מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אישה במצוקה ריגשיתליאם19/04/2011
ערב טוב,
שאלתי היא ,אני סוף שנות ה40 לחיי ,גרושה עם ילדים.
אני וילדי די לבד,אין לנו משפחה.
לאחרונה הכרתי בחור טוב,אוהב ומכבד שקט ונוח.אך אני לא נמשכת אליו פיזית,
לא היה לי קליק.
אינני יודעת האם לוותר על האהבה או לנתק בגלל נסיבות חיי והקשיים אני פוחדת להחליט.מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מיני סוגי "ביחד"
עדי בדיחי20/04/2011שלום ליאם,
אני מבינה מהודעתך כי הבדידות, המצוקות, חד ההוריות - אלו דברים שלא פשוטים לך, ואת חפצה בבן זוג שיהיה שם איתך. לגבי מה ששאלת- יש כל מיני סוגים של "ביחד" , בפירוש יהיו אנשים שיהיו מוכנים לוותר על משיכה פיזית וכן לקבל חבר לחיים- עם הידיעה הברורה שאין שם משיכה אבל יש חברות טובה, הקשבה ופירגון. השאלה היא מה את מחפשת כיום, והאם הבחור הזה כן יכול לתת לך מקום חם ומקור תמיכה מסוים- שאולי זה מה שאת מחפשת כעת, ולימים, את תרגישי האם זה מתאים לך גם בהמשך. מה שחשוב הוא כמובן לא להשלות אותו, וכן להיות מודעת לצעד שאת הולכת לעשות.
האידיאל יהיה למצוא מישהו שיש בו גם וגם, כמובן. משזה קשה ולא תמיד תלוי בך, הייתי מנסה דווקא לשתף את החבר ולנסות לברר מה הוא מרגיש, אולי שניכם באותה סירה? אולי הקשר יהיה נכון לשני הצדדים באותה מידה?
בכל מקרה, כחבר, אין מה לוותר עליו. נשמע שהוא עושה לך מאוד טוב.
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)