שיגרע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיגרע
    נעמה המיואשת
    01/05/2007

אני זקוקה לעיצה - איך לנצח את השיגרה שבנישואי - אני נשואה כבר 7 שנים ונדמה שהילדים והמרוץ הרגיל כבר השתלטו לי על החיים. מה לעשות , אין לי שום רצון לנהל רומן כדי להרגיש אני 'חיה' ולא נראה לי שבעלי בוגד. אני אוהבת אותו והוא אותי, אבל אין שום התרגשות. הכל כל כך שגרתי. אני מכירה את כל העיצות של 'לפנות זמן לזוגיות' וכו'... אין כאן משהו טכני אלא יותר משהו רגשי שבא מבפנים. יכול להיות, שתוך כדי שאני רושמת כאן את ההודעה, אני מבינה שאין לזה פיתרון והמה שהיה הוא שיהיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיגרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האחד מפתיע, השני מתמסר

דורית כהן
    02/05/2007

נעמה המפוכחת, נראה לי שנכנסתם לישורת המשמימה מבחינה רגשית של מה שמוכר בשם חיי נישואין. כל הכימייה הראשונית כבר נרגעה, נוצרה התרגלות, בטחון, וודאות, הרגלים קבועים, צפייה מראש מה הוא יאמר באילו נסיבות. כל אלו הם אוייבי הריגוש, הזקוק לחידוש, אי וודאות, הפתעות, מיסתורין.
    מה דעתך על הרעיון הבא:
    כל שבוע אחד מכם לוקח על עצמו לארגן בילוי זוגי בדרך שתפתיע את השני. יש להשאיר כמה שיותר אלמנטים חסויים. באינטרנט יש המון טיפים מה לעשות, אם אתם כבר פחות יצירתיים. כך אתם גם מפנים זמן לעשות משהו ביחד, וגם מעלים את רמת הריגוש. אגב, זה לא חייב להיות רק שניכם, אתם יכולים לצרף מידי פעם זוג חברים בסוד העניין ולחלק את המעמסה ולהוסיף ליצירתיות.
    העקרון הוא מצד אחד ליצור הפתעה ומתח לקראת הבילוי, וההנחייה לבן הזוג השני היא להתמסר, לפרגן, לא להשבית את השימחה. זו הזדמנות להגשים כל מיני חלומות משוגעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו