מרגישה קצת לא נעים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגישה קצת לא נעים
    נבו
    17/05/2011

אני ובן זוגי לפני חתונה,תמיד הייתי עצמאית כלכלית עכשיו לפני החתונה אנחנו מדברים על לפתוח חשבון בנק ללקיחת משכנתא כי רוצים כבר לקנות שטח העניין הוא שאני לא עובדת כרגע ובן הזוג יהיה זה שיפריש לשם משכורת, היינו כבר בבנק (מזרחי)וחושבים לפתוח שם חשבון מנהלים כי יש שם מסלול מיוחד למשכנתא ועוד המון הטבות ובגלל שהבן זוג שלי הוא זה שיעביר בינתיים משכורת לשם זה קצת גורם לי להרגיש לא נעים(צריך משכורת 12000 ש"ח) השאלה אם זה מוצדק או שאני סתם מנפחת את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה קצת לא נעים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות במלוא מובן המשמעות שלה

עדי בדיחי
    17/05/2011

הי גל,

זוגיות, שותפות, מיסוד- כל אלו מונחים הקשורים לביחד שלכם, לכך שעכשיו אתם בעצם בונים עולם אחד, לכם. כשם שהוא תורם את חלקו באופן הכלכלי, את לבטח תורמת חלקך בדברים אחרים, מוחשיים יותר או פחות.

חשבון משותף לדעתי הוא צעד מבורך, הוא צעד שמראה על ביטחון של שני הצדדים אחד בשני, ועל כך שמעכשיו- כל מה שאני תורם, וכל מה את תורמת- הוא ביחד. יגיע יום, כמובן ובעזרת ה', שתעבדי ותכניסי גם את את הרווחים שלך. יהיו פעמים שכעצמאית תרוויחי יותר, ויהיו פעמים שפחות. כשם שהוא, אולי, יתרום פחות בתקופות מסוימת וכאמור לאו דווקא כלכלית.

הייתי ממליצה שתסתכלי על השותפות הזאת לא רק בפן הקונקרטי של הכסף, אלא גם להבין שמאחורי הצעד החשוב הזה, יש אמון וביטחון שלך בו וההפך, צעד מאוד חשוב גם הלאה. לפעמים מהמקומות הקונקרטיים אפשר ללמוד הרבה על הכוונה והמשמעות שמסתתרת מאחורי הצעד. ואם תצליחי להסתכל על זה כך- רגשות האשמה או חוסר הנוחות יפחתו לאט לאט.. ואפילו תוכלי לראות את החלקים שאת מעניקה בקשר שלכם, בזכות עצמך.

מאחלת לכם בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרסומת..

יובל
    17/05/2011

כל הכבוד על התגובה המפורטת לפרסומת של מזרחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להעביר את דביר

עדי בדיחי
    17/05/2011

הי יובל,

אישית לי היו הרבה בעיות איתם. אבל כשמדובר בפניה בפורום, על אף שיכולה להראות מעט תמוהה, אני לוקחת בחשבון שיש סיכוי שכן מדובר בבעיה אמיתית או לחילופין - מצב בו חוות הדעת תוכל לעזור לאנשים אחרים, גם אם זו פרסומת לא מוצלחת במיוחד.

בכל אופן מקוה עבורך שאתה לא צריך משכנתא, מניסיון.

ערב טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עדי

נבו
    20/05/2011

את צודקת ומאוד עזרת לי
    אסתכל על העניין בצורה שהצעת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו