רוצה להתייעץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה להתייעץ
    נבו
    02/05/2011

אני לפני חתונה :) עוד 4 חוד' ב"ה, אני ובן זוגי דברנו על לעשות חשבון בנק משותף חוץ מהחשבונות הפרטיים שלנו, רציתי לדעת אם זה נכון לעשות לפני החתונה או שלחכות אחרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתייעץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתייעץ - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    02/05/2011

הילה יקרה,

ראשית, הרבה מזל-טוב לרגל נישואיכם הקרבים ובאים.
    מאחלת לכם חיי אושר ובריאות ואת הטוב של העולם.
    שתדעו תמיד לחלוק ולשתף, לאהוב ולפרגן, להקשיב ולתמוך, ולתת ולהתחשב, להכיל ולכבד.
    שתשכילו לנהל את זוגיותכם מתוך שותפות מלאה והדדיות, לאפשר זה לזו להתפתח ולצמוח באופן אינדיבידואלי לצד התפתחות הזוגיות ולתרום לצמיחה ולהתפתחות משותפת ואישית כאחד.

לשאלתך, התשובה נמצאת אצלכם. אתם אוטוטו "שם". רק אתם יכולים לדעת אם נכון עבורכם לפתוח חשבון לפני או אחרי החתונה.
    במידה ואתם מנהלים את חייכם באופן משותף (מגורים וחיים משותפים) כבר כעת, אין מניעה, לדעתי, לפתוח חשבון משותף לפני החתונה.
    יחד עם זאת, כדאי שתבדקו בבנק, אולי יש הטבות/יתרונות לזוג נשוי על-פני רווקים הפותחים חשבון משותף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הילה

נבו
    03/05/2011

גם אני עוד 4 חודשים מתחתנתת:)
    תראי אנחנו פתחנו חשבון משותף כדי שיהיה עכשיו להוצאות של החתונה וכדי שאח"כ בעתיד יהיה לכל מיני כמו משכנתא וכ'ו, אנחנו פתחנו במזרחי (חשבון מנהלים) בקשו משכורת של 7000ש"ח ובחרנו פטור מלא מעמלות ל3 שנים שזה מה שהכי רצינו אבל היו עוד מלא אופציות של צ'ופרים...אז תבדקי ומזל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו