בעיה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה
    מתוסכל
    14/05/2011

שלום
    אני בן 31 . נמצא עם בת זוג 9 חודש והתחלנו לחפש דירה ביחד.
    אני אוהב אותה ונמשך אליה.
    אני יודע שהיא גם אוהבת אותי . הבעיה שאני מרגיש שהיא לא נמשכת אליי.
    תדירות יחסי המין ביננו נמוכה מאוד (יכולה להיות גם פעם בשבועיים שלושה). לאחר 3 חודשים של הקשר היינו בחו''ל 4 ימים ביחד ולא שכבנו פעם אחת .
    היא אף פעם לא יוזמת מגע מיני. טוענת שהיא כזו ומחכה שהגבר יעשה זאת. אם אני יוזם היא אף פעם לא תיענה בשלילה אבל אני מרגיש שהיא עושה לי טובה...
    המין ביננו מאוד שגרתי ומשעמם. אני גם לא מרגיש כ''כ נוחות עם הגוף שלי . יש לי שיער בגב (לא יותר מידי) ואני יודע שהיא שונאת שיער בלשון המעטה.אני גם נוטה להזיע נורא במיטה
    היא טוענת שהיא נמשכת אליי. אני יודע שהיא לא נהנית ביחסי המין ביננו
    היו לה לא מעט גברים, אבל רק אחד לקשר רציני וארוך יחסית.

אני מתוסכל ואובד עצות. נא עצתך. אם דרוש לך מידע נוסף נא עדכנני . אנו ממש על סף לעבור לגור יחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתה לא הטיפוס שלה, צר לי

דורית כהן
    14/05/2011

מתוסכל יקר,
    על פי תיאוריך,יש לי אכן הרגשה שאתה צודק בתחושות שלך ושהיא לא ממש נמשכת אליך.
    קורה שמישהו מתאהב בבן זוג למרות שאינו ממש נמשך אליו פיזית. ההתאהבות מסנוורת ושיקולים חשובים כמו משיכה מינית מוזזים הצידה כי אתה כל כך רוצה שזה יצליח.

המצב הוא לא שהיא נטולת נסיון מיני ועליה להתפתח מינית. לא זה מה שמפריע. כתבת שהיו לה כבר בני זוג לא מעטים ונסיון מיני.
    ההשערה שלי היא שכנראה אתה לא ממש הטיפוס שלה מבחינה מינית וגופנית, ומכיוון שהבעייה הזו כל בך בולטת - כמעט מתחילת הקשר - אני במקומך לא הייתי מתעלמת ממנה ושוקלת ברצינות האם נכון להישאר יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו