מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם עלי להישאר עם אשה שבגדה בי?יורם22/04/2011
אני מכיר את אשתי הרבה זמן כ-10 שנים. יש לנו ילד/ה
פתאום אשתי מגלה שאולי העולם בחוץ יותר טוב בשבילה, וקיבלה
גירויים חזקים למין בכך שגברים צעירים החמיאו לה באתרי אינטרנט להכרויות
כגון מקושרים של וולאה ומסנג'ר.
אני נפגעתי מאד ועד היום אני מרוגז עליה--נפרדנו ויש לנו הסכם גירושים.
בהסכם הגירושים שניתן בהסכמה לא דנו בעיניין הבגידה של האשה.
אחרי הסכם הגירושים התחילה האשה להטריד את הבת כדי שתיפגש עם המאהב שלה
ותשחק עם הילד שלו.
הבת שלי סירבה ואני הזהרתי את האשה שכל עוד אנו נשואים שתתנהג כאישה
נשואה וכך גם בית הדין הכריז על כך בעת מתן פסק הדין לגירושין.
עכשיו האשה התחילה לסרב למלא את תנאי הסכם הגירושין- והיא רוצה לבטל
את ההסכם משום שאסרתי על הבת להיפגש עם האשה יחד עם גברים.
האשה פותחת בהליך תביעה כנגדי לשינוי או ביטול הסכם הגירושין ואני מצידי פתחתי
בקשה בבית הדין הרבני כי האשה תהיה אסורה לנישואין עם פלוני אשר קיים איתה ייחסי
מין.ולהכריז על האשה כבוגדת ולתת לי גט מהיר.
אני יודע שלפי החוק האזרחי אני יכול לחזור אליה- אבל השאלה האם זה כדאי?
ועוד שאלה האם הבגידה של האשה תידון קודם הדיון לשינוי הסכם הגירושין?
מה הסיכיים שהאשה תצליח לשנות את הסכם הגירושין?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יורם-
בני22/04/2011המקרה שלך מצער מאוד, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאתה מבולבל ומלא ספקות בניהול החיים הפרטיים שלך, אתה מנסה לשתף אותנו אבל את העיקר אתה שוכח, אשה שמחפשת בחוץ סימן שלא טוב לה בבית, ולא משנה מה הסיבה,
אם אתה סבור שהזוגיות שלכם התנהלה כמו שצריך וטיפחת ותיחזקת את הקשר לכל אורך הדרך, עד כמה שידך משגת כמובן,,, ובכל זאת היא בחרה להתרגש במקומות נוספים, אז אין לך ברירה אלא לתת לה ללכת לאן שליבה חפץ, לא מחזיקים היום בכוח אנשים ואין אשפוז בכפייה,
יכול להיות שאת החששות שלך ביטאת כל השנים וזה מה שחירפן את אשתך, לדעתי אתה צריך סיוע והכוונה כדי שתוכל לגשת לזוגיות חדשה עם תובנות חדשות ועם אנרגיות טובות כדי להצעיד אותך לחיים טובים ומהנים,
-
אל תערב את הילדה בסיכסוך שלכם, זה לא קשור אליה, אם אתה חפץ בטובתה של בתך ואתה רוצה שתגדל בריאה בנפשה אז תשקיע את כל כולך במתן חום ואהבה ללא תנאי לפחות בשלב הזה של הפרשה, תן לה את מה שהיא הכי צריכה, "בטחון" ורק אחריי שתעברו את התקופה הקשה הזאת, תתפנה לחפש זוגיות חדשה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרר אותה ואת עצמך לחיים חדשים
דורית כהן22/04/2011יורם יקר, אני חושבת שלחלק מן השאלות שלך עדיף שתקבל מענה בפורומים שעוסקים בגירושין. לא חסרים כאלה. כאן תקבל התייחסות יותר רגשית ועניינית למצב שלך, בדומה לדברים הנבונים שכתב לך בני.
אני יכולה להבין את הכעסים ואת הפגיעה שלך כאשר התברר לך שאשתך רוצה להפגיש את הילדה עם המאהב שלה עוד לפני שהגירושים נכנסו לתוקף.
אלא שבעקבות זה - שניכם נגררתם לסידרה של טעויות והסלמה!
במקום להישאר במסלול השפוי של גירושים בהסכמה - פתחתם במלחמת עולם, ומי שסובל מן המלחמה הזאת אלו שלושתכם...אתה, אישתך והילדה.
שניכם עשיתם עכשו צעדים קיצוניים שאינם מעידים על מה שאתם באמת רוצים: היא - לביטול או שינוי הסכם הגירושים ואתה - לאסור עליה להתחתן עם המאהב.
כדאי לך, יורם, שאישתך תהיה מאושרת, כי אז גם הבת שלך תהיה מאושרת. מאחר ושניכם כבר לא תוכלו לחזור להיות זוג - עליך לשחרר אותה לחלוטין ולאפשר לה חיים על פי בחירתה. לשאלתך - מאחר והאישה לא התחרטה על יחסיה עם האחר והיא רוצה להמשיך ביחסים איתו - לדעתי אין בכלל מה לשקול להישאר איתה!
אני מציעה שלא תיגרר אחרי עצות עורכי הדין, שיש להם אינטרס לחרחר מלחמה כי כך הם מתפרנסים יותר.
חפש אחר הדרך המיטיבה ביותר לכל אחד מכם - לשחרר זה את זו לחיים חדשים במקום להישאר יחד ולכבול זה את זו בעבותות משפטיים. שניכם פועלים ממקום של כעס ופגיעה ורגשות אלו מונעים מכם לראות בבהירות מה טוב לכם.
תחשוב על הרעיון הבא: גם בסיום המלחמה הזאת - בעוד כמה שנים - תהיו בסופו של דבר גרושים וכל אחד יבנה את חייו. אז למה להאריך את הסבל? למה לא להתחיל זאת כבר עכשו? למה להיכנס למלחמות מתישות ויקרות שיישארו בזכרון ויזיקו במשך כל חייכם לכם ולילדה?
אני מאחלת לך שתצליח להפריד בין רגשותיך לבין השכל הישר. חזק ואמץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)