מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה מגבר נשוימורן25/04/2011
אני רווקה 30+ ,הייתי בקשר עם גבר נשוי כשנה וחצי ,מן הסתם קשר לא בריא,ללא צמיחה שמלווה בהרבה תסכולים ,כאב ותקוות שווא.
אהיה כנה ואומר שלא הייתי רוצה לחיות את חיי עם הגבר הזה,ככל שעובר הזמן אני לא יכולה להגיד אפילו מה אני אוהבת בו.
ניסיתי להיפרד ממנו אין ספור פעמים ללא הצלחה , מצד אחד הוא לא עוזב את הבית אבל אומר שאני לא רצינית ,לא מספיק משקיעה בקשר,טענות אלו מעלות בי גיחוך,הרי הקשר הזה מעוות איך אפשר להשקיע במערכת יחסים כזו? ,כל פעם שהוא אומר לי את זה אני חושבת אולי אם אתנהג אחרת דברים באמת יקרו אבל אני לא באמת מאמינה בזה ,אך אני חלשה מולו .
יש בי כמיהה למצוא בן זוג ,להקים בית ומשפחה .
אודה לכם אם תוכלו לתת לי טיפים איך לסגור את הפרק הזה בחיים להמשיך הלאה ,לנטרל את הרגשות אליו והמחשבות והקנאה באשתו
אני נמצאת במצב של חוסר אונים ,אומרת לעצמי שזהו,לא אהיה בקשר איתו יותר,כמה ימים יש שקט והודעה קטנה ממנו או נקודת שבירה שלי ושוב אני בידיים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מגבר נשוי - עכשיו ומיד
עדי בדיחי26/04/2011הי אורית,
ראשית כל הכבוד שהחלטת להיפרד סופית. אני מבינה את הרגישות יתר שיש לך כלפיו, אבל - אכן כמו שכתבת הקשר הזה לא בריא בעליל, אפשר לקרוא לזה אפילו "מתעלל רגשית", ואת יודעת למה אני מתכוונת..
אני לא יודעת האם את יכולה לשנות מקום עבודה, לשנות מקום מגורים או כל דבר שיעשה לך את הקאט. את צריכה להיות חזקה מספיק - למחוק מהר את הטלפון שלו, אימייל וכל פרט מזהה אחר. או- במקום השם שלו בזיכרון- תכתבי "לא לענות", או להחליף מספר (שלך). זאת הדרך הנכונה והכי פחות כואבת לעשות את זה. לבצע שינוי חד משמעי- ושהוא לא יוכל לגשת אלייך ואת לא תוכלי להתקשר מיוזמתך, אין ברירה. ניתוק אמיתי. אבל, את הסוויצ' הזה עוד לא עשית בראש, את נורא רוצה, אבל את עוד לא שם מעשית. את צריכה להחליט שאת שם- ואת עושה את הצעד הזה כדי להקים משפחה בריאה משלך, ולבצע, עד כמה שזה לא פשוט. אחרי כמה שבועות את תרגישי הרבה יותר חזקה.
בשבילו- את החלשה, שלא מחזיקה את הקשר, שלא משקיעה, האשה השניה, וסליחה- הפילגש, ועבור גבר אלו פרמטרים שרק הקטינו ויקטינו אותך עם הזמן. ולכן הוא גם מאשים אותך בחוסר הצלחת הקשר- כי את החלשה. לגבי קנאה באשתו- האם את מקנאה באשה שהגבר שלה רועה בשדות זרים (זרות)..?
עשי לזה סוף.
בהצלחה רבה! תעדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)