זוגיות במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות במשבר
    מעיין
    15/05/2011

היי שמי מעיין ואני בזוגיות כבר שנה וחצי .
    אנחנו מאוד מאוהבים ולאחרונה חוויינו הרבה ויכוחים ומריבות.
    הוא אמר שהוא מרגיש חנוק והוא בורח ממני, עדיין נשארנו בייחד לדברינו בגלל האהבה הענקית שיש לנו.
    ובחורות התחילו להתקשר אליו בלילות והודעות ואסאמאסים מבחורות שונות.
    והוא בגד בי ועדיין ממשיך לנסות לבגוד בסופו של דבר הוא נפרד ממניי .
    הוא הקדיש לי שיר אוהבים ואמר לי שהוא אוהב אותי ולא יאהב אחת אחרת ושוהא רוצה אותי אבל לא את הקשר הזה ..
    מה אני אמורה לעשות?אני אוהבת אותו המון. לנסות לשקם תקשר?לסלוח לו על הבגידה?לכעוס ? אשמח לדעה תודה מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות במשבר - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    16/05/2011

מעיין יקרה,

קשר זוגי בריא ונכון עבור כל אחד מבני-הזוג הוא קשר המספק לכל אחד מהם תחושת ביטחון, יציבות ושלווה. הזוגיות שלכם אולי ידעה ימים טובים יותר במהלך השנה וחצי בה אתם יחד, אך החוויות האחרונות בוודאי אינן מספקות את התחושות הנ"ל.
    זאת ועוד, גם אם הקשר שלכם "נקלע" לתקופה פחות טובה והתקשורת ביניכם לקויה, זו אינה סיבה היכולה להצדיק את התנהלותו של בן-זוגך. התנהלות שכזו המעידה על רצונו ל"לפרוק עול", מעין "צורך" "לפצות את עצמו" על תחושת המחנק שהוא חש בתוך הזוגיות שלכם, הראייה הצרה שלו את עצמו ואת צרכיו בלבד וסיפוק אותם צרכים ללא כל התחשבות בך ובתחושותייך אינה מכובדת, אינה מכבדת ואינה ראויה!
    על-מנת ליצור זוגיות אמיתית או לחילופין, לשקם זוגיות אשר עלתה על שרטון יש צורך ברצון עז ובנכונות גדולה של שני בני-הזוג לאחות את הקרעים והדבר צריך לבוא לידי ביטוי במאמצים רבים אשר שני הצדדים משקיעים על-מנת להחזיר עטרה ליושנה.
    לך, אמנם, יש את הרצון והנכונות (ואפילו יותר מידי...) אולם, לבן-זוגך אין!
    הוא בפירוש לא מעוניין או לא מסוגל לנהל איתך קשר זוגי וזאת למרות התחושות החזקות והאהבה הענקית שלדברייך, יש לכם זה כלפי זו. לא רק שהוא אומר לך זאת מפורשות אלא שהוא גם מתנהג בהתאם ומחפש הזדמנויות ל"טפל" בתחושת המחנק שלו מהקשר...
    לאור זאת, ולמרות האהבה הגדולה שאת חשה כלפיו ועם כל הצער והכאב שעשויים ללוות תהליך של פרידה, עלייך לנצל את הפרידה הזו, להתרחק ממנו כמה שיותר, לנתק עמו כל קשר ולאפשר לעצמך להחלים מהחוויות האחרונות.
    את ראויה ליותר מכך!
    את ראויה לאיש אשר לא רק יאהב אותך אלא ירצה בכל מאודו להיות איתך ובקרבתך. מישהו אשר את תהיי כל עולמו והוא לא יראה אפילו את ה"אחרות", שלא לדבר על לחפש אחריהן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לחזור

אני
    17/05/2011

חמודה זוגיות יפה והכל
    והוא בוגד!?
    תגידי תודה שזה נגמר עכשיו
    מה בגלל כמה צרות הוא בוגד?!
    תגידי תודה ושלום

תמצאי בחור אחר לאהוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו