איך לתת לו להרגיש שאת אוהבת אותו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לתת לו להרגיש שאת אוהבת אותו
    אביטל
    29/12/2007

אני בת 25 אני בחורה מאוד מופנמת ומאורסת לבחור טוב אנחנו יחד כבר שנה וחצי.
    הבעייה שהוא בחור מאוד מאוד רגיש ולפי דעתו אני לא נותנת לו מספיק ואני אדישה מאוד.
    אני לא חושבת שאני אדישה הבעייה שאני לא מבטא את רגשותיי כמו שצריך.
    אני רוצה שתעזרו איך לתת לו להרגיש שאני חולה עליו ולא יכולה בלעדיו תנו עצות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לחזר ולגרום לו לחוש נאהב

יהודית ברגמן
    30/12/2007

אורטל יקרה!
    ישנן דרכים רבות לשדר אהבה כשזו קיימת. באמצעות שפת הגוף, במילים, במבט, בתשומת לב. אהבה היא רגש. היא לא חומר ולא מחשבה. כשמישהו אוהב, ובן זוגו אוהב ורגיש אליו, הוא קשוב יותר לחושים ורגיש לכל מבט, כל תנועה וצליל בקול -בפרטים הקטנים- מה עובר על האהוב.
    אתם עומדים לחלוק חייכם יחד ולשתף. שוחחי עימו ותביני ממנו במה מתבטאת אדישותך ולְמה הוא מצפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאביטל

ליה
    30/12/2007

אהבה באה בטבעיות לא לומדים איך לעשות ואיך לגרום לו. זה הקסם באהבה שהכל בא טבעי ושהבן אדם או הבת אדם הכי ביישן/ביישנית אם הבן זוג ירגישו הכי חופשי לצידו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל

ליאל
    01/01/2008

אני אדישה גם לבן זוגי אבל מתוך בחירה כי זה יותר מושך אותו ומאתגר אולי זה לטובה שאת ככה בטבעיות כי הגבר שלך תמיד יחשוק בך וירצה אותך .......
    תהני מזה מה עדיף לאהוב ולהראות ? ובסוף הוא יקח אותך כמובן מאליו???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו