שלום מוניקה חג שמח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום מוניקה חג שמח
    ב
    19/04/2011

מוניקה שלום רב,
    אני כותבת לך כאן מידי פעם ותייעצת נשואה + 2.
    לא יועת מה לעשות בקשר לזוגיות שלי אני די במילכוד אני שמחה לאמר לך שהבחור שהייתי איתו בקשר וזה נותק זה ממשיך להיות כך יש לירגעים שאני עובדת יתו בעבודה ואני מגישה רצון קל לאהבה שלו אבל לא מעבר אני ממש לא וצה להיות איתו בקשר ואני ממש בסדר עם זה הלב שלי ניסגר לגבי הסיפר הזה ל ברגשות אבל ברצון אז רציתי שתעי.
    הבעייה היתר קשה שלי זה החיים שלי עם בעלי אז סיפרתי לך שהוא הסתבך בחובות ואני רוצה להיות לצידו ולעזור לו אבל אצלו עזרה זה תני לי כסף ואין לי כסף אני רוצה שניחייה בשיתוף והרמונייה והוא ממשיך לא לתת לי ממש להינס לחשבון שלו רק שהוא יושב איתי ובפעמים בודדות הוא גם ממשיך לעשות הגרלה פה ושם ממש בצורה מועטת אבל אני פוחדת מיזה ביגלל שהוא הפסיד כסף בזה אז זה ממש מסורבל ההתנהלות ואני מרגישה שאני שוטרת ואין לי כח.
    אני חייבת לאמר לך הבית שאנו גרים בו זה בית שהוא קנה לפני הנשואים שנתיים והוא רשום על שמו ואנחנו מתכננים לקנות בית בעתיד שיהיה נייה של שנינו אבל שאני רבה איתו ונימאס לי ואני מאיימת בגירושין אז הוא אומר שהוא לא יתן לי חצי חצי ושאני סתם מתחילת הנישואין מחפשת את הבית שלו .
    נימאס לי אני נואשת אני מעמידה גבולות לילדים והוא הרבה הורס יש מתח אני לא הכי מתנהגת טוב עם הילדים לפעמים בעצבנו וכזה כי הוא מרגיז אותי מאוד שהוא לא בתמונה אני די רגיועה איתם בימי חול בשבתות וחגים תמיד משהו מעיב על השימחה היום כעסתי על הילד שלי נתתי לו מכה ביד והוא החזיר לי בנוכחות הילד אני יודעת שלא נותנים מכה אני משתדלת לא לעשות זאת אבל העלבון הצורב שהוא קם והחזיר לי בנוכחותילדי נימאס לי הוא רוצה שאני אתמוך בו והוא לא לגמרי משתף פעולה אחר כך הוא משחק אותה אחרי מריבה שלא קרה כלום ובהעיות לא ניפתרות ואני במילכוד אני במחתח לידו לידו אני עצבנית עם הילדים והוא לא מבין אותי ואין לי מה לעשות לאן אני אלך הוא לא יוותר כלכלית אם אני ארצה להתגרש.
    ואז אני מוצאת את עצמי בורחת למחשבות על הגבר האחר ואני גם מבינה למה זה קרה לי.
    עיזרי לי עם מי מיתייעצים - לא בתשלום או בתשלום סימלי לא טוב לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום מוניקה חג שמח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח!

מוניקה הרשקוביץ
    19/04/2011

ב יקרה,

אני שמחה שבחרת לחזור ולשתף אותנו בקורות אותך.
    כבר ב"שיחות" הקודמות שלנו התרשמתי שאת אישה החלטית ונחושה. כאשר את לוקחת החלטה, זה סגור, מה שנקרא. כך לגבי הקשר שהיה לך במקום העבודה. החלטת שאת מתנתקת ממנו, מסיימת את הקשר הזה ועשית זאת, ומה שהכי חשוב זה שאת שלמה עם זה. את מבינה שזה לא טוב עבורך ולא בריא ולכן הגיונית את שלמה עם זה גם אם רגשית עדיין קצת קשה... כל הכבוד לך על הנחישות ועל כך שלמרות הקשיים, את לא נשאבת חזרה ל"שם"!
    בנוגע לקשיים בינך ובין בעלך...כאן המצב מעט יותר מורכב מאחר ובעלך חייב לקחת חלק פעיל ומשמעותי בהעלאת חייכם על המסלול הנכון. לא תוכלי לעשות זאת לבדך, למרות יכולותייך הרבות וכוחות הנפש הגדולים שלך.
    לאור המצב שתיארת, הלחצים הנפשיים שאת חשה כאשר הוא בסביבה ותגובותייך הפחות נעימות לך ולילדייך אני חשה שמתחילים להיווצר סדקים בחומה האיתנה שלך ולכן, לפני שהמצב הופך עוד פחות נעים כדאי שתפנו לעזרה מקצועית. אולם, כדי שתהליך כזה יהיה אפקטיבי כל הנוגעים בדבר, את ובעלך, צריכים להיות מגויסים לחלוטין לתהליך זה.
    בעלך חייב להבין שיש לו אחריות, הוא ראש משפחה והוא אחראי לכל בני ביתו. לך ולילדיכם.
    התנהלותו לאורך השנים מעידה שהוא אינו מבין אפילו את גודל האחריות אשר מונחת על כתפיו.
    כדי לנסות ולהאיר את עיניו תוכלי, ראשית, לפנות לעמותת פעמונים.
    עמותה זו עוסקת בתכנון כלכלי של ההוצאות וההכנסות של הפונים אליהם ואנשיה עושים את מלאכתם בהתנדבות. הם יבקשו להבין, תחילה, את התנהלותכם הכלכלית ולאחר מכן יעזרו לכם לנהל את הוצאותיכם נכון, בהתאם להכנסות ולצרכיכם.
    אני מקווה שכאשר גורם חיצוני ומקצועי יגיע לביתכם ויפרוט את המצב לפרוטות בעלך יתחיל, לפחות, להבין, את המציאות.
    בהמשך יהיה מקום גם לעזרה מקצועית בתחום הזוגי.

מאחלת לך חג שמח והרבה הצלחה וכמובן אשמח באם תבחרי לחזור ולעדכן אותנו בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו