אני עדיין על הקו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני עדיין על הקו
    אלי
    17/05/2011

לא עזבתי בני אני עדיין מעלעל ברעיונות ואמרות החכמה שנכתבו כאן בקשר לצרה שלי ב"ה האשה בסדר גמור וגם העוברים ונקווה שימשיך ככה . אני מבין שעוררתי כמה הדים בפנייתי לפורום לא לזאת כיוונתי אם כי יצא שכרי בשכרי... ואולי עוד מישהו שנמצא במצב כשלי או גרוע יותר ח"ו יחכים או יקבל אומץ לעשות מעשה... אני חושב שאסור להתייאש ואני חושב שלא כדאי להתייאש וגם "אם אציע שאול הנך" אם רק היה מישהו שמוכר מתכון לאהבה ללא תנאים הייתי קונה אותו ממנו בכל הון שבעולם...... ואולי יש אחד כזה?? מכירים? ספרו לי גם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני עדיין על הקו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך שובך-אלי-

בני
    17/05/2011

אני מאושר בשבילך שאתה ואשתך במצב רוח טוב, היום אתה נשמע אופטימי וזה מעודד אותי, גם לזוגיות שלי,,, כן גם אנחנו צריכים חיזוק,
    אתה צודק שלתת אהבה ללא תנאים , היא משימה קשה עד מאוד, אולם העולם הזה הוא לא פיקניק כפי שאתה בוודאי יודע וחווה על בשרך,
    בכל אופן צריך לעשות את המקסימום כדי שתוכל להביט במראה ולומר עשיתי כל מה שביכולתי, רבש"ע מכאן ואילך אני מוסר זאת לידיים שלך !
    אני רק רוצה לוודא שאתה מוקף במשפחה ואנשים שתומכים בך ויכולים גם לעזור לך מבחינה כלכלית ונפשית, זה בלא זה לא יילך כמו שצריך וחבל שלא תקבל בימים האלה את כל התמיכה ואהבה שאתה ראוי לקבל,
    אני מציע לך בחום לפנות לאתר מורשת לרב גד שמחוני ולשמוע מה יש לו לומר, הוא עונה טיק טק ולפעמים קצת קשה לקבל את דבריו, אבל הנייר סובל הכל, בפרט שאני חש שיש לך כוחות ואתה באמת רוצה לדעת מה לעשות,
    -
    אין בכוונתי להוריד או להמעיט מהסיפור שלך אפי' כמלו נימא, אבל דע לך ידידי, שיש כאן אנשים שעברו דברים קשים מנשוא עוד בתחילת דרכם הזוגית, וכיום הם מביטים בגאווה על העבר שלהם ומודים לקב"ה על האתגר שהוא הציב בפניהם כי זה מה שבסופו של דבר מעצב את האישיות של הבן אדם, ושם אותו במקום אחר ממה שהוא בעצמו חשב או דמיין להגיע,
    -
    יש לך הזדמנות פז לקדש שם שמיים ברבים דרך הפורום הזה, ולהראות לכולם איך מתנהג יהודי ערכי עם מידות טובות, מה המשמעות של האהבת הזולת, של נתינה נקייה בלי אינטרסים, דביקות במטרה נעלה שמצילה חיים של דור שלם !
    בהצלחה מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו