מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה קצת לא נעיםנבו17/05/2011
אני ובן זוגי לפני חתונה,תמיד הייתי עצמאית כלכלית עכשיו לפני החתונה אנחנו מדברים על לפתוח חשבון בנק ללקיחת משכנתא כי רוצים כבר לקנות שטח העניין הוא שאני לא עובדת כרגע ובן הזוג יהיה זה שיפריש לשם משכורת, היינו כבר בבנק (מזרחי)וחושבים לפתוח שם חשבון מנהלים כי יש שם מסלול מיוחד למשכנתא ועוד המון הטבות ובגלל שהבן זוג שלי הוא זה שיעביר בינתיים משכורת לשם זה קצת גורם לי להרגיש לא נעים(צריך משכורת 12000 ש"ח) השאלה אם זה מוצדק או שאני סתם מנפחת את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות במלוא מובן המשמעות שלה
עדי בדיחי17/05/2011הי גל,
זוגיות, שותפות, מיסוד- כל אלו מונחים הקשורים לביחד שלכם, לכך שעכשיו אתם בעצם בונים עולם אחד, לכם. כשם שהוא תורם את חלקו באופן הכלכלי, את לבטח תורמת חלקך בדברים אחרים, מוחשיים יותר או פחות.
חשבון משותף לדעתי הוא צעד מבורך, הוא צעד שמראה על ביטחון של שני הצדדים אחד בשני, ועל כך שמעכשיו- כל מה שאני תורם, וכל מה את תורמת- הוא ביחד. יגיע יום, כמובן ובעזרת ה', שתעבדי ותכניסי גם את את הרווחים שלך. יהיו פעמים שכעצמאית תרוויחי יותר, ויהיו פעמים שפחות. כשם שהוא, אולי, יתרום פחות בתקופות מסוימת וכאמור לאו דווקא כלכלית.
הייתי ממליצה שתסתכלי על השותפות הזאת לא רק בפן הקונקרטי של הכסף, אלא גם להבין שמאחורי הצעד החשוב הזה, יש אמון וביטחון שלך בו וההפך, צעד מאוד חשוב גם הלאה. לפעמים מהמקומות הקונקרטיים אפשר ללמוד הרבה על הכוונה והמשמעות שמסתתרת מאחורי הצעד. ואם תצליחי להסתכל על זה כך- רגשות האשמה או חוסר הנוחות יפחתו לאט לאט.. ואפילו תוכלי לראות את החלקים שאת מעניקה בקשר שלכם, בזכות עצמך.
מאחלת לכם בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרסומת..
יובל17/05/2011כל הכבוד על התגובה המפורטת לפרסומת של מזרחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהעביר את דביר
עדי בדיחי17/05/2011הי יובל,
אישית לי היו הרבה בעיות איתם. אבל כשמדובר בפניה בפורום, על אף שיכולה להראות מעט תמוהה, אני לוקחת בחשבון שיש סיכוי שכן מדובר בבעיה אמיתית או לחילופין - מצב בו חוות הדעת תוכל לעזור לאנשים אחרים, גם אם זו פרסומת לא מוצלחת במיוחד.
בכל אופן מקוה עבורך שאתה לא צריך משכנתא, מניסיון.
ערב טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עדי
נבו20/05/2011את צודקת ומאוד עזרת לי
אסתכל על העניין בצורה שהצעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)