מפחדת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפחדת
    אני
    17/05/2011

אני פשוט שוב צריכה להוציא את האימה שבי

הרבה דברים קונקרטים רעים והמון סיבות לא להיות ביחד
    גם עכיו וגפם לעתיד
    אבל מפחדת שאני לא אכיר לא אצליח להקים זוגיות טובה
    כרגע אני עוד מאוד כלואה ביני לבין עצמי בזוגיות עם האקס
    ומאוד קשה לי לומר שלום יפה לעבר שלנו..

גם ידוע לי שיש לימודים עבודה אני צריכה לחזק את עצמי
    ולמצוא את הנקודות החזקות בי בלי קשר לבחור

אבל מפחיד אותי מאוד שעם האקס היה כזה חיבור והרבה דברים משותפים
    ומפחדת לא למצוא את זה עם אחר
    אבל מאידך,היו המון דברים קשים ולא הצלחנו באמת לדבר כנראה עובדה שנפרדנו עם המון קושי מבחינתי בגלל דברים שהוא עשה שמאוד הכעיסו אותי והתגובות שלי לכך ,אז מפחדת שלא אדע להיות בזוגיות ולפתח אותה כטובה

והפחד האחרון שכן תהייה זוגיות ושהיא גם תגמר ...
    אני ממש חשה אימה וחרדה ...

אני בין האבל על היחסים שנגמרו לבין פחד מהעתיד וחוסר יכולת
    להתרכז באמת בהווה ובעצמי...

HELP

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חשש, הכל מאוד "תקין"

עדי בדיחי
    17/05/2011

שלום אני,

את מתארת תקופה טבעית מאוד והכרחי כנראה שתעברי אותה. אם תחזרו סביר להניח ששוב תחוו תסכול ושוב תהיה פרידה (לאור מה שתארת). כעס, תסכול, אכזבה ויאוש הם רגשות שיהיה "נכון" ואולי "תקין" לחוות בשלב כזה מטלטל רגשית בחייך.

לגבי זוגיות חדשה- את תרגישי כשאת תהיי מוכנה, כל עוד את חוששת למחזר את הזוגיות הקודמת, סביר להניח שמשהו שם לא נפתר דיו, או שלא נסגר כי עדיין טרי, ויש לתת לזה זמן וסבלנות רבה.

אם תצליחי להיות במקום של לקבל את מה שעובר עלייך, ולחשוב על מישהי אחרת במצבך- שטבעי שתחווה את זה, טבעי שאחרים יחוו תחושות כאלה- ומשם תסיקי גם עלייך, אולי מהמקום הוותרני הזה יהיה לך קל יותר להתגבר. אם תילחמי ברגשות וכל זמן תאבקי עם עצמך את רק תגדילי את תקופת "ההחלמה".

התקופה שבנית עם האקס היא לא מבוטלת, יש הרבה געגוע למשהו שהיה ואיננו, יש געגוע לשיתוף ולביחד, וטבעי גם אם תחווי געגוע אליו (או לחלקים באישיות שבו שכה הסתדרת איתם). אני בטוחה שאם עוד תקופה, נניח, 3 חודשים, את עדיין תחווי ספקות והתלבטויות לגבי הקשר- יהיה ניתן לבחון את הדברים שוב, מההיבט המתאים לך. אבל כרגע חשוב שתאפשרי לעצמך מעט זמן מנוחה.. ותבדקי מול עצמך מה את חשה ואיפה את עומדת מבחינה רגשית.

בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו