רתיעה ממגע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רתיעה ממגע
    נשמה עדינה
    13/05/2011

לאחר התחלת הקשר עם אישתי ,פתאום המגע הפריע לי
    הנשיקות הפסיקו,העיניין הפסיק ולמעט סקס טכני לחלוטין אין ממש מגע שהייתי מגדיר אותו כנעים.
    אישתי מצידה מנסה את כל שאפשר, אך ללא אבחנה אני תמיד דוחה את המגע ע"י מציאת עיסוקים,הסברים וכדומה.
    אני מבין את התסכול שחשה אישתי,אך אינני יכול לעשות שום דבר בנדון למרות שאני מעוניין ואני רואה את המחיר שהנושא גובה מהקשר.
    יש לנו ילדים,וההרגשה של להמשיך לחיות חיים ללא אהבה,ללא חיבה קשה לי ובטח לאישתי.
    המעניין בדבר שלא כך היה בתחילת הקשר.
    אני לא מרגיש נבוך,מתבייש בגופי או בגוף אישתי.
    שנינו ממש בכושר....אך אין משיכה.
    כשאני חושב על התקופה שהייתה לפני כ-10 שנים אני מבין\חש שאני מפסיד משהו יקר מציאות.
    המחשבה לחפש זאת במקום אחר בכלל לא עלתה במוחי וגם לא תתבצע.
    אני רוצה לשקם את הקשר,אך אני מרגיש שאני ממש לא מסוגל ואין לי הכלים להבין מדוע
    אשמח לתשובה,הסבר,הנחיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רתיעה ממגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "שפות שונות" בסקס

דורית כהן
    14/05/2011

נשמה עדינה, מה דעתך לקרוא את התשובה שכתבתי עכשו לדנה? ממש מתחת לשאלה שלך? חלק מן ההסברים שם יכולים להיות תקפים למצב שאתה מתאר.
    מעבר לכך - על פי תיאורך יש לי הרגשה שחווית הסקס הטוב עבורך היא שונה ממה שזה עבור אישתך. כלומר מאוד יתכן שדברים שמדליקים אותך אינם מקובלים עליה וההיפך, ואז שניכם מכבים זה את זו ומאכזבים זה את זו. כאילו אתם "דוברים שפות שונות בסקס".
    יש בני זוג שאין ביניהם תקשורת מינית טובה, והם לא מצליחים להרגיש זה את זו, לא חושנית/ פיזית ולא רגשית. ואז הסקס הופך להיות טכני, ומאכזב מחדש שוב ושוב.

לא תמיד ניתן לעזור אבל כדאי לנסות להיעזר בייעוץ זוגי.

אינני שולחת אותך לסקסולוג כי צריך לבחון קודם כל את התנהלות הזוגיות בכמה היבטים, (כמו שכתבתי לדנה) משום שאיכות הסקס מאוד מושפעת מרגשות ומתקשורת זוגית, וחשוב להבין את כל התמונה הזוגית ורק אז להיכנס לרזולוציות גבוהות יותר בתוך חוויית הסקס שלכם. לא כל יועץ זוגי מסוגל ומוכן לעבוד על התחום המיני וחשוב לברר זאת לפני שבוחרים אותו.
    אחרי שמזהים את הגורמים שמפריעים - ניתן ללמוד מצד אחד כלים להתנהלות הרגשית ולתקשורת הזוגית, ומצד שני אולי לרכוש "שפה חדשה" בסקס.
    אני מקווה שנתתי לך כיוון ותקווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו