אישה במצוקה ריגשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אישה במצוקה ריגשית
    ליאם
    19/04/2011

ערב טוב,
    שאלתי היא ,אני סוף שנות ה40 לחיי ,גרושה עם ילדים.
    אני וילדי די לבד,אין לנו משפחה.
    לאחרונה הכרתי בחור טוב,אוהב ומכבד שקט ונוח.אך אני לא נמשכת אליו פיזית,
    לא היה לי קליק.
    אינני יודעת האם לוותר על האהבה או לנתק בגלל נסיבות חיי והקשיים אני פוחדת להחליט.מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה במצוקה ריגשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל מיני סוגי "ביחד"

עדי בדיחי
    20/04/2011

שלום ליאם,

אני מבינה מהודעתך כי הבדידות, המצוקות, חד ההוריות - אלו דברים שלא פשוטים לך, ואת חפצה בבן זוג שיהיה שם איתך. לגבי מה ששאלת- יש כל מיני סוגים של "ביחד" , בפירוש יהיו אנשים שיהיו מוכנים לוותר על משיכה פיזית וכן לקבל חבר לחיים- עם הידיעה הברורה שאין שם משיכה אבל יש חברות טובה, הקשבה ופירגון. השאלה היא מה את מחפשת כיום, והאם הבחור הזה כן יכול לתת לך מקום חם ומקור תמיכה מסוים- שאולי זה מה שאת מחפשת כעת, ולימים, את תרגישי האם זה מתאים לך גם בהמשך. מה שחשוב הוא כמובן לא להשלות אותו, וכן להיות מודעת לצעד שאת הולכת לעשות.

האידיאל יהיה למצוא מישהו שיש בו גם וגם, כמובן. משזה קשה ולא תמיד תלוי בך, הייתי מנסה דווקא לשתף את החבר ולנסות לברר מה הוא מרגיש, אולי שניכם באותה סירה? אולי הקשר יהיה נכון לשני הצדדים באותה מידה?

בכל מקרה, כחבר, אין מה לוותר עליו. נשמע שהוא עושה לך מאוד טוב.

חג שמח ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו