בעיה רצינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית
    ליאל
    31/12/2007

יש לי בעיה אני בת 25 היו לי קשרים רציניים שבהם בגדו בי ושיקרו לי כאשר נתתי את הנשמה הייתי מאוהבת ואוהבת פשוט מאוהבת באהבה .
    היום אני נמצאת עם גבר חלומותי שיש בו הכל מהכל כל מה שחיפשתי חוץ מדבר אחד.... אני לא מצליחה להיות מאוהבת בו , הוא הציע לי נישואים ואנחנו עומדים להתחתן אני בפחד ובלחץ האם כדאי לי להתחתן עם מישהו שיהיה לי טוב איתו מכל הבחינות ולוותר על האהבה שלי .? האם עדיף לחיות חיים טובים ומאושרים בלי שקרים בלי פגיעות ולוותר על האהבה?
    אני כבר מבולבלת ומפחדת וצריכה עזרה או ייעוץ בתשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה סופי

ליאל
    10/02/2008

אני מתחתנת !!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעבור 9 חודשיים....................

ליאל
    15/09/2008

זהו התחתנתי ................... לפני שבוע יש לי בעיה, לפני חודשיים הידיד הכי טוב שלי , בעולם שידיד שלי מגיל 15 (ואני בת 26) סיפר לי שהוא מאוהב בי 14 שנה....... רק חודשיים לפני הוא סיפר לי עד כמה........... והוא הבחור הכי מדהים ורומנטי שאני מכירה והייתי בדילמות האם להתחתן עם הגבר שאיתו אני נמצאת ... שאני אוהבת אך לא מאוהבת או לבטל הכל בשביל כבר שמאוהב בי 14 שנה כמו באגדות אהבה כזאת לא רואים כל יום הוא שמר את עצמו 14 שנה בשבילי אפילו לא שכב עם אף אחת ולא סיפר לי שהוא מאוהב בי כי הוא פחד ממני ומהתגובה שלי ורק סיפר לי על זה חודשיים לפני החתונה ... כל כך התלבטתי כי אני יודעת שהוא יוריד לי את הירח אם צריך ... הוא אוהב אותי בצורה שהוא שלח לי סמסים מדהימים מילים קסומים שירים הכל הוא פשוט מדהים רק שהבעיה היחידה היא שהוא לא דיבר ולא סיפר לי במשך 14 שנה מה הוא מרגיש .... ולבסוף התחתנתי לפני שבוע ..... אחרי מלא הודעות שהוא כתב לי לא להתחתן ושהוא ישלם על ההוצאות ושהוא יאהב אותי ויגרום לי לאהוב ולהיות נאהבת על ידו והתחתנתי כי לא הייתי מסוגלת לבטל למרות שאולי הייתי יכולה להתאהב בו כי אני בחורה של אהבה .... השאלה היא אם אני צריכה להסתכל על זה בצורה שהוא הפסיד כי הוא לא דיבר במשך 14 שנה או שאני הפסדתי כי לא ביטלתי את החתונה בשביל גבר שרצה לאהוב אותי כמו באגדות כמו בסרטים כמו פעם ..... זאת אהבה של פעם אמיתית ......... ואהבה שלא ניתן לתאר והתקרבנו לפני החתונה ( רק במילים כי הוא גם גר בחו"ל ואני בארץ) והיה לי סימן שאלה האם איתו הייתי יכולה להיות יותר מאושרת? האם טעיתי בכך שהתחתנתי ולא דחיתי את החתונה או ביטלתי? האם אם הגורל ירצה עוד נהיה יחד בעתיד? מה לעשות .? לשכוח ממנו?איך אפשר? להתמקד באיש שאיתו התחתנתי......... ה גם קשה כי אני חיה באולי..... אולי איתו היה לי יותר טוב מה לעשות???????????? האם אני לא בסדר? תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב

מרים
    15/09/2008

את חיה בסרט. עד עכשיו נהגת בזוגיות כמו במשחק פוקר. תתחילי להיות רצינית ותפסיקי להתלבט כל כך הרבה. את סתם פוגעת בעצמך. תיהני ממה שיש לך ותשקיעי במי שאיתו בחרת להתחתן. מה זה פה, יו-יו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לריגושים כל הזמן

דורית כהן
    16/09/2008

ליאל/ שירה היקרה, אם את זוכרת הגבתי לך כבר בשרשור הקודם שנושא האהבה הוא חיוני וחשוב, ולא נכון להתפשר לגביו כאשר את מרגישה שאינך אוהבת את חתנך המיועד, במיוחד כאשר את כל כך מנוהלת ע"י האהבה...והנה אני רואה שאת אכן בחורה מאוד רומנטית, שממשיכה לחפש כל הזמן את האהבה וזקוקה לריגושים. העניין לא נותן לך מנוח וכנראה ימשיך להציק לך אלא אם תחליטי שאת עושה שינוי:
    פשוט יש לי הרגשה שגם אם תעזבי את בעלך הטרי ותעברי לזרועותיו של האביר הרומנטי, כעבור זמן מסויים את תפסיקי להרגיש את הריגוש הגבוה הזה ותחפשי אותו אצל מישהו אחר, שלישי, שייראה לך יותר מרתק ומעניין ומסוגל להעניק לך אהבה. לדעתי את בנויה כך מבחינת האישיות שלך וזה עלול ללוות אותך כל השנים, אלא אם תחליטי שאת עוברת טיפול נפשי - לא זוגי, או תלכי לסדנא שמפתחת את המודעות העצמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית כהן

ליאל
    18/09/2008

את חושבת שיש לי בעיה נפשית? ללכת לטיפול? ללכת לסדנא מודעות עצמית? מה לעשות? בבקשה עיזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול, סדנא

דורית כהן
    23/09/2008

שירה/ליאל היקרה, אני ממליצה לך לחפש תהליך שיעזור לך להכיר יותר טוב עצמך, כדי שבעתיד תקבלי החלטות יותר נכונות עבור עצמך ובהמשך עבור ילדייך ובן זוגך. זה יכול להיות טיפול נפשי אצל פסיכולוג/ית, ואנשים פונים לטיפול נפשי מסיבות שונות, לאו דווקא כי הם מרגישים שמשהו אצלם לא בסדר, אלא גם על מנת להוציא לאור דברים שטמונים עמוק מדי ומשפיעים עלינו בלי שנוכל להבין אותם, את מקורותיהם ומה לעשות איתם. תהליך מסוג לגמרי שונה הוא סדנא למודעות וצמחיה אישית, כדוגמת הפורום של לנדמרק, שהיא סדנא מאוד מקצועית, מרתקת, היוצרת מודעות עצמית ומאפשרת שינויים ונותנת המון כוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רייקנות בחיים

ליאל
    17/02/2009

אני נשואה 3 חודשיים, ומרגישה שאין לי חשק לכלום, לא לסקס, אין לי תשוקה, אין לי ריגוש, אני מרגישה עצובה, פתאום אני קולטת שיותר לא יהיה לי ריגוש עם גבר זר לא יהיה לי את הלהט הזה עם הנשיקה הראשונה פתאום אין ריגוש... ככה זה כשמתחתנים? אני פשוט בדיכאון אין לי מצב רוח לכלום אני מרגישה רייקנות , והבעל שלי בסדר גמור הוא מלא אהבה ותשוקה אבל חסר לי משהו ואני מרגישה רע ואני לא יודעת מה לעשות . תייעצו לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה עד כאב

דני
    19/02/2009

הי ליאל, אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת ועובר בדיוק אותו דבר! הצעתי נישואין לא ממזמן בעיקר בגלל לחץ מבת זוגתי ולמרות שאני לא שלם עם זה היא בת זוג מקסימה אך איני מאוהב בה היא מושלמת כבת זוג אך לא כמאהבת אני שואל את עצמי אם אחרי החתונה יהיה תהליך של התקרבות והשלמה או שמא יעלו שוב הספקות מה את מרגישה? מה את חושבת? את יכולה להסביר יותר לעומק מה עובר עליך? (פירסמתי גם אני שאלות בימים האחרונים) האם אנחנו מחפשים קיצורי דרך שאין? האם אנחנו צריכים לעשות מה שעושה אותנו מאושרים או שאנחנו צריכים להיות ריאלים ומחוברים למציאות? דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני ליועץ/ת זוגי

שיר
    31/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מחזירים לי תשובה?

ליאל
    01/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה/התאהבות לקשר מחייב

יהודית ברגמן
    01/01/2008

שלי יקרה!
    רק את יכולה באמת לבחון ולהחליט בסופו של דבר מה מתאים לך יותר. יש הבדל בין אהבה להתאהבות ואבן הבוחן לזוגיות טובה היא - אם נותרת האהבה הפירגון והחברות לאורך זמן . ההתאהבות עיוורת, היא עוצמתית ונפלאה, אך קצרה ולא נותרת בעוצמות גבוהות לאורך זמן כבראשונה בפרט כשמדובר בנתינה שלך ללא גבולות, ללא גמול ובביטול עצמי מול מי שאינם ראויים. אם טוב לך איתו, את אוהבת ונמשכת אליו ומאושרת בחברתו - זו השאלה כי על אהבה אסור לוותר. בכל מקרה, מומלץ לך לגשת ליעוץ, על מנת לבחון ולטפל במשיכתך למי שפוגע בך, ולהיות שלמה עם כל החלטה שתקבלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהודית היקרה

ליאל
    01/01/2008

יהודית,
    אני מודה לך מאוד שענית לי כתבת לי דברים נורא חכמים והגיוניים.
    אני כן אוהבת אותו ונמשכת אליו הוא כמו ידיד טוב שלי ידיד נפש אנחנו מדברים על הכל והוא כל מה שאי פעם ביקשתי רק שאני לא מאוהבת בו אין לי את הפרפרים בבטן אין לי את האתגרים כי הוא טוב מידי הוא תמיד יתפשר בשבילי ותמיד יעשה מה שאני רוצה, זה עצוב לי לומר אבל גברים "מניאקים" יותר מאתגרים ומושכים .(לפחות אותי)
    השאלה היא האם להתחתן עם הגבר שאני אוהבת ולא מאוהבת??
    האם זה משמעותי?
    האם זה יחסר לי במשך הזמן? אולי אני יפזול מהצד כי יהיה לי חסר ההתרגשות של ההתאהבות?
    האם התאהבות זה דבר שחולף? האם התאהבות זו משיכה שחולפת?
    אני מפחדת לפספס בן אדם כל כך טוב וכל כך אמיתי כי הוא כל מה שאי פעם רק רציתי ולפספס אותו בשביל..... הרגשה של התאהבות ?? האם זה שווה את זה .?
    יהודית, נפגעתי המון בחיי בגדו בי ושיקרו ופשוט דרכו עלי והפעם עשיתי את זה שונה עם הבן זוג שלי הפעם אני השולטת במערכת הזוגית ואני לא מעניקה אהבה כמו שהייתי מעניקה יש לי איזה שהוא חומה שאני לא מצליחה להוריד איתו ..........ואני מרגישה טוב עם זה מצד אחד כי זאת חומת מגן כי הוא לא יצליח לפגוע בי כי אני לא מאוהבת בו ......וזה משמעותי מבחינתי השאלה היא האם להתחתן איתו ולהתפשר על ההתאהבות שאין לי איתו??????
    בבקשה תעזרי לי אני אודה לך מאוד זה הצעד הכי חשוב בחיי
    תעזרי לי בבקשה להגיע להחלטה הנכונה ....מודה לך מראש....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך רצון להרס עצמי

לי
    02/01/2008

חמודה . אם יש בו כל מה שאת רוצה בגבר. למה את מהססת?
    לי נשמע שיש לך יצר הרס עצמי. למה לך להמשך למניאקים שפעם אחר פעם הוכיחו לך שהם רק ישברו לך את הלב. ויעזבו אותך.
    את יודעת שחיים מאושרים ומשפחה מאושרת לא תהיה לך עם מניאקים ואת עדיין נמשכת אליהם..
    לדעתי את צריכה יעוץ במישור הזה . לברר מה גורם לך לחפש כאב וצער לעצמך. מה גורם לך להתאהב במי שעושה ויעשה לך רע. ולא לתת לעצמך לאהב את הטוב.
    אני נשואה לבעל טוב כמו שתארת מתפשר ושעושה הכל למעני. ואני מרגישה כמו מלכה . וטוב לי.
    לא אין לי צורך במניאק שיעשה אותי שפחה וזונה שלו . סליחה על הבוטות.
    יש לך 2 אפשרוית להתחתן עם הטוב ביותר . ןללת לעצמך להתאהב.
    או לחפש את המניאקים ולגמור במוסד פסיכאטרי..
    נא לבחור בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היקרה

ליאל
    02/01/2008

שתדעי לך שניערת אותי וזה משמח אותי ...
    אני בוחרת להתחתן עם הטוב ביותר, אבל אם אני לא יתאהב בו בסוף????
    אם הכל יהיה מושלם כמו עד עכשיו שהוא מעניק ומתפשר ואוהב ומכבד ומשמח אותי ופשוט מושלם בשבילי ... ועדיין יהיה חסר לי הניצוץ הזה של ההתאהבות של הפרפרים בבטן ההתרגשות לראות אותו ...........
    אני בן אדם שאוהבת וכל כך רוצה להיות נאהבת ומצאתי מישהו שמאוהב בי בטירוף מכל הלב
    ואני אוהבת אותו אבל חסר לי להיות מאוהבת בו זה כל כך נורא אם אני יתחתן ולא יהיה מאוהבת בו???
    זה משמעותי? האם אני ירגיש את זה יותר אחרי הנישואים?? אני מפחדת שזה יהיה חסר לי עוד כמה שנים אבל אולי אני בסוף כן יתאהב בו הלוואי ....
    תודה על העצה אם תכתבי לי שוב אודה לך מאוד .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבוך עצמי

נעמה
    02/01/2008

את לא יכולה להתאהב בו כי הוא רוצה אותך מדי. את אוהבת את הריגוש שבלרדוף אחרי מי שלא רוצה אותך. את רוצה להראות למניאק שאת תנצחי בסוף. שבסוף הוא יהיה שלך. ולכן את עושה הכל בשבילו. משקיעה את הנשמה אולי זה יקרב אותו אליך. זה כמובן חסר הגיון לחלוטין למה שתרדפי אחרי מי שלא רוצה אותך?
    אז המח שלך (שהורגל בכל הבלגן הזה אגב) ממציא פטנט שיתן לך להמשיך בהרס העצמי הזה . את "מתאהבת" ואז הכל מותר ואפשרי . הרי את "מאוהבת" ויש לך צידוק והסבר לזה שאת משפילה את עצמך בשביל בחור. לזה שאת מאבדת כל כבוד עצמי בשבילו .הכל בשם "האהבה"
    תאמיני לי שביום שהמניאק יתאהב בך וירצה אותך אולי גם ירדוף אחריך קצת . את כבר לא תרצי אותו. ..את לא רוצה מי שרוצה אותך. משום מה יש לך רצון פנימי לרצות את מי שלא רוצה אותך .(אולי עברת דחיה בילדות עבר?ויש לך רצון לתקן את זה)
    בלי להכנס לפילוסיפים .תשמחי שמצאת משהו שרוצה ואוהב אותך. שמכבד אותך ונותן לך את מה שמגיע לך (למרות שבסתר ליבך את לא מאמינה שמגיע לך כזה טוב)
    בד"כ בחורות כמוך לא מוצאות בחור כזה. הם פשוט ממשיכות את המעגל ממניאק אחד לשני וחוזר חלילה.
    את צריכה להסתכל על הטוב שבבחור שלך. להעריך מה את מכבדת בו קודם. איזו תכונות את הכי אוהבת בו. קודם להעריך את מה שיש לך בתור בן אדם. ואז לאט לאט תלמדי לכבד ואז גם לאהב.
    את לא רוצה לעזוב לחזור לאיזה דפוק שיראה לך מאיפה הכלב משתין ואז לבכות על ההזדמנות שהיתה לך ופיספסת..
    אבל גם מבחינת הבחור . את צריכה לעשות חשבון נפש אם את מוכנה לתת לעמך לאהב אותו. אחרת זה פשוט לא הוגן מבחינתך.
    הוא יכול כל יום למצוא משהי אחרת שתדע להעריך מה יש לה. שתאהב ותכבד אותו. ותתן לו להרגיש גבר חייה.
    וכשאת כך "מקימה חומה" וכו. זה פשוט לא פייר לבחור.
    אז או שתעבדי על עצמך תלכי ליעוץ וכו. ותביני מה גורם לך לא להמשך לבן אדם שעושה לך טוב.
    או שתשחררי את הבן אדם הוא לא עשה לך רע. לא מגיע לו לסבול מקרירות ורחקות. תני לו למצוא משהי שתאהב אותו באמת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היקרה

ליאל
    03/01/2008

תודה רבה רבה רבה
    עודדת אותי מאוד אני יעבוד על עצמי אני רוצה לחיות עם גבר טוב ולא מניאק
    אני מעריכה את כל הזמן הזה שעזרת לי וכתבת לי אני מודה לך מאוד
    תודה רבה רבה יש לך לב טוב ......
    תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצרי לפני שיהיה מאוחר

