ההורים....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההורים....
    צליל
    10/05/2011

היייי !!
    אז ככה,בעלי הולך כל יומיים לבית של ההורים שלו...יכול להיות שלא בילינו בכלל כל היום,שהתראינו דקה בבוקר כשהתעוררתי 5 דקות לפני שהוא יצא לעבודה...
    אבל בכל מקרה הוא הולך להורים שלו אחרי העבודה...אמא שלו מתקשרת כל יום .."אתה חיי?" "שכחת את ההורים שלך?:" הם התראו אתמול...הוא היה אצלם 4 שעות .
    כשהערתי לו על זה (ניסיתי הכי בעידנות) הוא אמר לי שיש לו גם משפחה חוץ ממני ושהוא לא רוצה לריב איתם בגללי ...
    הקטע הוא שהוא כן מזמין אותי לבוא גם,אבל אין בכלל חשק לבית שלהם...הם די מסריחים ,ההורים שלו מעשנים לי על הפנים ,אבא שלו תוקע גרפסים בלי הפסקה והם צועקים כל היום....זה כאילו שהם לא קולטים ששומעים אותם גם אם מדברים בקול נורמלי...כל פעם שאני נמצאת אצלם אני חוזרת הביתה עם כאב ראש....אז אני מנסה לא לבוא יותר מפעם בשבוע בימי שישי.
    איך אני גורמת לבעלי לנתק את חבל הטבור מאמא ואבא??!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההורים....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההורים.... - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    11/05/2011

צליל יקרה,

מאחר ומדובר על מערכת קשרים אנושיים יש לרתום את שני הצדדים למען השגת המטרה וזאת על-מנת להשיג את המטרה מתוך הסכמה והבנה הדדית וכדי שאף אחד מהצדדים לא ייפגע. כלומר, גם בעלך וגם הוריו צריכים לעשות צעדים על-מנת לרווח את הקשר שלהם ולאפשר לקשר הזוגי שלכם להתפתח באופן בריא כך שיוכל ל"תפוס" את מקומו הטבעי ולהפוך לקשר האנושי המשמעותי יותר עבור בעלך במקום הקשר עם הוריו.
    ייתכן שחמתך מתנהלת כפי שהיא התרגלה לאורך השנים, בתקופה בעלך כבר נחשב בוגר ועצמאי, לאחר שעזב את בית הוריו ועדיין לא הקים משפחה משלו. נראה שהיא לא הפנימה את מהות השינוי בחייו ולכן היא עדיין מתקשרת ומבקשת ממנו לבוא מידי יום.
    מקריאת הדברים התרשמתי, כי אמנם את לא נהנית לבלות בחברת הוריו אך מערכת היחסים ביניכם תקינה. לכן, במקביל לשיחות שאת עושה עם בעלך בנושא, עלייך לנצל את הביקורים אצל הוריו כדי להדק מעט את קשרייך עם אימו וזאת במטרה לרתום אותה להשגת מטרתך. אני מאמינה שאם תצליחי ל"הגיע" אליה ולגעת בה ב"מקום" הרגיש הזה שנקרא "טובת בנה" היא תרתם ותסייע לך כמיטב יכולתה. היא בוודאי תשמח עם הידיעה הוודאית שבנה מאושר עם השותפה הראויה עבורו.
    ככל שהיא תלמד להכירך טוב יותר והקשר ביניכן יתהדק היא תרצה לשמח גם אותך ולזכות בהערכתך ואמונך.
    בעזרתך היא תוכל להבין "עד הסוף" את מהות השינוי המשמעותי בחייו הנובע ממיסוד הקשר עמך ואת השינויים הנדרשים בהתנהלותה.
    אני מאמינה שכאשר היא תרפה מעט גם בעלך ירגיש נוח יותר לבקר אצלם בתדירות הולכת ופוחתת ולנצל את הזמן המתפנה, כתוצאה מכך, לזמן איכות איתך ולחיזוק הזוגיות שלכם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו