך באחד בלבד... היא החליטה שלא מתאים לה יותר והמשיכה הלאה. אולי היא פגשה מישהו אחר, אולי היא נזכרה שהשאירה בבסיס מישהו אחר...
    אין ספק שהדרך בה היא פעלה, ההתחמקות ממך, לא הייתה מן המכובדות בלשון המעטה.... אולם לא בטוח שאם היא הייתה מסבירה לך את מניעיה היית מרגיש יותר טוב...
    אני מסכימה עם אושרת, עליך להמשיך הלאה ולמצוא מישהי אחרת, משהי שתרצה ליצור יחד איתך "ביחד".

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו