מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לצאת עם בחורעדי12/05/2011
אני בחורה מאוד בעייתית במובן של דייטים לפני שנה בערך הפסקתי לצאת עם בחורים כי הבנתי שעם כל אחד יש לי בעיה ואולי זה משהו שאני צריכה לעבוד עליו אז עכשיו התחלתי לצאת עם בחור שבאמת מצא חן בעיני מהרגע הראשון הוא באמת מתנהג בכבוד, נראה טוב יש לנו תקשורת טובה יחסית לאנשים שיוצאים רק שבועיים אבל שוב יש לי בעיה, אני מאד נרתעת מזה שיש לו סימני זיעה גם בלילות כשעדיין לא חם ממש ואני לא יודעת איך להתנהל אם להעיר לו או להבין שזה תהליך טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לבחון את הקושי שלך עם אי שלמות
דורית כהן14/05/2011עדי יקרה,
לגבי שאלתך הספציפית על הזיעה - אנשים שונים זה מזה בתכונה הזאת כמו בתכונות אחרות, ויש כאלה שכמעט לא מזיעים ויש כאלה שמזיעים הרבה.
אם את יודעת שהוא מתקלח לפני השינה ובכל זאת מזיע - זה נדמה לי (אינני מומחית, כמובן, זו רק אינטואיציה) לי שהוא מעל הממוצע.
יש לכך פתרונות היום כמו לישון עם מיזוג אוויר שמייבש את החדר.
אני במקומך הייתי נשארת בקשר הזה יותר ומתנסה בהיבטים נוספים של תחילת בניית זוגיות איתו, ולו על מנת להתאמן ולהתנסות בכך, כדי לעבור את השלב הזה של דייטים ללא המשכיות.
ועכשו לדברים יותר בסיסיים:
אם נחשוב על כך בהגיון נגיע כולנו למסקנה הבלתי נמנעת שבכל אחד מאיתנו, כולל את ואני ואותו בחור חדש - יש תכונות ודברים שלא יהיו לטעמו של כל אחד. במילים אחרות - בני אדם הם פשוט לא מושלמים...
מעניין מה מקור הצורך שלך שהכל יהיה מושלם, בלי רג'קטים. אולי כדאי לחפש זאת בעברך, בבית בו גדלת. מה קרה אצלך בבית כאשר משהו לא היה מושלם, פרפקט?
האם יש מישהו מן ההורים שלך שמציב רף גבוה ואי אפשר להשביע את רצונו?
שאלות מסוג זה יכולות לעלות בפגישה עם פסיכולוג, כדי שדברים שקורים לך היום וגורמים לך לעוגמת נפש ולאכזבה מעצמך - יתחברו ויובנו ממקום עמוק יותר וזה יכול לשחרר אותך כך שתהיה לך אפשרות לבחור ולשלוט יותר בתגובותייך ע"י כך שתהיי יותר מודעת לטריגרים שמניעים אותך.
יתכן שעבודה מסוג זה יכולה להועיל לך ולשחרר אותך, ולאפשר לך ללכת יותר רחוק במערכות יחסים, גם כאשר האביר על הסוס הלבן יפהק מבלי להסתיר את הפה, או ינדוף ממנו מידי פעם ריח של זיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)