דורית כהן
    04/01/2008

שלי היקרה,
    ראשית סליחה על התעכבות התשובה.
    צר לי, אבל בתור אחת שמאוהבת באהבה, כפי שאת מעידה על עצמך, אינני מבינה איך את מכניסה עצמך ביודעין לתוך מערכת נישואין שבה את יודעת שאינך מאוהבת?!
    למה?!
    האם את כה נואשת?
    האם את כל כך רוצה כבר לראות עצמך בתפקיד חייך: הכלה?
    את רק בת 25 - מה בוער לך?
    במהרה, אחרי שתתחתנו, תמצאי עצמך מתאהבת בגברים אחרים על מנת למלא את החסר הרגשי שלך ואת הצורך שלך בריגושים. אל תעשי את הטעות הזאת רק בגלל שבעבר "בגדו בך ושיקרו לך כאשר נתת את הנשמה". את מאוד צעירה, ואהבה נכזבת אכן כואבת עד מאוד, אבל מה דעתך שהגברים שבהם התאהבת עד כה - לא היו הפרטנרים הנכונים לך מהרבה בחינות אחרות, ומה לעשות, צריך לחפש את הגבר הנכון בפינצטה, וגם אז יש להשקיע הרבה ביחסים כדי שיצליחו לאורך זמן.
    אני מציעה לך לעצור את הטעות הזאת, לא להיכנס בראש בריא למיטה חולה, ואולי כדאי לך, כמו שמישהי כתבה לך לקחת ייעוץ אישי - לא זוגי - כדי להיעזר במישהו ולבחון את הבחירות שלך בגברים ואת התגובות הרגשיות שלך, כדי שתהיי יותר בשליטה על רגשותייך ותוכלי יותר לכוון את עצמך למצוא אדם שיהיה נכון עבורך.
    מה את חושבת, יקירתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית היקרה חשוב דחוף בהול!!!

ליאל
    06/01/2008

דבר ראשון תודה רבה רבה שענית לי תשובה אני מעריכה את זה מאוד תודה ....
    מזל שזה לא היה מאוחר מידי כי עוד לא סגרתי כלום ..... אני יסביר לך בקצרה ....
    אני בן אדם מאוד רומנטי, קיצ'י, מאוהבת באהבה .... ובאמת נראת ממש טוב (אני לא נואשת יש לי המון מחזרים ...). יש לי חבר שאני אוהבת אותו באמת מכל הלב, הוא בחור באמת טוב, חייכן, יש לו חן, בן אדם לא עצבני,בן אדם סבלני,מעניק,מתפשר, תמיד אני במקום הראשון,מפנק, מפרגן, מכבד, ונותן מעצמו המון הוא כל כך מתאים לי מכל הבחינות שלו אופי, פנימיות, חיצוניות הכל פשוט טוב ... חוץ מדבר אחד שאני לא מאוהבת בו בהתחלה זה קרה בגללי שלטתי ברגש נמנעתי מלאהוב אותו הייתי בודקת אותו בזכוכית מגדלת בודקת אם הוא בחור עצבני, מנסה לריב איתו לראות איך הוא מגיב ממש עושה לו מבחנים בשביל לדעת אם זה הבן אדם שאני הולכת להתאהב בו או לא .... רציתי לשלוט ברגש כי היה לי ממש נמאס להתאהב ולהיות "עיוורת מאהבה" ואז להיות עם אנשים שלא מתאימים לי אנשים שלא יכלתי לעזוב כי הייתי אוהבת אותם ומאוהבת בהם למרות שידעתי שהם לא מתאימים לי ... והייתי שם כי כשאני מתאהבת אני נעלמת ... אני מעניקה את כולי ונסחפת באהבה ..
    ובמערכת הזוגית היום אני השולטת ... לי יש את הכוח כי אני לא מאוהבת אני יכולה לשלוט במערכת היחסים כי יש לי חומת מגן כי ולא במובן שאני זאת שאומרת את המילה האחרונה כי אני כן מתפשרת אלא בהרגשה שאני לא מאוהבת ושהוא כן מאוהב וזאת הרגשה שלא הייתה קיימת אצלי כי אני עומדת על שלי היום מה שפעם לא הייתי מצליחה אני אומרת את הדעה שלי אומרת מה מפריע לי מתי שטוב לי מתי שרע לי כי יש לי את האומץ לומר מה שאני מרגישה כי אין לי את הפחד הזה שמרגישים כשמאוהבים ....
    השאלה אם בגלל שאני טיפוס שכשהוא מאוהב א. אני מתאהבת ב"מניאקים" ב. אני עיוורת ולא עומדת על שלי ..... האם זה טוב שמצאתי בן אדם שמשלים אותי בהכל ? חוץ מדבר אחד..... שאני לא מאוהבת בו....? זה חשוב? אני כבר מפחדת שאיבדתי את האמונה בלהתאהב ....
    יש לנו את הבסיס למערכת היחסים יש לנו המון כבוד, הקשבה , אנחנו חברים מאוד טובים מדברים על הכל מפרגנים מכבדים.... רק שהוא מאוהב בי ואני לא .... זה נורא?
    כי אני בטוחה שאם נינשא הוא יהיה לי לבעל טוב יהיה לי שקט בבית ... שקט בלב בלי פחדים בלי משחקים כי הוא בן אדם מאוד נוח ...
    השאלה היא אם את עדיין חושבת שאני צריכה לעצור את כל העיניין של החתונה??? אחרי שפירטתי לך את היחסים בינינו או לא חושבת ??????? אני רגל אחת בפנים ..... אני חייבת ייעות ממך מהר בבקשה
    אודה לך מאוד אם תעני לי בהקדם כי .... מצד אחד הוא לוחץ עלי לסגור אולם לקיץ... ואני חייבת לענות לו תשובה ....
    תודה מראששששששששש
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההחלטה הכי חשובה בחייך

דורית כהן
    06/01/2008

אוי, שלי, אני מרגישה את משק כנפי הגורל, כל כך הרבה חשיבות את מייחסת לתשובה שלי...
    תראי, עליך לשאול רק את עצמך, בשיא הכנות, האם תוכלי לחיות כל החיים ללא הריגוש שבאהבה?
    את גוזרת על עצמך, כאשר את נכנסת ליחסים האלו, כמה שהם נראים בריאים ונכונים - חיים בלי התאהבות, בלי פרפרים, בלי התמסרות אמיתית.
    נכון שבאהבה יש גם סבל, אבל מצד שני כל כך הרבה אושר.
    שוב אחזור על עצמי. את צעירה. כל אדם משתדל להפיק לקחים ממה שקורה לו בחיים ומגיע למסקנות מסויימות. את התאהבת דווקא בגברים ששברו את ליבך, שווה "לחקור" מה משך אותך לכיוון הזה. הרבה פעמים אם את מבינה את הדפוס שחוזר על עצמו את יכולה בעתיד להימנע לפתח רגשות לגבר שכזה, ולחפש אחרים. אני חושבת שכל אדם הוא אחר, ולא נכון להכליל, את עלולה לפספס משהו טוב.
    ממה שהצלחתי להכירך, אהבה היא אלמנט מאוד חיוני אצלך, ואת עלולה להתחרט על הנישואין האלו, ולקחת לך שוב ושוב מן הפרי האסור ולשבור את ליבו של בן זוגך העכשווי. שלא לדבר על הסיבוך שיש בחתונה רבת הוצאות, ובסטטוס של גרושה עם או בלי ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית - פגישת ייעוץ

ליאל
    06/01/2008

דורית היקרה,
    יש אפשרות שאני יגיע אלייך לפגישת ייעוץ ?
    כמובן בתשלום ...
    זה מאוד חשוב לי אני כבר מפחדת לא לעשות טעויות הפורום הזה
    כל היום מעסיק אותי אני מרגישה כאילו שכאן יעזרו לי עם ההחלטה החשובה בחיי
    בבקשה אם תוכלי לעזור לי אודה לך מאוד
    אני ממש רוצה להיפגש איתך לייעוץ
    דרך אגב קוראים לי שירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי, כמו שידעת לפנות לפורום...J

לירון
    07/01/2008

שלי, משונה לי, כי כמו שידעת לפנות לפורום, תדעי למצוא את מס' הטלפון של דורית כוהן בראש דף הפורום או שילחי לה למייל. כל הפרטים רשומים
    הנהלת הפורום
    דורית כהן
    פסיכולוגית (M.A ) בעלת 28 שנות וותק. יועצת זוגית בגישה המשלבת אינטימיות רגשית, מיניות ותקשורת בין אישית. עוסקת בהנחיית קבוצות, מגשרת מוסמכת בתחום המשפחה משנת 1997, שהקימה וניהלה את אחד ממרכזי הגישור הראשונים בארץ. אתר: www.zugiut.net. טלפון: 054-4438580

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו