מנטליות שונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מנטליות שונה
    כוכבית
    12/05/2011

אני בת 27 נשואה פלוס 2 ילדים
    אני אוהבת את בעלי והוא אוהב אותי (אבל קשה לו להביע את זה)
    הוא טוען שהוא אוהב אותי אבל המנטליות שלנו שונה, כלומר, באנו ממשפחות, מחברים, מסביבה מאד שונה
    וזה לדעתו גורם לויכוחים
    מה שאצלו נראה נורמלי, אצלי נראה לא . כי גדלתי אחרת
    האם יש סיכוי להסתדר? האם יועץ זוגי יכול לשנות את המצב כדי שנחשוב באותו סגנון?
    מחכה מאד לתשובה כי הזוגיות חשובה לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנטליות שונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוכבית-

בני
    12/05/2011

אם שניכם חושבים באותו סגנון אז מישהו כאן מיותר... לא ?!
    בורא עולם ברא אותנו מלכתחילה שונים כדי שנשלים אחד את השני, זהו האתגר הכי גדול וחזק, שגורם לחיים שלנו להיות מעניינים ולא משעממים,
    חילוקי דעות יש בכל בית, השאלה היא באיזה שפה אתם משתמשים, בתקשורת נכונה שאני מכנה "תקשורת - פרימיטיבית", אפשר לנהל דיונים עד אור הבוקר לא להסכים לאף מילה שיוצאת מפיו של השני, ועדיין להמשיך לאהוב ולכבד זה את זו, כל מה שצריך יקירתי זה רק "להבין" את הצרכים של הזולת, להקשיב לו, לתת לו הרגשה שהבנת אותו, זהו, את לא חייבת להסכים או לבצע יותר שום פעולה,
    כמובן שצריך עוד כמה דברים, אבל זה הבסיס, תתחילי מתקשורת והבנת הצרכים של בן זוגך, תחזרי לכאן שוב ונתקדם,
    ייעוץ טוב בתשלום נכבד ידרבן אתכם ליישם את הדברים כמה שיותר מהר. (
    כן. שמשלמים זה מחייב...)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס בזוגיות

דורית כהן
    14/05/2011

כוכבית היקרה, הבתים השונים בהם גדלתם הם באמת אחד הגורמים שהכי משפיעים אצל זוגות על פערים בציפיות מן הזוגיות, ויוצרים המון תסכול.

לכל אחד מכם יש תמונה שונה - בגלל הבית בו גדל - איך זוגיות צריכה להתנהל, וכאשר דברים לא קורים על פי הציפיות - זה יוצר חיכוך וויכוחים. יש זוגות שמצליחים ללמוד לגשר על הפערים בטבעיים האלו בעצמם, ויש זוגות שצריכים להיעזר בייעוץ זוגי כדי שמישהו חיצוני מנוסה יעזור להם לראות את צרכיו של האחר ולא לפסול אותם, וכדי ללמוד על הדרך עוד כמה כלים שמשפרים את הזוגיות.

ככל שנשארים תקועים ומתוסכלים זמן רב יותר- נגרם נזק לאהבה ולתשוקה, ולכן חשוב להגיע מוקדם לייעוץ זוגי טוב. כמו "קורס בזוגיות" - כי זה הרי נושא שלא לומדים אותו בשום מקום במהלך החיים הרגיל, ויש המון כלים ועקרונות שניתן ללמוד יחד וליישם אותם.
    היום כבר מאוד מקובל ללכת לבי"ס להורים, לסדנאות להורים של מתבגרים, אז על אותו משקל - חשוב מאוד ללמוד איך לבנות זוגיות טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו