ממשיכה לחשוב עליו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ממשיכה לחשוב עליו
    מישהי
    26/04/2011

היי,
    בעבר הלא רחוק יצאתי עם מישהו מספר פעמים מועט וכתבתי על כך...אני ממשיכה לראות אותו איכשהו מאחר ואנו מאותו האיזור ואותם חברים(מה גם שיש את הרשת החברתית הנוראית...שבה מעודכנים כל הזמן...). כל פעם שאני רואה אותו את נכנסת לדכאון וזה מעורר בי שוב את רגשי הדחייה שבעצם כל הזמן קוראת לי. לא מזמן נשבר לי הלב ואז הוא בא ופתחתי את ליבי מחדש...ושוב נשבר, הפעם לא הייתה הזדמנות להתאהב כי סה"כ לא נפגשנו הרבה, אבל עדיין....ממש נדלקתי קשות, ממש הרגשתי שהפעם זה זה...אבל זו הייתה אשלייה, קשה לי לראות אותו כל כך אני פשוט מתפוצצת.הוא גם לא מהבחורים האלו שקל לשכוח,הוא כל כך מדהים והורס...שבא למות.איך אפשר להתגבר על דבר כזה?איך אפשר להתגבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממשיכה לחשוב עליו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממשיכה לחשוב עליו - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    27/04/2011

מישהי יקרה,

הזמן ידוע כתרופה הטובה ביותר לכאבי הלב ול"מחלות" מסוג זה.
    מאחר ואתם "מסתובבים" באותה מסגרת חברתית אתם "נתקלים" זה בזו הרבה ומאחר ורגשותייך כלפיו טרם דעכו הם ניצתים בכל מפגש כזה מחדש, בנוסף, אהבה שאינה ממומשת, שהיא בגדר פנטזיה, חלום, אהבה שטרם הספיקה להתפתח ולצמוח, למרות שהיינו רוצים בכך, לעולם תישאר האהבה המושלמת, אולם... היא מושלמת מאחר ומעולם לא עמדה במבחן המציאות. לו האהבה הזו הייתה מתקיימת במציאות היא בוודאי לא הייתה כל-כך מושלמת...
    לשאלתך...אם יש באפשרותך לאפשר לעצמך להימנע ממפגשים תכופים איתו, עד אשר תחושי מספיק חזקה ל"עמוד מולו" מבלי להרגיש "שבא לך למות", כפי שכתבת, זה יכול לעזור לך להתגבר.
    במסגרת ההימנעות מהמפגשים החברתיים המשותפים, אולי תצליחי ליצור מערכת חברתית אחרת, או להצטרף לאחת קיימת, בה הוא לא נמצא, וכך לאפשר לעצמך להכיר אנשים חדשים ואולי ביניהם תמצאי מישהו אחר, שמתאים לך יותר, מישהו שירצה בך ואותך, איתו תוכלי ליצור זוגיות בריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו