אני וחמתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני וחמתי
    ליה
    28/12/2007

שלום
    אם אני כבר כאן אז הגיעו מיים עד נפש.
    אתמול אני רבתי עם בעלי בחדר והגברת הזאת נכנסה לחדרנו בלי לדפוק והתחילה להתערב ביחסים שלי עם בעלי. וכמובן הריב הפך להיות יותר גרוע ובעלי איים להתגרש ממני.
    הוא בן יחיד אין לאמא שלו יותר ילדים. אך זה לא אומר שהיא צריכה להתערב ביחסים שלי ושלו.
    מה לעשות?
    אני קראתי לה אמא ועכשיו אני רוצה להפסיק אם זה איך להפסיק ? לא מגיע לה השם אמא כי אמא יש רק אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני וחמתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת. פשוט שוחחי איתה. J

רותם
    29/12/2007

ליה יקרה!
    כדי לפעול הכי נכון, עליך להכנס לנעלי מי שמולך ולחוש אותו. כל אחד מאתנו נשמה בתוך גוף. אמא שלו אוהבת מאוד את בנה היחיד וודאי גם אותך וברגע של פחד מריב ביניכם שעשוי לפגוע בבנה יחידה - קמה "להצילו". מעין אינסטינקט בסיסי של אם. אל לך לקפוץ ולהסיק ולגבש מטרות שליליות כלפיה או כלפי אישך. כל שעליכם לעשות הוא לתקשר. לפתוח את הדברים שמציקים בקשר. לשוחח. ברוגע. מלב אל לב. כי מה שיוצא מהלב - נכנס אל הלב. את הרי קראת לה אמא. כנראה שכך חשת וזה לא ממש הישתנה. אולי השתנה ריגעי. עיצרי. נישמי. ספרי עד עשר ותראי לטווח הארוך. הפתרון יבוא אם רק תרצי בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם

ליה
    30/12/2007

מה את גם חמה של מישהי? ואת אומרת לטובתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צחכה לתשובה בבקשה

ליה
    02/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו