מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לתת לו להרגיש שאת אוהבת אותואביטל29/12/2007
אני בת 25 אני בחורה מאוד מופנמת ומאורסת לבחור טוב אנחנו יחד כבר שנה וחצי.
הבעייה שהוא בחור מאוד מאוד רגיש ולפי דעתו אני לא נותנת לו מספיק ואני אדישה מאוד.
אני לא חושבת שאני אדישה הבעייה שאני לא מבטא את רגשותיי כמו שצריך.
אני רוצה שתעזרו איך לתת לו להרגיש שאני חולה עליו ולא יכולה בלעדיו תנו עצות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לחזר ולגרום לו לחוש נאהב
יהודית ברגמן30/12/2007אורטל יקרה!
ישנן דרכים רבות לשדר אהבה כשזו קיימת. באמצעות שפת הגוף, במילים, במבט, בתשומת לב. אהבה היא רגש. היא לא חומר ולא מחשבה. כשמישהו אוהב, ובן זוגו אוהב ורגיש אליו, הוא קשוב יותר לחושים ורגיש לכל מבט, כל תנועה וצליל בקול -בפרטים הקטנים- מה עובר על האהוב.
אתם עומדים לחלוק חייכם יחד ולשתף. שוחחי עימו ותביני ממנו במה מתבטאת אדישותך ולְמה הוא מצפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביטל
ליה30/12/2007אהבה באה בטבעיות לא לומדים איך לעשות ואיך לגרום לו. זה הקסם באהבה שהכל בא טבעי ושהבן אדם או הבת אדם הכי ביישן/ביישנית אם הבן זוג ירגישו הכי חופשי לצידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל
ליאל01/01/2008אני אדישה גם לבן זוגי אבל מתוך בחירה כי זה יותר מושך אותו ומאתגר אולי זה לטובה שאת ככה בטבעיות כי הגבר שלך תמיד יחשוק בך וירצה אותך .......
תהני מזה מה עדיף לאהוב ולהראות ? ובסוף הוא יקח אותך כמובן מאליו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)