מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיצה מפסיכולוגיתמישהי04/05/2011
שלום ,
אני בקשר ידידותי עם גבר נשוי, ואני אדם מבוגר שתופס מעצמו ליברל בתחומים רבים, אבל שמרן בנוגע ליחסים, קשה לי עם כל מושג הידידות עם גברים באופן כללי ובפרט עם גבר נשוי, אמנם התקשורת מאוד מצומצמת ולא לעיתים קרובות ואין לי אפילו במעט משיכה כלפיו, אבל אני עדיין מתחבטת האם להחזיק בקשר הזה. שאני מסתכלת על זה מהצד אם זה היה קורה לאחרות היתי ונהגתי לומר שאין להן מה לעשות בקשר שכזה.בייחוד שהן עצמן רווקות. כמוני., ז"א אני עצמי מתקשה לקבל את זה, עם זאת פה אני מרגישה סוג של נאמנות לקשר ולא רוצה לפגוע או לאכזב.לא היתי רוצה גם שלבעלי שלי יהיו ידידות ולכן זה עוד יותר מקשה עליי ואני מרגישה חוסר נוחות.אבל לא רוצה מאידך לפגוע או לנתק באופן פתאומי או מופגן את הקשר. מה לדעתכן הדבר הנכון לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נאמנה לעצמך!
מוניקה הרשקוביץ04/05/2011מישהי יקרה,
למיטב הבנתי, נרקמה איזושהי מערכת קשרים ידידותית בינך לבין האיש הנשוי, מערכת קשרים אשר אינך שלמה עמה, בלשון המעטה.
הקשר ממשיך להתקיים אך ורק מפני שלא נעים לך לפגוע בו או לגרום לו לתחושת אכזבה. בה בעת שאת כל-כך מתחשבת ברגשותיו את שוכחת להתחשב ברגשותייך, בתחושותייך וב"אני מאמין" שלך ולך, לא נוח ולא נעים להיות חלק מקשר אשר כצופה מהצד היית נוקטת עמדה מאוד ברורה וחד-משמעית וללא כל היסוס היית פוסקת לנתק את הקשר ובהקדם מאחר ולמעשה "אין מה לעשות בקשר כזה".
אני מבינה שאת מתקשה, לכאורה, לקחת החלטה ולפעול על-פיה מאחר ואת חלק מהקשר, אולם בפנייתך מנית "את כל הסיבות שבעולם" מדוע אין סיבה להחזיק בקשר שכזה, סיבות רגשיות וסיבות שכלתניות ויש לי תחושה שאת יודעת היטב מה הכי נכון עבורך ובחרת לפנות לפורום כדי לקבל אצלנו חיזוק ואישור לרצונך לסיים את הקשר.
הדבר הנכון לעשותו הוא הדבר הנכון ביותר עבורך, המעשה אשר יביא לסיומה את תחושת חוסר הנוחות שלך, המעשה אשר יביא לשקט הנפשי שלך, הדבר עמו תהיי שלמה ביותר.
הנאמנות שאת חשה לקשר לא מיטיבה עמך ולכן אני מציעה לך לשים את נאמנותך לעצמך ולדרכך בראש סדרי העדיפויות שלך ואז אני משוכנעת שתדעי כיצד לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)